olur hc farketmz nasil istersenz unutmayin beni yeter
Eve yeni girdim kızlar cooooooook yorgunum akşam 7ye kadar dr daydim birde yolda gelirken araba bozuldu dondum uyuşturu her yerimmm
Psikolojimde alt ust olmuş durumda....bebeğimle tanismanin sevincini yaşayamadım 5 haftalikmis bir hafta geriden geliyor dedi ve düşük riskim varmis haberler böyle daha sonra ayrıntılı anlatırım
olur hc farketmz nasil istersenz unutmayin beni yeter
Eve yeni girdim kızlar cooooooook yorgunum akşam 7ye kadar dr daydim birde yolda gelirken araba bozuldu dondum uyuşturu her yerimmm
Psikolojimde alt ust olmuş durumda....bebeğimle tanismanin sevincini yaşayamadım 5 haftalikmis bir hafta geriden geliyor dedi ve düşük riskim varmis haberler böyle daha sonra ayrıntılı anlatırım
amin canım ben hicrandan fikir çalıp onun taktiğini uygulayacam canım ya
allah razi olsun canım benim
geç döllenme olmuş büyük ihtimalle o yüzden küçük dedi küçük olduğu içinde düşük riski var az dedi yat demiyorum evinin işini yap ayir kaldırma ama çarşı pazarda gezme dedi on gün ilişki olmasın sonra haftada bir dedi bir daha ki kontrolu taaaa 10 ocaga verdi daha önce çağırması gerekmez mıydı canım ya hem dusuk riskin var dio hem kap atisini vs duymak lazım değil mİ ....ay gerçekten bi kez çok kalabalıktı arrrcimm hiç böyle görmemiştik millet ayakta bekledi oturacak yer yoktu içtiler doluydu disaridaki bekleme odalarının hepsi doluydu hani emzirme odasi var ya yatak var kalp atışı dinliyorlar orda bazılarını oraya aldılar yatağın üstüne oturdular falan....7 saat bekledik tam...neyse ben oturuyorum fatma hanım geldi ismimi okudu hadi hadi cabuk gel her yerde seni arıyorum bi saattir bagiriom dedi oysaki gelmedi esim ben sokta ben esimle birlikte girerim diye düşünmüştüm arkasından gittim hemen wc ye gir cabuk cabuk dedi bende alttan mi bakacak dedim istemiyorsan girme dedi sonra muayene odasina aldi biri yatıyor biri kalkıyor biri soyunuyor biri giyiniyor hemen yattim bakti ilaç kullanıyor musun dedi yoook dedim ilk gebelik mi dedi evet dedim gözün aydın dedi kalktim masadan yine tanımadı beni icerdede iyi şeyler söylemeyince ipler koptu bende...progestan folbiol elevit yazdı bazı testler istedi bunları yaptir dedi
iyi hadi bakalım kopyacı seniiii
bu arada esra hanım esra hanım bak cuma gece oldu ben hala test yapmadım hemde evde test varken ne olduuuuuupzrtsiye kadar bekliyecem inş.diğer topiclerde ne kadar kafamı karıştırıp 11.gün belli oluyor deselerde direnecem kızıımm
hem ben ne umutluyum ne umutsuz hiiç bişiy yok içimde bu konuda:26:
bu arada hasta ölüym kız ben nasıl başım ağırıyor boğazım sızlıyor 2 gündür bu akşamda sağ gözümden sular akıyodu fena grip olacak gibiyim ben:2::2::2:
geç döllenme olmuş büyük ihtimalle o yüzden küçük dedi küçük olduğu içinde düşük riski var az dedi yat demiyorum evinin işini yap ayir kaldırma ama çarşı pazarda gezme dedi on gün ilişki olmasın sonra haftada bir dedi bir daha ki kontrolu taaaa 10 ocaga verdi daha önce çağırması gerekmez mıydı canım ya hem dusuk riskin var dio hem kap atisini vs duymak lazım değil mİ ....ay gerçekten bi kez çok kalabalıktı arrrcimm hiç böyle görmemiştik millet ayakta bekledi oturacak yer yoktu içtiler doluydu disaridaki bekleme odalarının hepsi doluydu hani emzirme odasi var ya yatak var kalp atışı dinliyorlar orda bazılarını oraya aldılar yatağın üstüne oturdular falan....7 saat bekledik tam...neyse ben oturuyorum fatma hanım geldi ismimi okudu hadi hadi cabuk gel her yerde seni arıyorum bi saattir bagiriom dedi oysaki gelmedi esim ben sokta ben esimle birlikte girerim diye düşünmüştüm arkasından gittim hemen wc ye gir cabuk cabuk dedi bende alttan mi bakacak dedim istemiyorsan girme dedi sonra muayene odasina aldi biri yatıyor biri kalkıyor biri soyunuyor biri giyiniyor hemen yattim bakti ilaç kullanıyor musun dedi yoook dedim ilk gebelik mi dedi evet dedim gözün aydın dedi kalktim masadan yine tanımadı beni icerdede iyi şeyler söylemeyince ipler koptu bende...progestan folbiol elevit yazdı bazı testler istedi bunları yaptir dediçıktık yorda araba bozuldu kaldık öyle donduk resmen konyanin ayazini da bilirsin ya eve zor attım kendimi dislerimin birbirine çarpıyordu yemek falan görmedi gözüm yattik... Bu günü hiç böyle hayal etmemistim en çok eşimi odaya almamalarina sinir oldum devlet hast farksiz değildi
iyi hadi bakalım kopyacı seniiii
bu arada esra hanım esra hanım bak cuma gece oldu ben hala test yapmadım hemde evde test varken ne olduuuuuupzrtsiye kadar bekliyecem inş.diğer topiclerde ne kadar kafamı karıştırıp 11.gün belli oluyor deselerde direnecem kızıımm
hem ben ne umutluyum ne umutsuz hiiç bişiy yok içimde bu konuda:26:
bu arada hasta ölüym kız ben nasıl başım ağırıyor boğazım sızlıyor 2 gündür bu akşamda sağ gözümden sular akıyodu fena grip olacak gibiyim ben:2::2::2:
canım hast bile değil dr n ozel muayenehanesi... Kesin degistiriyorum dr 40 gün sonrasına randevu verilir mi hiç bu gittiğimiz dr 100tl alıyor canım 40lirayada var özel dr paramızla rezil olduk anlayacagin devlet hast gibiydi
canım yok ya sıkma kendini
ablamda doğum yaptı onada dediler bu bebek düşer diye pattadanak
ama şimdi tam bir cadı dğdu
doktorun iyi değil senin ya bence
canım hast bile değil dr n ozel muayenehanesi... Kesin degistiriyorum dr 40 gün sonrasına randevu verilir mi hiç bu gittiğimiz dr 100tl alıyor canım 40lirayada var özel dr paramızla rezil olduk anlayacagin devlet hast gibiydi
canım aferin sana pazartesiye ne kaldı
adet olacağın varsa olursun zaten pzrtesiye kadar
yoksada inşallah ki yoktur o zaman da süprizle gelrsin bize
dün bende çok sinir oldum eşimde sinir oldu bana belli etmemek için elinden geleni yaptı resmen eziyet ediyoruz kendinize tmm iyi hos dr ama kasap gibi ya ilgi yoook hint kumaşı sanıyor kendini...
biz bu topiğin hiç bir üyesini unutmayız tatlım yeterki onlar bizden vazgeçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?