Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ne yazığı canım ya ne olcak taş attıda kolumu yoruldu
yapamıyoruz canım ya aslında yumurtlama günlerim ama adam iyileşemediki yazık

aaayyy esrammmm o okyanus mavisi gozlerine benzer inssssss

sağol canım sağlıklı olsunda tek
diğer arkadaşlarada hep bana benziycek bebekler diyorum şimdi aramızda bu bi gülme konusu oldu
kim hamile kalsa kesin bebek esraya benzer diye gülüyorlar
o yüzden dedim sanada

genelde iğneden 15 gün sonra regl oluyor canım

haklısın canım yaa aşılamadada 14.gün yani kan testi yapacağım gün olmuştum şimdi de allah ne gösterecek akalımaşılamada çok ümitlenmiştik çok üzüldük pek umursamayan eşim bile mahvolmuştuşimdi stres yapmıyacam inş.allah ne verecekse hayırlısını versin

ne yazığı canım ya ne olcak taş attıda kolumu yoruldu
yapamıyoruz canım ya aslında yumurtlama günlerim ama adam iyileşemediki yazık

öyle ama yazık baksana adamcaz dr insafsız çıktı diyomşyacanım sninde hep ddiğin gibi o yumurtlama dönemi falan hikaye allah verecek olsun yeterki.....mesela ben oğlumda geç döllenme olmuş dedi dr...o yüzdende ovü testlerine falan hiç güvenim yok

inş.allah en kısa zamanda gülürsün hepimizi

anladim canim ;;;;))))))))

aaa hicran bu arada aklıma geldi senin dr kontrolun 29 kasımdı dedi:26:bende eğr öncesinde olmassam o gün kan testi yaptırayım diyorum...yani yoksa eğer boşuna beklemem çok zor çünkü o beklemeler

yani o gün sen bebeğinin kesesini bende artık kanda ne çıkarsa onu görecem

evet canım ya gündüz işte çalış gece evde buna bünye ne desin diyor
haklısın canım olacaksa oluyor dediğin gibi
canım bu arada alıntılar yok sanırım dimi ya
alıntı yapılınca gelmiyor bana bildirim bugün sizdedemi aynı

evet canım öylee bendede ama iyi olmuş yığılıp kalıyodu bi sürü...zaten takip ettiğin topicte baktınmı göüyorun ki

ben hep regl olmayı bekledim bekledigim gibide oldu canım hangi durum seni üzmeyecekse onu yap bence...

canım çok haklısın...nedense çok duygusal bi günümdeyim..şu mübarek saatlerdenmidir nedir içim çok dolu(((((((((((((( heran ağlamak istiyorum

evet canım öylee bendede ama iyi olmuş yığılıp kalıyodu bi sürü...zaten takip ettiğin topicte baktınmı göüyorun ki

ne bileyim ben seviyordum alıntıları
her topiğe yazdığım için çok kaçırıyorum böyle
eee naptın canım çalışma varmı yoksa bittimi artık

unutur canım yaaa aşırı yoğun ve çok hastası varbende geçen gittiğim gün annemede karşıdaki özel selçukludan randevu almıştım ertesi gün bişy sormak için aradım anında bağladılar ve dr la konuştum dedim işte böyle olacak...bizimkine ulaşmak imkansız

acil bişeyn olsa yapacak bişey yok yani

ağladım canım baya bi...eşimlede biraz atıştık sonra o elli sfer aradı açmadım oda iyce sinirlenmiş henüz eve gelmedi ama gelmek üzeredir bakalım ne yapacaz oğlanıda annemlerde bıraktım bahaneyle....tartışırsak evde olmasın diye

ne bileyim ben seviyordum alıntıları
her topiğe yazdığım için çok kaçırıyorum böyle
eee naptın canım çalışma varmı yoksa bittimi artık
[/B]

canım durmadan değişiyor burası yine yaparlar alıntıları

dr salı pazar sonrada haftada 2 demişti biz her ihtimale karşın dünde yaptık

haftaya cuma 14.gün oluyor çat iğnesi olalı..eğer o zamana kadar olmassam kan verecem canım

kız her gittigimizde unutuyor ya iyi hos dr ama takibimi ona gider miyim bilmiyorum kafam karışık esim hosbitalda olabilir doğum için diyor..burdaki hast çok pis ve hep sezaryen yapiolar

Niye atistiniz canim yaaaa üzüldüm şimdi fazla uzatmayin ne olur kuzum bu senin için önemli günlerde stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…