canim benim yaa ins tekrar yasarsin bunlari....
Kan testi yaptirayimda canim soylicez... Ben kv lerin teyidini merak ediyorum canım sürat ifadelerini falan..hele esimin abisi çok istiyordu... Dayi oldum birde amca olsam başka birşey istemem dedi geçen kv ye gittiğimizde
Arrrrcimmm canimmm sen hamileligini testle mi ogrenmistin
sevinirler canim....esim hala sokta canim sevincinden ne yaptigi ne dediği belli değil
insss bunda güzel bu surpriz yaparsin canim
umarım bundan sonrası da gusel devam edee esram ...sonrası daha önemli..
sevinirler canim....esim hala sokta canim sevincinden ne yaptigi ne dediği belli değil
insss bunda güzel bu surpriz yaparsin canim
Esim diyo ki surprizim var diyince çiğ köfte falan yaptin sandim diyooooo
Valla su ikimizde mayistik yatiyoruz tv izliyor bizim beygece uyucaz diyo ki askim benim ninni ogrenmem lazim dimi repertuarimi biraz genisleteyim
benimkide bakmaz canim sadece lafta yapar
canim o akintilar igneden hemen etki eder.... Benimde ovu testlerim var kaldi onlar artik..dun ovu testide yaptim koyu cikacak mi diye hani öyle diyorlar ya hamile plunca bata yakin ovu testi pozitif diye bende silik cıktı
ksv ay önce almıştık canım birazını kullandım birazi kaldı sıkıldım yapmak istemedim çünkü yimirtladigimi hissediyordum
benimkide bakmaz canim sadece lafta yaparama yine de belli olmaz kiss
Ayyy hadi gözün aydın canım darısı gebelik testinin başına olsun ins ondada çift çift gör
Ne soruştun canım kacimdim pardon:26:
muayene olup olmamakta kararsizim canım kese gorunmeyebilir çünkü:26: ali hocaya gitmek istiyorum bakalim ayarlicaz bi gun
ksv ay önce almıştık canım birazını kullandım birazi kaldı sıkıldım yapmak istemedim çünkü yimirtladigimi hissediyordumgönderirim canım ya ne olcak
Canim dogumunu ali hoca mi yaptirdi :26:
himmm anladim canim benim nasil olur bilmiyorum
norelimmm sekerimmm konusurukkksen ne yapion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?