oyyy canım benim yaa senin böyle düşünmen bile duygulandırdı beni....hicrandan sonra senide bi hamile görsem varyaa gözüm açık gitmemşaka bi yana anım inş.en kısa zamanda umutluyum bende senden
sigara olayına daha çok svindim...ayrıca benim eşimdede son ayrlarda fena halde hemoroit başgösterdi...oda masabaşı ama neler çekiyorum ben orda otururken anlatamam diyor
yani haklısın oturabilse sorun olmazda..inş.düzelir canım
dur canım yaa daha 2 kez çalıştık biz daha dinlenmeye çok varhaftada 2 kez devam dedi dr..ama benden şu çat iğnesindenmidir nedir acaip akıntı geliyor hiç bi ay böyle olmazdı:120: yoğun kıvamlı uzayan bi akıntı:120:
dr pazar ve salı demişti sonra haftada 2 ama bu akıntı böyle oluncada haftada 2 azmı acaba diyorum yaa
sağol canım ya çok teşekkür ederim
iyi bakmaya çalışıyorum eşime
çok üzzüldü yıprandı oda cidden ama ne yapalım başa gelince çekiliyor herşey nasipte varmış
ooo iyi canım ya çalışmalara devam biz bu ara moladayız canım
doktor bir hafta bekleyin sonra gün aşırı beraberlik dedi ama eşim daha o kadar iyileşmedi
yarasıda geçmedi
bekliyoruz o yüzden canım ya
size kolay glsin ama canım ya sen doktorun dediğini yap canım gerekli olanı söylemiştir zaten
çok yapmakla olsaydı hepimizin 10 ar tane olurdu zaten
:))))))))))))))))))))) güldürdün beni kızzzhaklısın valla yaa diyorumya bazen ben oğluma hamile kaldığım ay ya 2 ya 3 kez yapmıştık o zaman şöyle diyelim rabbim tez zamanda koysun içimize bebeklerimizi daha fazla aratmasın
iyleşmediyse tabiki zoramasın canım yaparsınız daha çoookkksana gün aşırı demiş allah allaaaahhh bu dr lar neden ayrı ayrı şeyler derki
ins dokuz ay yasak koyar dr diyorum mik mike valla çok rahatladim bikmisim beaaa
senin bat ne zamandı canım ya geri sayim baslasinnn:124:
ins dokuz ay yasak koyar dr diyorum mik mike valla çok rahatladim bikmisim beaaa
kusmalarda 6.7. Haftada başlıyor diyorlar canım ya inss hic olmaz
Esrammmmmm kisss ben senden çok umutluyum
canım gerçekten san abişey desem gülersin benim kardeşim düğünü oldu 1 kez yapmışlar
sonra eniştenin acil görev çıktı balayından önce gitti bir süre geldiki karısı hamile
1 kerede kardeşim hamile kaldı
düşün yani sana daha ne diyim :26::26::26:
canım bizim ameliyat oldu ya eşim sık olmalıymış yenilenmesi için
öyle dedi doktor
eşime diyorum bak doktor dedi benim suçum yok
oda diyor doktor bildiğin vijdanssız çıktı gün aşırı canımıza yazık[/B]
kusmalarda 6.7. Haftada başlıyor diyorlar canım ya inss hic olmaz
senin bat ne zamandı canım ya geri sayim baslasinnn:124:
batini cat ignesinin uzerine 14 gün ekleyip mi hesapladin canim gonal etkili bi ilaç canım ya tup bebektede kullanılıyor ins bu ay olacak yaa..
evet kesinlikle bende hsg nin etkisi olduğunu düşünüyorum canım benim yazdığım diğer topiktede hgsden sonra hamile kalanlar oldu....tabi vesile sadece bunlar....
batini cat ignesinin uzerine 14 gün ekleyip mi hesapladin canim gonal etkili bi ilaç canım ya tup bebektede kullanılıyor ins bu ay olacak yaa..
evet kesinlikle bende hsg nin etkisi olduğunu düşünüyorum canım benim yazdığım diğer topiktede hgsden sonra hamile kalanlar oldu....tabi vesile sadece bunlar....
Benim kis kardeşim yoktu artık var ve bebişiimin bi suru teysesi olacak
Diger kizlarda erkek diyorlar benim icimdende erkek geciyo hep yaa ...olsun da sağlıklı sıhhatli kız erkek fark etmez
genelde iğneden 15 gün sonra regl oluyor canım
hele olsunda canım yaa bana bir nefes lazım evde yalnızım hep...buraq zaman geçiyorum bende
valla bikmistim canim saka degil.
Benim kis kardeşim yoktu artık var ve bebişiimin bi suru teysesi olacak
Diger kizlarda erkek diyorlar benim icimdende erkek geciyo hep yaa ...olsun da sağlıklı sıhhatli kız erkek fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?