Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

sağol canım ya çok teşekkür ederim
iyi bakmaya çalışıyorum eşime
çok üzzüldü yıprandı oda cidden ama ne yapalım başa gelince çekiliyor herşey nasipte varmış

ooo iyi canım ya çalışmalara devam biz bu ara moladayız canım
doktor bir hafta bekleyin sonra gün aşırı beraberlik dedi ama eşim daha o kadar iyileşmedi
yarasıda geçmedi
bekliyoruz o yüzden canım ya
size kolay glsin ama canım ya sen doktorun dediğini yap canım gerekli olanı söylemiştir zaten
çok yapmakla olsaydı hepimizin 10 ar tane olurdu zaten

:))))))))))))))))))))) güldürdün beni kızzz haklısın valla yaa diyorumya bazen ben oğluma hamile kaldığım ay ya 2 ya 3 kez yapmıştıko zaman şöyle diyelim rabbim tez zamanda koysun içimize bebeklerimizi daha fazla aratmasın

iyleşmediyse tabiki zoramasın canım yaparsınız daha çoookkk sana gün aşırı demiş allah allaaaahhh bu dr lar neden ayrı ayrı şeyler derki

canım gerçekten san abişey desem gülersin benim kardeşim düğünü oldu 1 kez yapmışlar
sonra eniştenin acil görev çıktı balayından önce gitti bir süre geldiki karısı hamile
1 kerede kardeşim hamile kaldı
düşün yani sana daha ne diyim :26::26::26:

canım bizim ameliyat oldu ya eşim sık olmalıymış yenilenmesi için
öyle dedi doktor
eşime diyorum bak doktor dedi benim suçum yok
oda diyor doktor bildiğin vijdanssız çıktı gün aşırı canımıza yazık

yazık adama yaaaa
bende öyle çok insan tanıdım canım yaa allah işte diyecek bişey yok...bende ilk hamileliğimde ilk ay kalmıştım,şimdi şaşırıyorum nasıl olmuş diye

yapın canım siz ara vermeyin düzelsin tohumcuklar sonradaaaaaa gelsin

ins dokuz ay yasak koyar dr diyorum mik mike valla çok rahatladim bikmisim beaaa

kusmalarda 6.7. Haftada başlıyor diyorlar canım ya inss hic olmaz

aynen bende öyle diyecem dr a yasakla bize diye

belli olmaz canım benim annem kız kardeşim 4 aylık olunca anlamış benden sonra hiç adet görmeyince adet olmuyrm sanıyomuş...yani okadar bulantısız düşün ama bense öldüm resmen ilk 3 ay 3 kilo vermiştim:120:

bat 7 aralık canım daha var yani...diğer topiclerde gonalle hamile kalıp şimdi ilacı satmaya çalışanlar gördüm birazdaha umut oldu bana

senin bat ne zamandı canım ya geri sayim baslasinnn:124:

hicran vara senin hamile kalmana bence hsg en büyük sebep,,ilaçlarda destekleyince...tabi allahta ol deyince....oldu minik sıpaburdan bi arkadaşımda hsg den 2 ay sonra hamile kaldı ve şimdi bebek 2 ayı geçtiahhh ahhh burdan teyze olmakta varmış nasipte:13:

seninkide oğlanmış gibi geliyor bana

evet kesinlikle bende hsg nin etkisi olduğunu düşünüyorum canım benim yazdığım diğer topiktede hgsden sonra hamile kalanlar oldu....tabi vesile sadece bunlar....

Benim kis kardeşim yoktu artık var ve bebişiimin bi suru teysesi olacak

Diger kizlarda erkek diyorlar benim icimdende erkek geciyo hep yaa ...olsun da sağlıklı sıhhatli kız erkek fark etmez

batini cat ignesinin uzerine 14 gün ekleyip mi hesapladin canim gonal etkili bi ilaç canım ya tup bebektede kullanılıyor ins bu ay olacak yaa..

yooo onu bilmiyodum öylemi hesaplanıyo:26:ben önceki adete göre dedim..benim 3 gün önce oluyorya.7 aralıksa işte 4 aralık gibi olur genelde...diye düşünüyordum

öyleysede 29 kasım canım

bende halayım ama teyze değilim..hala olmak harika bişey ama teyze olmayı henüz yaşamadımtabi sizin bebişlerin teyzesi olmak süper süperhele bi olsun varyaaa şimdiki bu boş zamanlarını mumla arayacaksın

diğer arkadaş artık ne kk ya ne faceye bakabiliyor

ben çok iyi bir teyzeyim canım bunu ben demiyorum yanlış anlaşılmasın
3 yaşındaki yiğenim diyor yoksa kendimi övermiyim ben hiç
sıpa ben kıyamıyorum ya beni öyle tavlıyor
senin kuzuyada iyi teyze olurum ben söyliyim
kesin bana benzer zaten
kk daki bebeği olan tüm arkadaşların çocuklarının benzediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…