Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Eve yeni girdim kızlar cooooooook yorgunum akşam 7ye kadar dr daydim birde yolda gelirken araba bozuldu dondum uyuşturu her yerimmm

Psikolojimde alt ust olmuş durumda....bebeğimle tanismanin sevincini yaşayamadım 5 haftalikmis bir hafta geriden geliyor dedi ve düşük riskim varmis haberler böyle daha sonra ayrıntılı anlatırım

Uzme kendini canim Bol bol dinlen Rabbim buyuk biseycik olmaz insaallah meleginee.

olur hc farketmz nasil istersenz unutmayin beni yeter

canım neden unutalım sende görüyosun bizim burdaki dotluğumuzu ama sende kendinden bahset bakıyorum öyle sessiz sessiz gelip bakıyosun bişeyler yaz canım....

seni seviyoruzzzz:9.

bizim civ civ susam kadar çıktı haacanım sen sıkma canını tamda dediğim gibi olmuş..sen hiç telaş etme aynısı bendede oldu...benim ilk bbekte küçüktü sonra düştü diye oğlumda çok tedirgin oldum dr küçük diyinceaynı senin gibi ilaçlar verdi banada o progestanı alttan kullanmak çk faydalı oldu15 gün sonra gittiğimde kalp atoşını dinledik 8 haftalıktı vede hiç bi riski kalmamaış çok tparlanmıştıemin ol seninde öyle olacak

diğer topicten gördüğüm kadarıylada dr ilgilenmemiş üzüldüm doğuru canım

amin canım ben hicrandan fikir çalıp onun taktiğini uygulayacam canım ya

iyi hadi bakalım kopyacı seniiii

bu arada esra hanım esra hanım bak cuma gece oldu ben hala test yapmadım hemde evde test varken ne olduuuuuupzrtsiye kadar bekliyecem inş.diğer topiclerde ne kadar kafamı karıştırıp 11.gün belli oluyor deselerde direnecem kızıımm

hem ben ne umutluyum ne umutsuz hiiç bişiy yok içimde bu konuda:26:

bu arada hasta ölüym kız ben nasıl başım ağırıyor boğazım sızlıyor 2 gündür bu akşamda sağ gözümden sular akıyodu fena grip olacak gibiyim ben:2::2::2:

geç döllenme olmuş büyük ihtimalle o yüzden küçük dedi küçük olduğu içinde düşük riski var az dedi yat demiyorum evinin işini yap ayir kaldırma ama çarşı pazarda gezme dedi on gün ilişki olmasın sonra haftada bir dedi bir daha ki kontrolu taaaa 10 ocaga verdi daha önce çağırması gerekmez mıydı canım ya hem dusuk riskin var dio hem kap atisini vs duymak lazım değil mİ ....ay gerçekten bi kez çok kalabalıktı arrrcimm hiç böyle görmemiştik millet ayakta bekledi oturacak yer yoktu içtiler doluydu disaridaki bekleme odalarının hepsi doluydu hani emzirme odasi var ya yatak var kalp atışı dinliyorlar orda bazılarını oraya aldılar yatağın üstüne oturdular falan....7 saat bekledik tam...neyse ben oturuyorum fatma hanım geldi ismimi okudu hadi hadi cabuk gel her yerde seni arıyorum bi saattir bagiriom dedi oysaki gelmedi esim ben sokta ben esimle birlikte girerim diye düşünmüştüm arkasından gittim hemen wc ye gir cabuk cabuk dedi bende alttan mi bakacak dedim istemiyorsan girme dedi sonra muayene odasina aldi biri yatıyor biri kalkıyor biri soyunuyor biri giyiniyor hemen yattim bakti ilaç kullanıyor musun dedi yoook dedim ilk gebelik mi dedi evet dedim gözün aydın dedi kalktim masadan yine tanımadı beni icerdede iyi şeyler söylemeyince ipler koptu bende...progestan folbiol elevit yazdı bazı testler istedi bunları yaptir dedi çıktık yorda araba bozuldu kaldık öyle donduk resmen konyanin ayazini da bilirsin ya eve zor attım kendimi dislerimin birbirine çarpıyordu yemek falan görmedi gözüm yattik... Bu günü hiç böyle hayal etmemistim en çok eşimi odaya almamalarina sinir oldum devlet hast farksiz değildi

canım yok ya sıkma kendini
ablamda doğum yaptı onada dediler bu bebek düşer diye pattadanak
ama şimdi tam bir cadı dğdu
doktorun iyi değil senin ya bence

hımm doğru bakmamışki canım ya o doktor
imkanlarınız doğrultusunda başka bi doktoramı başlasanki canım ben pek beğenmedim has tavrını filan
ama sakın sıkma kendini canım
bişeycik olmaz civcive
yerim onu ben

canım sıkma kendini
üzmeki bebişte iyi olsun
dinlen canım ya boşver iş filan yapma
sadece yemeğini yap düzenli beslen
1 ay bu şekilde idare etki atlat bu dönemi

canım aferin sana pazartesiye ne kaldı
adet olacağın varsa olursun zaten pzrtesiye kadar
yoksada inşallah ki yoktur o zaman da süprizle gelrsin bize

canım yok ya sıkma kendini
ablamda doğum yaptı onada dediler bu bebek düşer diye pattadanak
ama şimdi tam bir cadı dğdu
doktorun iyi değil senin ya bence

canım bence sen bunu haicrana yazacaktın yanlış alıntı oldu demi

canım anladım yaa çokta sinir oldum doğrusu o fatma hanımın öyle gıcıklığı çok zatenbencede 40 gün sonra randevü çok gıcık olmuş...bana hemen 15 gün sonrasına vermişti sen rahat ol o zamana toparlanır demişti vede ööyle olmuştu...tabi o zaman doçentti şimdiki gibi değil araınca bile hemen tanırdı bebeğin ilk kalp atışında keşke eşimde olsa demiştim gidin eşini çağırın demişti hemen

değiştir canım sen böyle anlatınca bende hamile olduğumu öğrenirsem anında başka dr düşünürüm galiba:18:işi iyice paraya vurmuş bu

dediğim gibi canım sen hiç takma aynı benim durum sendekide kanaman olamadığı süerece hiç sorun yok...sen bide şanslısın herşeyi yiyosun iyi beslenincede hiç problem olmaz inş

canım aferin sana pazartesiye ne kaldı
adet olacağın varsa olursun zaten pzrtesiye kadar
yoksada inşallah ki yoktur o zaman da süprizle gelrsin bize

güvenini kazanmak paha biçilemeznasip canım yaa bakalım ne olacak

düşünmemeye çalışıyorum pek zaten çokta yoğun geçiyor şükür ona vakit kalmıyor

bugün yine bebek gördüm rüyamda çok güzeldi zapon gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…