Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

yazıııkkkk ne sevinirler şimdi beeee eşin napıyor attımı şoku:13: şansından bu günde pazar ohhh kutlayın bu haberi:13::13:

inş.canım allah herkese nasip etsin

Arrrrcimmm canimmm sen hamileligini testle mi ogrenmistin

evet canımm ama ben o zamanda şimdiki gibi ümitsiz olunca günümm 13 gün geçtiği halde test yapmadım...eşim testi almış gelmiş zorla yaptırdı ikimiz aynı anda gördük çift çizgiyi yanisenin gibi ona haber verme şansım olmadı.....ilk gebeliğimdede aynı şekilde olmuştu 10 gün geçmişti ve birlikte yapmıştık testi....aynen sizin gibi sarılıp hiç bişey konuşamadan oturup kalmıştık

Valla su ikimizde mayistik yatiyoruz tv izliyor bizim bey gece uyucaz diyo ki askim benim ninni ogrenmem lazim dimi repertuarimi biraz genisleteyim

Valla su ikimizde mayistik yatiyoruz tv izliyor bizim bey gece uyucaz diyo ki askim benim ninni ogrenmem lazim dimi repertuarimi biraz genisleteyim

şimdi böyel konuşurlar oluncada gece ağlayınca hai kalk bak annesi ben emzirmemya derler ama inş.seninki bakar ninilerde söyler

yaa benim soruma neden cvp vermedinizzzz:

şimdi elimde kalan tek ovü testini yaptım çift çizgiyi gördümm...sanırsam çatladı yumoşlarbide döllenirlerse inşşşşşşşşş

canim o akintilar igneden hemen etki eder.... Benimde ovu testlerim var kaldi onlar artik.. dun ovu testide yaptim koyu cikacak mi diye hani öyle diyorlar ya hamile plunca bata yakin ovu testi pozitif diye bende silik cıktı

meğer yorum yapmışsın şimdi tekrar baktım ve gödüm aferdersin

sen ovü testi yapıyomuydun ki canım:26::26:neyse eğer benim olmassa bu ayda yolla sen bana nasılsa yakınız

benimkide bakmaz canim sadece lafta yapar ama yine de belli olmaz kiss

Ayyy hadi gözün aydın canım darısı gebelik testinin başına olsun ins ondada çift çift gör

Ne soruştun canım kacimdim pardon:26:

sğol canım yaaa inş..bende net çift çizgiyi görünce öyle dua ettim
yarın dr gidince yaz burya kese görünecekmiki yaaa merak ediyorum

ksv ay önce almıştık canım birazını kullandım birazi kaldı sıkıldım yapmak istemedim çünkü yimirtladigimi hissediyordum gönderirim canım ya ne olcak

Canim dogumunu ali hoca mi yaptirdi :26:

yook canı ben ali hoca artık herşey yolunda işte bak ağzı burnu kulağı vs vs diye ultrasonda gösterince artık burda başladım dr a çünkü gidip gelmek zordu vede o zaman arabamızda yoktuhamile hamile dolmuşlarda geberiyodum kusmaktan

ksv ay yazmışsına kaç aymı demek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…