Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Allah kabul etsin orucunu acarken bize de dua et:) valla bende yatakta uyuyor olmak isterdim
Bende isteyim calismaya devam

canım çalışıyomusun sennn? inş.işin yorucu biiş değilidr

sağl canım cümlemizinkini...dua hep ediyrum canım..sende bana et oldumu..

canım çalışıyomusun sennn? inş.işin yorucu biiş değilidr

sağl canım cümlemizinkini...dua hep ediyrum canım..sende bana et oldumu..

Amin inşallah. .. Allah gonlundekini hayırlı bisekilde versin inşallah evet çalışıyorum aslında cok yogun ama burdan kopamiyorum burdan

ediyorum canımcimmm

Ben 4 ay serophene kullandım uç adu iğne kullandım gonal menegon cat iğnesi iki ay ara verdim iğnelerle bi aşılama oldum iki ay ara verdim hsg cektirdim iki aydirda klomen kullanıyordum ki bence hsg nin etkisi oldu

canım seninde adnında değişiklikmi oldu? iyyiz canım burda hicran dışında kimsede değişiklik yok

sen nasılsın nasıl gidiyor doğum yaklaşmış

değişiklik yok rumuzum hep aynı. iyiyim ben de. reflü problemim var sadece,bi de bel ağrılarım. artık doğum sürecine girdik her an olabilir dedi bugün doktor.bazen erken geliyomuş bebekler.

benimde var kaza oruclarim ya 4gun tuttum gecen hafta... Gerisi kaldi

canım borçlar tut tut bitmiyorkiben hiç böyle biriktirmzdim şimdi bi hesapladım 19 gün var brcum inş.tutacam yavaş yavaş

canım günler kısayken ara ara tut bu ramazanda bebekten tutamıyacan çok birikir sonra

bu arada seni dinleyecem canım yarın yaptırmıyoum testidaha doğrusu eşim arabayla gidecek bende annemin misafiri var ona hazırlık yapacam en iyisi pzts ye ertelemek..zaten yoksa o zamana çoktan adet olurum...eşimede bişey demedim adetimi bekliyecem sanıyo senin gibi sürpriz yapmak istiyorum tabi varsaa:18:

değişiklik yok rumuzum hep aynı. iyiyim ben de. reflü problemim var sadece,bi de bel ağrılarım. artık doğum sürecine girdik her an olabilir dedi bugün doktor.bazen erken geliyomuş bebekler.

sanki tales and tales ti diye hatırlıyorum ben:26: canım o resflü olur yaa bende çok çekmiştim ondan

evet artık zamanı gelmiş allah kolaylık versin canımnasıl olacak normalmi

anladim canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallah.ben dr alt muayene oldum simdilik ilac vermiyim demisti sadece folibol verdi onu iciyorum. esin sperm testi yaptrsin demsti yaptrdik uroloji dr bir sorun olmadigini dedi ama bn kendi dr gitmedim daha. hsg cektrmedim dr en son onu cekeriz demisti zaten korkuyom ondan nette kotu yazilar okudum 😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…