Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hahaaa niye dovdun kiss yazik annecimmm bende korktum tmm demicem :18:

varyaaa bu esranın içinden canavar çıktı bu aralarbeni tırsıttı şimdi seni dövecek:

kızııımmmm kalemin arkasındaki silgiye benzetmiş hamile takvimi çocuğa silgi desek dahamı iydi

akıntı yumurtlamaya işaret eder ordan anlayabilirsin canım aslında yumurtlama günlerini
birde ayıptır demesi cinsel isteğinde aartar yumurtlama günlerinde

kızzz ben çkmu safım yaa bunca yıllık evliyim inan hiç bilmezdim yum yum döneminde istekli olunacağını

bende bu ay acaip akıntı oldu yani çok yoğun değil azar azar oldu ama hala devam ediyor nerdeyse...ysaki çat iğnesi yapıldığının ertesi gün ovü testi 2 çizgiydi

yok canım ne safı ama bu çok yaygın bir bilgidir
yaşlılar bile der ya canın istediğinde olursa hamile kalırsın diye işte o yüzden
sende durumlar ne alemde canım

varyaaa bu esranın içinden canavar çıktı bu aralarbeni tırsıttı şimdi seni dövecek:

kızııımmmm kalemin arkasındaki silgiye benzetmiş hamile takvimi çocuğa silgi desek dahamı iydi

ya ne silgisi ya karar verildi civciv diycez ona
içimden canavar çıkmadı ama çocuğa biraz daha isim takarsanız çıkacak ha

ya ne silgisi ya karar verildi civciv diycez ona
içimden canavar çıkmadı ama çocuğa biraz daha isim takarsanız çıkacak ha

iy tamam tamam öyle olsun

heeeyyyyy civ civin annnesi neden öyle sessizce bakıyorsun yazsana kızz

ende ne olsun canım bol yoğunluk var yeni eve geldim hemen açtım işte sizinleyim

iy tamam tamam öyle olsun

heeeyyyyy civ civin annnesi neden öyle sessizce bakıyorsun yazsana kızz

ende ne olsun canım bol yoğunluk var yeni eve geldim hemen açtım işte sizinleyim

ha şöyle ya anlaştık

nerden geldin gezmedemiydin

ha şöyle ya anlaştık

nerden geldin gezmedemiydin

annemdeydik canım...bu ara ev ziyaretine o kadar gelen oluyorki hergün dolu sayılır yada biz biyere davetli oluyoruz,o yüzden test olayınıda çok düşünemiyorumcuma değile pzrtsi mi versem yaa tabi o zmana kadar olmassam

canım şarkı süper sağolasın

sen sağol canım benimde çok beğendiğim bir parça
düşünme canım zaten zamanı gelince yaparsın adet olmassan ki inşallah olmassın
içim ezik nedense yine ya
bende düşünmeyeyim aklıma takmayım diyorum ama işte engel olamıyorum
yarın memleketten annemler gelecek canım benimde
birkaç gün çok yazamayabilrim haberiniz olsun
merak etmeyin ama mutlaka seni takip etcem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…