yazık adama yaaaa
bende öyle çok insan tanıdım canım yaa allah işte diyecek bişey yok...bende ilk hamileliğimde ilk ay kalmıştım,şimdi şaşırıyorum nasıl olmuş diye
yapın canım siz ara vermeyin düzelsin tohumcuklar sonradaaaaaa gelsin
aaayyy esrammmm o okyanus mavisi gozlerine benzer inssssss
aaayyy esrammmm o okyanus mavisi gozlerine benzer inssssss
anladim canim ;;;;
anladim canim ;;;;))))))))
genelde iğneden 15 gün sonra regl oluyor canım
ne yazığı canım ya ne olcak taş attıda kolumu yoruldu
yapamıyoruz canım ya aslında yumurtlama günlerim ama adam iyileşemediki yazık
anladim canim ;;;;))))))))
ben neler yaşadım ne ilaçlar kullandım canım biliyorsun bi is nasip işi canım benim içini ferah tut
ben hep regl olmayı bekledim bekledigim gibide oldu canım hangi durum seni üzmeyecekse onu yap bence...
öyle ama yazık baksana adamcaz dr insafsız çıktı diyomşyacanım sninde hep ddiğin gibi o yumurtlama dönemi falan hikaye allah verecek olsun yeterki.....mesela ben oğlumda geç döllenme olmuş dedi dr...o yüzdende ovü testlerine falan hiç güvenim yok
inş.allah en kısa zamanda gülürsün hepimizi
evet canım ya gündüz işte çalış gece evde buna bünye ne desin diyor
haklısın canım olacaksa oluyor dediğin gibi
canım bu arada alıntılar yok sanırım dimi ya
alıntı yapılınca gelmiyor bana bildirim bugün sizdedemi aynı
ben hep regl olmayı bekledim bekledigim gibide oldu canım hangi durum seni üzmeyecekse onu yap bence...
dolduysan agla canim.biriktirme sonrası daha kötü oluyor rahatlarsin...bende bol bol dua ettim canim hepimize rabbim kabul etsin..
ayyy ne demeyi unuttum canim.... Gecen randevu almak için fatma hanimi aradim.ismimi klomen kullandığımı değerimi söyledim oda dr dedi ismimi söylediği halde tüp bebek miydi die sordu ali hoca ya sinir oldum hep unutuyor ya
evet canım öylee bendede ama iyi olmuş yığılıp kalıyodu bi sürü...zaten takip ettiğin topicte baktınmı göüyorun ki
dolduysan agla canim.biriktirme sonrası daha kötü oluyor rahatlarsin...bende bol bol dua ettim canim hepimize rabbim kabul etsin..
ayyy ne demeyi unuttum canim.... Gecen randevu almak için fatma hanimi aradim.ismimi klomen kullandığımı değerimi söyledim oda dr dedi ismimi söylediği halde tüp bebek miydi die sordu ali hoca ya sinir oldum hep unutuyor ya
ne bileyim ben seviyordum alıntıları
her topiğe yazdığım için çok kaçırıyorum böyle
eee naptın canım çalışma varmı yoksa bittimi artık
[/B]
kız her gittigimizde unutuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?