Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

vayyy arkadaşım yaa zaman ne çabuk geçti daha dün gibi burda test yaptığın varmı yokmu acaba dediğin günler8 ay oldu demek maşallah allah sağlıkla aldırsın kucağına
kızın olacak demek..odasının resimlerini koyda görelim canım hem bizede fikir olur

hacı ben sana diyim bak o iş yaşbir tek kişiye bile dediysen bilki tüm tanıdıklar sülale duydu

neden yarım folbiol canım yaa aşılamada bile veriyor dr lar sen hamilsin kullanman lazım zaten:26:canım ben senin yerinde olsam işi şansa bırakmam günde bir her ihtimale karşı progestan kullanırdım

sagol canim benimmm..... Muayene olamadim canim dr biri izindeymis biri aksama kadar ameliyattaymis bende acilde kan testi yaptirdim mecburen...randevular 29una kadar dolu..ali hocada 29unda randevu verdi ...bu cuma tekrar mi gitsem ki dr yaa o gune kadar nasil beklicem birde ikinci bi teste gerek duymadi ali hoca

eşin nasıl oldu canım

sağol canım eşim daha iyi şükür
perşembe işe başalayacak ama bana daha o kadar iyileşmedi gibi geliyor
hayırlısı bakcaz artık

naber esroşumm nasıl gidiyo çalışmalar

çalışma yok canım eşim ameliyat oldu moladayız

merhaba esracım eşin nasıl oldu iyi mi ??? kontöre ne zaman gideceksiniz canım herşey yolundadır umarım ........

canım iyi şükür sorduğun için teşekkür ederim
kontrol demedi canım ya 3 ay sonra teste gelseniz yter dedi

geçmiş olsun canım varikosel filanmı

ne olsun canım iyi bende işte
eşim evde ya çok sık giremiyoyorum

hmmm anldım cnm hayırlısı olsun buuble oyununda 71. oldum ofyaaa

hmmm anldım cnm hayırlısı olsun buuble oyununda 71. oldum ofyaaa

bende oyun kulübüne bakıyorum ama çok ciddiye alarak oynamıyorum
tamamen kafa dağıtmak için
çok ciddiye alıp şampiyoluk için oynayanlar var ve cidden çok başarıllılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…