ediyorum canımcimmm
Ben 4 ay serophene kullandım uç adu iğne kullandım gonal menegon cat iğnesi iki ay ara verdim iğnelerle bi aşılama oldum iki ay ara verdim hsg cektirdim iki aydirda klomen kullanıyordum ki bence hsg nin etkisi oldu
tutacaktim zaten canım da kv lerb tutma dedi bende kararsiz kaldım
canım hsgden hiç korkma ben burda yazılanları okuyunca korktum gece uykularım kacti anestezili çektirmeyi falan düşündüm ama gittim paşa paşa cektirdim hem anestezisiz hem devlet hast de benim üzerimi çıkartıp cektirip dışarı çıkmam toplam 5dk sürdü sadece ilaci verirken adet ağrısı gibi ağrı oldu o kadar ayılıp bayılacak kadar değil yani kanama vs de olmadı....
takiliyorum esracim yaa
canım borçlar tut tut bitmiyorkiben hiç böyle biriktirmzdim şimdi bi hesapladım 19 gün var brcum inş.tutacam yavaş yavaş
canım günler kısayken ara ara tut bu ramazanda bebekten tutamıyacan çok birikir sonra
bu arada seni dinleyecem canım yarın yaptırmıyoum testidaha doğrusu eşim arabayla gidecek bende annemin misafiri var ona hazırlık yapacam en iyisi pzts ye ertelemek..zaten yoksa o zamana çoktan adet olurum...eşimede bişey demedim adetimi bekliyecem sanıyo senin gibi sürpriz yapmak istiyorum tabi varsaa:18:
Bizede dua et canim bende 10 aydir bekliyorum bakalim bu ay ne olcak
birazdan cikcaz canım ama ne zaman döneriz bilmiyorum
bende 10 yıldır :26::26::26::26::26:
canım hsgden hiç korkma ben burda yazılanları okuyunca korktum gece uykularım kacti anestezili çektirmeyi falan düşündüm ama gittim paşa paşa cektirdim hem anestezisiz hem devlet hast de benim üzerimi çıkartıp cektirip dışarı çıkmam toplam 5dk sürdü sadece ilaci verirken adet ağrısı gibi ağrı oldu o kadar ayılıp bayılacak kadar değil yani kanama vs de olmadı....
ben konyadayim canım burda tıp fakültesi hast çektirdim
Mevlam bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine tez zamanda hamile olursun canimmm(
ben konyadayim canım burda tıp fakültesi hast çektirdim
tutacaktim zaten canım da kv lerb tutma dedi bende kararsiz kaldımramazana denk geliyor birde o var allah kolaylık versin ne diyim
Ayy hadi ins güzel bi sürpriz yaparsın eşine canım benim duam seninleb rabbim guldursun yüzünü... Bence doğru bi karar almıssin beklemek en iyisi
Gugunaydin hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..bu mübarek cuma günü hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim.gonlunuzdekini tez vakitte versn inşallah
canım inşallah eşine süpriz yapmak nasip olur
bende çok istiyorum ya eşime bir gün yüzünü güldürecek bir müjde vermeyi
olur hc farketmz nasil istersenz unutmayin beni yetersağol canım sanadasana ne desek nikbay mı
oyy canım benimmm allah biliyor varyaa bende kendimden çok senden bekliyorum güzel haberi...inş.canım hicran kadar romantizm yapamasakta bizede nasip olur o müzjdeyi vermek:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?