nasıl topladım sizisağl canım inş bekleme canım hemen git çok vakit kaybeden biri olarak sana tavsiyem bu
ama eşinle git oldumu[/QUO
evet kesinlikle beklediğim yeter :)çok sağolun ya kendimi sanki daha mutlu hissettim:)
mikropum sen gel buraya biz burda oho daha ne şamatalar gırgırlar yapıyoruz
hahaaa niye dovdun kiss yazikannecimmm bende korktum tmm demicem :18:
hahaaa niye dovdun kiss yazikannecimmm bende korktum tmm demicem :18:
akıntı yumurtlamaya işaret eder ordan anlayabilirsin canım aslında yumurtlama günlerini
birde ayıptır demesi cinsel isteğinde aartar yumurtlama günlerinde
kızzz ben çkmu safım yaa bunca yıllık evliyim inan hiç bilmezdim yum yum döneminde istekli olunacağını
bende bu ay acaip akıntı oldu yani çok yoğun değil azar azar oldu ama hala devam ediyor nerdeyse...ysaki çat iğnesi yapıldığının ertesi gün ovü testi 2 çizgiydi
varyaaa bu esranın içinden canavar çıktı bu aralarbeni tırsıttı şimdi seni dövecek :
kızııımmmm kalemin arkasındaki silgiye benzetmiş hamile takvimi çocuğa silgi desek dahamı iydi
ya ne silgisi ya karar verildi civciv diycez ona
içimden canavar çıkmadı ama çocuğa biraz daha isim takarsanız çıkacak ha
iy tamam tamam öyle olsun
heeeyyyyy civ civin annnesi neden öyle sessizce bakıyorsun yazsana kızz
ende ne olsun canım bol yoğunluk var yeni eve geldim hemen açtım işte sizinleyim
ha şöyle ya anlaştık
nerden geldin gezmedemiydin
annemdeydik canım...bu ara ev ziyaretine o kadar gelen oluyorki hergün dolu sayılır yada biz biyere davetli oluyoruz,o yüzden test olayınıda çok düşünemiyorumcuma değile pzrtsi mi versem yaa tabi o zmana kadar olmassam
canım şarkı süper sağolasın
iyi geceler canım bana müsade başım ağrıyor yine
rabbim çok bekletmesin canım benim
esram kiyamaz bana ve minigime
ayy canimsin bizimmm opuyoruz seni teysesi
nasıl geçecek dedik gecti gitti günler bak sabah gözüm açıldı bi daha uyuyamadım yarinin heyecani var acayip bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?