Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hicranım bende çıkıyorum eşim gelir birazdan kendine iyi bak görüşürüz öptüm byby

inşallah canım rabbim hepimizin nasibine yazsın inşallah tek benim değil hepimizin hayırlı evlatları olsun tez zamanda inşallah

canım çok haklısın bizlerde senin gibiyiz ama elden birşey gelmiyor dua etmekten başka bende çok yıprandım çok incindim insanların yaptıklarıda cabası zaten aşılamam tutmadım sanırım benimde lekelerim fazlalaştı üzülüyorum elbette ama rabbim ne emretmişse o olacak hayırlısı olsun inşallah

amma kaynatmışsınız ben yokken:13:konuştuğunuz şeyler her ne kadar üzücü olsada...burayı böyle canlı görmek güzelpofudukum ne yaptın canım lekelenme devammı yoksa durdumu bak bu yerleşme lekelenmesi diye bişey varmış( bu kk da okudum)belkide ondandıresram üzme kendini canım biliyosun bu durumlarda en önemlisi stres olmamakhiran rose ve yeni katılan arkadaş sizede selam canlar

teşekkür ederim Hicrancım verdiğin cevap için , önümüzdeki hafta regl bekliyorum eşim ben regl olunca gidip baktıracak , bir ümit yine de bu hafta değilde önümüzdeki hafta gidelim dedim belki gelmez kırmızılar ahhh keşke Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir tez zamanda ..

1000 lira aşılama devlette mi oldun bir de ben henüz 2 yıllık bile evli olmadığım için devlet karşılamıyor sanırım hiç bir masrafı 3 yılı doldurunca mı ne karsılıyormus?

bir de benim alttan ultrasonla bakılmıştı pko flan gorulmedi , ve ovulasyon testiyle yumurtlamamı da yakalıyorum , diyorum ki doktor bir de klomen tarzı ilaç verirse ve bende kis olursa hiç yoktan.

rahim filminde agrı olmadı mı ? ben bundan cok korkuyorum rahme zarar bile verme ihtimali varmış diye okudum internette baya korktum açıkcası

eşekkür ederim Hicrancım verdiğin cevap için , önümüzdeki hafta regl bekliyorum eşim ben regl olunca gidip baktıracak , bir ümit yine de bu hafta değilde önümüzdeki hafta gidelim dedim belki gelmez kırmızılar ahhh keşke Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir tez zamanda ..

1000 lira aşılama devlette mi oldun bir de ben henüz 2 yıllık bile evli olmadığım için devlet karşılamıyor sanırım hiç bir masrafı 3 yılı doldurunca mı ne karsılıyormus?

bir de benim alttan ultrasonla bakılmıştı pko flan gorulmedi , ve ovulasyon testiyle yumurtlamamı da yakalıyorum , diyorum ki doktor bir de klomen tarzı ilaç verirse ve bende kis olursa hiç yoktan.

rahim filminde agrı olmadı mı ? ben bundan cok korkuyorum rahme zarar bile verme ihtimali varmış diye okudum internette baya korktum açıkcası

haklısın canım üzülmek çare değil
yarın sabak eşim doktora gidecek 10.30 da kızlar
dua edin bize

amin canım çok sağol
inşallah sennde umutların boşa çıkmaz

Ins regl olmazsin canim benim....hakında hayırlısı olsun....

Aşılama devlette nasıl oluyor hiç bilmiyorum canım proseduru ben özelde oldum gerçi ilaçlarımin raporu devlette cıktı dr univ hast de prof yardimci oldu....

Rahim fipmi herkeste aynı olmuyor sanırım canım kiminin ağrılı acılı oluyormys bende netten ayilip bayilanlari okuyunca bende cooooooook korktum şükür ağrısız geçti....artık kafam daha rahat...

Bende pko var canım cok ilaç iğne kullandım simdi klomen kullanıyorum....hic bir sorunu olmayan hastalardada klomen kuklanildigini biliyorum canım sorun yapma bence olumsuz düşünme...haa kk da okudum klomen kullandım kist olusmus diye dr n dozu iyi ayarlamasi gerek ve bu oluşan kistler adetle atilan gecici kistler

assssss canim nasilsin toprammmmmm

sağol canım eksik olma
bakalım neler yaşayacağız çok endişeliyim

canım endişelenme inşirah suresini oku iç sıkıntılarına iyi geliyor rabbim yardımcınız olsun inşallah
buarada benim aşılama negatif kızlar sabah regl oldum üzüldüm elbette ama artık ağlamamayı öğreniyorum sanırım sadece annemle konuşurken gözlerim doldu ama belli etmedim tabiki işte böyle hakkımızda hayırlısı böyleymiş bir kaç ay ara vereceğim eşimin yengesi ara ver dedi ilaçlar çok ödem yapıyor çünkü

sağol canım okurum az sonra
canım üzüldüm aslında ama herşeyde bir hayır vardır
zaman herşeye ilaç üzülme sakın
dua edeceğim hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…