anladım canım ya yormasin artik ise baslarsa
bende oyun kulübüne bakıyorum ama çok ciddiye alarak oynamıyorum
tamamen kafa dağıtmak için
çok ciddiye alıp şampiyoluk için oynayanlar var ve cidden çok başarıllılar
anladım canım ya yormasin artik ise baslarsa
aynen bende kafamı dağıtmak için oynadım sayende:) teşekkürler
sayende derken tatlm :26::26::26::26:
senin dün profiline girdim baktım oyun oynadığın topik gözüküyordu bende girdim yani senin sayende kafamı dağıttım teşekkürler diyorum anladın mı canım........
ya tatlım canım sıkkın biraz yaa dün başka bir doktora email attım hormon tahlillerimi oda diyorki muayne etmeden tanı koymak doğru değil ama lh hormonunuz normalden düşük buda akla hipogonadzımi getiriyor siz endokrin uzmanına gitmeniz gerek araştırmada dedi yani dikkate allınması gereken bir konu....
hipofiz bezinde yetmezlik demek yani hipo ..... hormon salgılayamıyor ostreojen yetersiz yaniii !!!!!!!! tedavissi varmış Alllahtan ostroejen veriyorlarmış ilaç ama kafam çok karıştı ya kafayı yicem kadın dooğum bakmaz mı acaba
ha anladım canım iyi olmuş oyun kulübü çok eğlenceli gir bak başka oyunlarda var
canım sen endokrine git ve sakın üzülme
çünkü ilaçla çaresi var
bende troid hastasıyım doğuştan endokrine gidiyorum
senin rahatsızlığına benzer şeyleri duydum
sıkıntı olmaz ama sen test filan yaparlar kandan
git sen bi sıkıntı yapma sakın
benim kaldığım yerde endokrin yok onun için sordum yoksa akdeniz araştırmaya gideceğimm uzak ama yapacak bişi yok!!
canım hayır kadın doğumla alakası yokki
endokrinoloji ayrı bir bölüm canım
gelişim rahatsızlıklarından tutta
troid hastalıklarına kadar bakıyor
üni hastanesi iyi bir tercih olur bence canım dahiliyeyle alakası yok
teşekkür ederim bu arada iyiyim şükür ama genç kızlık zamanımda çok tedavi gördüm
canım sulalemiz yok gibi bisey birde benim durumlari biliyorsun zaten...soylemicez....
Hic leke falan olmadı canim yinede kullansam mi progestan bana çok yan etki yapio ama biliyorum ki
ne olsun canım iyi bende işte
eşim evde ya çok sık giremiyoyorum
bebegin biseyler degistirecegini umuyorum canim ins....
anladım canım eşler evde olunca ne iş biter nnede kendine zaman ayırabiliyrsun...ama keşke biran önce iyleşsinde artık yapacak bişey yokkk:13:
bebegin biseyler degistirecegini umuyorum canim ins....
Anladim canim olabilir aslinda ama bilemedim simdi bi gorseydim ahhh
yarın başlıyor işe canım eşim ama o kadarda iyileşmedi sanki
yapcak bişey yok
işleri birikmiş zaten
sağol canım bu aradaa
düzenli beslenmeye çalışıyorum canım aserme yoook ama yesil zeytin ve ezine peynir yiyom iki gündür normalde yemezdim...bulantı kusma yoook sabah erken uyanirsam az oluyo o kadar mik mik desen 15 gündür yoook
canım masa başıysa işi çokta yorulmaz...düzelir zamanla inş. morali nasıl canım bi adım atmak onuda heycanlandırıyomu yoksa sorunun onda olması iyce gerginleştiriyomu?
düzenli beslenmeye çalışıyorum canım aserme yoook ama yesil zeytin ve ezine peynir yiyom iki gündür normalde yemezdim...bulantı kusma yoook sabah erken uyanirsam az oluyo o kadar mik mik desen 15 gündür yoook
canım masa başı ama işte bir düzgün oturabilse hiç sorun olmayacak
canım morali iyi inşallah faydalı olur boşa eziyet çekmemiş oluruz diyor
iyi beslenmeye çalışıyor
sigarayıda çok azalttı maşallah
azimli yani bende umutluyum Rabbimde nasip ederse eğer içim umut dolu canım cidden
nasipte ne varsa onu yaşarız
sende durumlar ne alemde canım
beklemeyemi geçtiniz işler bitmiştir bu aylık heralde
bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?