sende mi gidiyorsun kuzum:26:
hiç gebelik olmadı bizim canım işte 10 yıla yakındır evliyim
allahtan gelene raziyiz canım şükür ki inancimiz var ...sende iyi ki varsın öpüyorum...iyi geceler
sende mi gidiyorsun kuzum:26:
benim ilk yıl düşük oldu bir daha olmadı . seninde baya olmuş tüp niye yaptırmadınız ?
allahtan gelene raziyiz canım şükür ki inancimiz var ...sende iyi ki varsın öpüyorum...iyi geceler
inşallah canım rabbim hepimizin nasibine yazsın inşallah tek benim değil hepimizin hayırlı evlatları olsun tez zamanda inşallah
deme canım ya umutlanmıştım bende ama dediğin gibi seninde önemli olan hayırlısı olanın olması
sakın üzme kendini biliyorum bunu demek saçma geliyor
seni en iyi anlayanlardan biriyim
Allahım nasibinize yazmıştır inşallah bir dünya meyvası
güücüm kalmadı artık hicrannn herşeye negatifleştim iyice herkese morel verdiğime bakma .... gerçekten canım hiç bir şey yapmamak istiyor ............ 7 yılda çok yıprattı bu doktorlara git gel git gel bom boş boşuna ondan
Mrb canim inan bizimde yaşadıklarımız farklı şeyler değil....ben hsg çektirdim asilamada oldum rahim filmi.ni devlette cektirdim agri sizi kanama vs olması r çok korka korka gitmiştim oysa.....buna bi ucret vermedim
Asilamayada yaklasik bin lira gibi bi masraf yaptık sanırım
Mrb canim inan bizimde yaşadıklarımız farklı şeyler değil....ben hsg çektirdim asilamada oldum rahim filmi.ni devlette cektirdim agri sizi kanama vs olması r çok korka korka gitmiştim oysa.....buna bi ucret vermedim
Asilamayada yaklasik bin lira gibi bi masraf yaptık sanırım
amma kaynatmışsınız ben yokken:13:konuştuğunuz şeyler her ne kadar üzücü olsada...burayı böyle canlı görmek güzelpofudukum ne yaptın canım lekelenme devammı yoksa durdumu bak bu yerleşme lekelenmesi diye bişey varmış( bu kk da okudum)belkide ondandır esram üzme kendini canım biliyosun bu durumlarda en önemlisi stres olmamak hiran rose ve yeni katılan arkadaş sizede selam canlar
inşallah canım rabbim hepimizin nasibine yazsın inşallah tek benim değil hepimizin hayırlı evlatları olsun tez zamanda inşallah
canım çok haklısın bizlerde senin gibiyiz ama elden birşey gelmiyor dua etmekten başka bende çok yıprandım çok incindim insanların yaptıklarıda cabası zaten aşılamam tutmadım sanırım benimde lekelerim fazlalaştı üzülüyorum elbette ama rabbim ne emretmişse o olacak hayırlısı olsun inşallah
teşekkür ederim Hicrancım verdiğin cevap için , önümüzdeki hafta regl bekliyorum eşim ben regl olunca gidip baktıracak , bir ümit yine de bu hafta değilde önümüzdeki hafta gidelim dedim belki gelmez kırmızılar ahhh keşke Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir tez zamanda ..
1000 lira aşılama devlette mi oldun bir de ben henüz 2 yıllık bile evli olmadığım için devlet karşılamıyor sanırım hiç bir masrafı 3 yılı doldurunca mı ne karsılıyormus?
bir de benim alttan ultrasonla bakılmıştı pko flan gorulmedi , ve ovulasyon testiyle yumurtlamamı da yakalıyorum , diyorum ki doktor bir de klomen tarzı ilaç verirse ve bende kis olursa hiç yoktan.
rahim filminde agrı olmadı mı ? ben bundan cok korkuyorum rahme zarar bile verme ihtimali varmış diye okudum internette baya korktum açıkcası
Aaaayyyy bugün aldığım en güzel haber bu cooooooook sevindim hadi hakkınızda en hayırlısı olsun inssshaklısın canım üzülmek çare değil
yarın sabak eşim doktora gidecek 10.30 da kızlar
dua edin bize[/B]
amma kaynatmışsınız ben yokken:13:konuştuğunuz şeyler her ne kadar üzücü olsada...burayı böyle canlı görmek güzelpofudukum ne yaptın canım lekelenme devammı yoksa durdumu bak bu yerleşme lekelenmesi diye bişey varmış( bu kk da okudum)belkide ondandır esram üzme kendini canım biliyosun bu durumlarda en önemlisi stres olmamak hiran rose ve yeni katılan arkadaş sizede selam canlar
Aaaayyyy bugün aldığım en güzel haber bu cooooooook sevindim hadi hakkınızda en hayırlısı olsun insss
sağol canım eksik olma
bakalım neler yaşayacağız çok endişeliyim
canım endişelenme inşirah suresini oku iç sıkıntılarına iyi geliyor rabbim yardımcınız olsun inşallah
buarada benim aşılama negatif kızlar sabah regl oldum üzüldüm elbette ama artık ağlamamayı öğreniyorum sanırım sadece annemle konuşurken gözlerim doldu ama belli etmedim tabiki işte böyle hakkımızda hayırlısı böyleymiş bir kaç ay ara vereceğim eşimin yengesi ara ver dedi ilaçlar çok ödem yapıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?