ailen geliyomus canim sevindim gözün aydın.... Uzaktalar miydi
akıntı yumurtlamaya işaret eder ordan anlayabilirsin canım aslında yumurtlama günlerini
birde ayıptır demesi cinsel isteğinde aartar yumurtlama günlerinde
nasıl geçecek dedik gecti gitti günler bak sabah gözüm açıldı bi daha uyuyamadım yarinin heyecani var acayip bi şekildeçok heyecanliyim güzel şeyler görüp duymak istiyorum dua edin olur mu
Dualarim seninle canim guzel haberlerini bekliyoruz
çok bekledim bu bebeği canım 18 ay sonra bi sürü tedaviden sonra oldu...allah razi olsun rabbim kimseyi bekletmesib
amin canim inss.....
ayy canimsin bizimmm opuyoruz seni teysesi
Ay bende çok sinirliyim canım ya sinirlendim mi gözüm birşey görmez
ailen geliyomus canim sevindim gözün aydın.... Uzaktalar miydibizi ihmal etme
Hayırli sabahlar canlar. . Eee morel keyif durumlariniz nasil
şükür iyi canım sen nasılsın
nasıl geçecek dedik gecti gitti günler bak sabah gözüm açıldı bi daha uyuyamadım yarinin heyecani var acayip bi şekildeçok heyecanliyim güzel şeyler görüp duymak istiyorum dua edin olur mu
Hayırli sabahlar canlar. . Eee morel keyif durumlariniz nasil
bende canım ya yeterki sinirlenecek bişey bulayım ateş çıkar gözlerimden
Hamd olsun bende iyiyim:)
anaammm sizden korkuluuuurrr :18: ben sakinim yaaa eğer artık boğazıma kadar geldiyse ondan sonra açarım ağzımı
ama eşim varyaa en ufak şyden deliye döner :18:sinir patlamaları yaşarişte allah ona göre ayarlıyor bende öyle olsam biz 2 günde yerdik birbirimzi
ben hep susan taraf olmak zorunda kalırdım ama artık bazen dayanamayıp bende karşılık verince tabi alışmamış çok şaşırıyor
eşim çok değişik birşeydir benim canım tüm ailesi ondan çekinir
annesi bile karşısından konuşamaz
son derece ciddi ve otoriterdir
ama beni deli etmeye görsün önümde duramaz
elimde değil çok sinirli bi yapım var
[/B]
sağol canım sanada ben bu ün oruç tutayım dedim..ğlumdan okul tati olduğu için annanede evde yaknızım yani kahvaltı derdide olmayınca hala yataktayımkitap okudum biraz şimdide size bi bakayım dedim
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?