Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

nasıl geçecek dedik gecti gitti günler bak sabah gözüm açıldı bi daha uyuyamadım yarinin heyecani var acayip bi şekilde çok heyecanliyim güzel şeyler görüp duymak istiyorum dua edin olur mu

ederim canım benim inş.kalp atşlarını duyarsın...benim hayatımda unutamadığım anlardan bi tanesi o an

heyecanlanman normal canım yaa allah bizeded yaşatsın en baştada esrama

Hayırli sabahlar canlar. . Eee morel keyif durumlariniz nasil

sağol canım sanada ben bu ün oruç tutayım dedim..ğlumdan okul tati olduğu için annanede evde yaknızım yani kahvaltı derdide olmayınca hala yataktayımkitap okudum biraz şimdide size bi bakayım dedim

sen nasılsın canım

bende canım ya yeterki sinirlenecek bişey bulayım ateş çıkar gözlerimden

anaammm sizden korkuluuuurrr :18: ben sakinim yaaa eğer artık boğazıma kadar geldiyse ondan sonra açarım ağzımı

ama eşim varyaa en ufak şyden deliye döner :18:sinir patlamaları yaşarişte allah ona göre ayarlıyor bende öyle olsam biz 2 günde yerdik birbirimzi

ben hep susan taraf olmak zorunda kalırdım ama artık bazen dayanamayıp bende karşılık verince tabi alışmamış çok şaşırıyor

eşim çok değişik birşeydir benim canım tüm ailesi ondan çekinir
annesi bile karşısından konuşamaz
son derece ciddi ve otoriterdir
ama beni deli etmeye görsün önümde duramaz
elimde değil çok sinirli bi yapım var

işte dedimya canım allah ona göre ayarlıyor,yoksa bu evlilik nasıl yürür

yalnız senin de tipine bakınca hiç öyle sinirli görünmüyosun haaşeker gibi kız sanki

Allah kabul etsin orucunu acarken bize de dua et:) valla bende yatakta uyuyor olmak isterdim
Bende isteyim calismaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…