Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

anladim canim ben daha hic ilac kullanmadim folibol haric

tutacaktim zaten canım da kv lerb tutma dedi bende kararsiz kaldım ramazana denk geliyor birde o var allah kolaylık versin ne diyim

Ayy hadi ins güzel bi sürpriz yaparsın eşine canım benim duam seninleb rabbim guldursun yüzünü... Bence doğru bi karar almıssin beklemek en iyisi

canım hsgden hiç korkma ben burda yazılanları okuyunca korktum gece uykularım kacti anestezili çektirmeyi falan düşündüm ama gittim paşa paşa cektirdim hem anestezisiz hem devlet hast de benim üzerimi çıkartıp cektirip dışarı çıkmam toplam 5dk sürdü sadece ilaci verirken adet ağrısı gibi ağrı oldu o kadar ayılıp bayılacak kadar değil yani kanama vs de olmadı....

canım inşallah eşine süpriz yapmak nasip olur
bende çok istiyorum ya eşime bir gün yüzünü güldürecek bir müjde vermeyi

Her dewlet hastahanesi iyi degil sen hangi hastahanede yaptirdin benim dr um normalde ozel hastahanede ama orada cektrmek biraz tuzlu oluyoo :) adet gunum hep degisio ayin 11 nde olmam lazim ama gunu sasrdgi icin bende umutlanamiyorummm artik kendimi dinlemekten psikolojik belirtiler oluyor artik )

Gugunaydin hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..bu mübarek cuma günü hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim.gonlunuzdekini tez vakitte versn inşallah

canım ne olacak yaa zaten günler çok kısa nbebekte küçük zaten o şuan senin depolardan besleniyorben 2 hamileleğimide ramazanda öğrendim orucuma devam ettim hiçte bişey olmadı ğlanım 4-200 gr doğdu:9.

canım alıştık zaten hep beklemeye ne olacak 2 gün daha beklerim dedim....eşim herşeyden habersizbu gün bekliyodum henüz olmadı.26:aşılamada tam 14.gün sabah gelmiştiya sanki yine öyle olur sandım ama bakalım ne olacak:18:

sen naptın çok meraktayım ne dedi hoca hemen yaz bize:13: nasılmış civ civ

canım inşallah eşine süpriz yapmak nasip olur
bende çok istiyorum ya eşime bir gün yüzünü güldürecek bir müjde vermeyi

oyy canım benimmm allah biliyor varyaa bende kendimden çok senden bekliyorum güzel haberi...inş.canım hicran kadar romantizm yapamasakta bizede nasip olur o müzjdeyi vermek:13:

oyy canım benimmm allah biliyor varyaa bende kendimden çok senden bekliyorum güzel haberi...inş.canım hicran kadar romantizm yapamasakta bizede nasip olur o müzjdeyi vermek:13:

amin canım ben hicrandan fikir çalıp onun taktiğini uygulayacam canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…