nasil olsun canım yaaa
esrammm duani eksik etme yarin ins kandada cikar
esrammm duani eksik etme yarin ins kandada cikar
icim titredi allah razi olsun canimmmm.... Rabbim sizede yasatsin bu mutlulugu çocuk sesi eksik olmasın yuvanizdan
Degerim 126.4 cıktı kislar
teşekkür ederim canım darısı başına oldun ins
. Aaaaa konu sayfasına bi girdim burda bi hamis varr :)Degerim 126.4 cıktı kislar
aminnn talesim bebegim benim rabbim sanada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin ne kadar kaldı
aminnn talesim bebegim benim rabbim sanada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin ne kadar kaldı
oyyy masallah canim... Bi anda pirtlatirsin ins saglikli bi sekilde
oyyy masallah canim... Bi anda pirtlatirsin ins saglikli bi sekildedegerim nasil sence batim 15kasimdi sat 17ekimdi
kendi dr on gun sonraya randevu verdi canım nasıl geçek zaman bilmiyorum
gecer gecer. bak benim 8 ayım geçti hem de ne zorluklarla. Allah sağlık versin de büyüsün bebiş. önce kesesini görürsün,sonra nokta kadar bebeğini,sora kalp atışları derken hep bi heyecanla gecer zaman. Tabi bu arada inşallah bulantısız geçirirsin.Sonra büyüyo yeni heyecanlar başlıyo. ikili test sonucu ne olacak, cinsiyeti,ilk tekmeleri..kendi dr on gun sonraya randevu verdi canım nasıl geçek zaman bilmiyorum
ne güzel bi telastir bu rabbim herkese yasatsin ins canim....
ins artar canim dr aradim on gun sonrasina randevu verdi gunde yarim folbiol al dedi sekreter....kimseye söylemedik canım hafta sonu kv gidicez yüz yüze söylemek istioruz aile hariç kimseye demeyi düşünmüyoruz 3 ay bitene kadar
ins artar canim dr aradim on gun sonrasina randevu verdi gunde yarim folbiol al dedi sekreter....kimseye söylemedik canım hafta sonu kv gidicez yüz yüze söylemek istioruz aile hariç kimseye demeyi düşünmüyoruz 3 ay bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?