ne güzel bi telastir bu rabbim herkese yasatsin ins canim....
sevinirler canım kv m ve esimin abisi kis kardesi çok sevinecekler
muhabbetiniz bol olsun arrr hicran nörüyonuz
Degerim 126.4 cıktı kislar
gecer gecer. bak benim 8 ayım geçti hem de ne zorluklarla. Allah sağlık versin de büyüsün bebiş. önce kesesini görürsün,sonra nokta kadar bebeğini,sora kalp atışları derken hep bi heyecanla gecer zaman. Tabi bu arada inşallah bulantısız geçirirsin.Sonra büyüyo yeni heyecanlar başlıyo. ikili test sonucu ne olacak, cinsiyeti,ilk tekmeleri..
iyice büyüyünce de alışveriş telaşı ki bu en zevkli kısım :) Ama eksikler bitmek bilmyio,cepler deliniyo biraz..
Ben izne ayrıldım artık işe gitmiyorum.bu hafta boyunca kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim hep. Mis gibi bebek koktu şimdiden evimiz.Odasını düzenliyoruz yavaş yavaş mobilyaları geldi küçük süslemeleri kaldı.Önümüzdeki hafta da evle ilgilenicem kökten bi temizlik halılar,perdeler..
ins artar canim dr aradim on gun sonrasina randevu verdi gunde yarim folbiol al dedi sekreter....kimseye söylemedik canım hafta sonu kv gidicez yüz yüze söylemek istioruz aile hariç kimseye demeyi düşünmüyoruz 3 ay bitene kadar
sagol canim benimmm..... Muayene olamadim canim dr biri izindeymis biri aksama kadar ameliyattaymis bende acilde kan testi yaptirdim mecburen...randevular 29una kadar dolu..ali hocada 29unda randevu verdi ...bu cuma tekrar mi gitsem ki dr yaa o gune kadar nasil beklicem birde ikinci bi teste gerek duymadi ali hoca
canım sulalemiz yok gibi bisey birde benim durumlari biliyorsun zaten...soylemicez....
sevinirler canım kv m ve esimin abisi kis kardesi çok sevinecekler
geçte olsa iyyiz canım nörüüünnn kıııııkonya şivesiyle muhabbet..... sende nevar neyok canım
naber esroşumm nasıl gidiyo çalışmalarsevinsinler canım tabi ya biz bile sevindik
ne olsun canım iyi bende işte
eşim evde ya çok sık giremiyoyorum
eşin nasıl oldu canım
naber esroşumm nasıl gidiyo çalışmalar
merhaba esracım eşin nasıl oldu iyi mi ??? kontöre ne zaman gideceksiniz canım herşey yolundadır umarım ........
izin alamaz mi biraz daha canım aman dikkat etsin kendine
geçmiş olsun canım varikosel filanmı
sağol canım eşim daha iyi şükür
perşembe işe başalayacak ama bana daha o kadar iyileşmedi gibi geliyor
hayırlısı bakcaz artık
çalışma yok canım eşim ameliyat oldu moladayız
canım iyi şükür sorduğun için teşekkür ederim
kontrol demedi canım ya 3 ay sonra teste gelseniz yter dedi
ne olsun canım iyi bende işte
eşim evde ya çok sık giremiyoyorum
sağol canım eşim daha iyi şükür
perşembe işe başalayacak ama bana daha o kadar iyileşmedi gibi geliyor
hayırlısı bakcaz artık
çalışma yok canım eşim ameliyat oldu moladayız
Allah iyilik versin cnm tez zamanda rabbim şifa versin inşallahhhh
canım iyi şükür sorduğun için teşekkür ederim
kontrol demedi canım ya 3 ay sonra teste gelseniz yter dedi
izin alamaz mi biraz daha canım aman dikkat etsin kendine
hmmm anldım cnm hayırlısı olsun buuble oyununda 71. oldum ofyaaa
geçmiş olsun canım varikosel filanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?