Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

neymiş canım o öyle ya ben bile sinir oldum sen düzgün bi doktora git içinde rahat etsin

kıyamam sana ya bebekmi gördün
kız birde ciden japon gibi oluyormuş
canım ablamın bebeği oldu görünce inanamadık aynı japon bebek
miniminnak bişey çok değişik bir bebek
seninkide öyle olsun ya severiz

bu arada sana aferin bak sabrettin
inşallah hayırlı haber verirsin canım ya

Unutur muyum aranızda olmak cok gzel Allah hepinizden razi olsun gönlünüzce olsun hersey inşallah

amin canım
sen şu an hangi evredesin
yani reglmisin yoksa yumurtlama döneminmi yoksa beklemedemisin
bunları paylaşsana canım sormak istediğin şeyler varsada sor
biz artık araştıra soruştura uzman olduk çünkü

dün bende çok sinir oldum eşimde sinir oldu bana belli etmemek için elinden geleni yaptı resmen eziyet ediyoruz kendinize tmm iyi hos dr ama kasap gibi ya ilgi yoook hint kumaşı sanıyor kendini...

evet canım r çook iyi ama bu yoğunluk onuda kendinden almışiyi yine senin eş belli etmiyor benimki normalde dışarda sabırlı gibidir ama oraya ne zaman gitsek çatacak yer arıyo söylenip duruyor...tabi beni iyice strese sokuyor

heee bende bana aferin diyorum yaniaman canım nasipde neyse o nasılsa kendimi yırtmaya gerek yokbu akşam zaten varsada benim oğlan tam kanepede yatarken karnıma öyle bi hızla gelip çarptıki nasıl ağırdı karnım...artık ne oldu bilmem içerde

benim oğlanda çekik göz canım bana çok değişik gelmez

sen naptın canım ailen gittimi?? durumlar nasıl ragl yaklaştımı seninde

bu günde kirmizisiz bitiii holleeyyy holleyyyy holeyyy:124:

canım ne kırmızısı yaaa düşünme öyle şeyler bişey olmayacak inş.atlatacaksın bu dönemi:13:

sana gelmesinde bana geldi malesef o KIrmızılar
16.günümde adet oldum işte ağlamadım üzümedim fazla ama artık iyice umudumu kaybediyorumsanırsam ben bi oğlumla yaşayacağıma başka çocuğum olmayacağına inanıp hiç bir beklentiye girmesem daha iyi olacak

sınav bitmiyor demekki yapacak bişey yok

ailem gitti canım benim bata 5 gün filan var işte
tabi bişey yok malum eşim ameliyat oldu işler kesattı
sende sıkma canını bitanem ya hayır vardır bundada Allaha şükür ki 1 evladın var
Rabbim ona bir kardeş nasip eder hayırlı zamanda

napalım canım kısmet
üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…