amin canım
sen şu an hangi evredesin
yani reglmisin yoksa yumurtlama döneminmi yoksa beklemedemisin
bunları paylaşsana canım sormak istediğin şeyler varsada sor
biz artık araştıra soruştura uzman olduk çünkü
ben senin kirmizilarin gelmedigine sevinmistim canim yaaa :26:
aklımda 3dr var canım özel hast onlardan birini düşünüyoruz
arrrimin kirmizisi gelmedi diye sevinmiştim ben:26:
canım ne kırmızısı yaaa düşünme öyle şeyler bişey olmayacak inş.atlatacaksın bu dönemi:13:
sana gelmesinde bana geldi malesef o KIrmızılar
16.günümde adet oldum işteağlamadım üzümedim fazla ama artık iyice umudumu kaybediyorum sanırsam ben bi oğlumla yaşayacağıma başka çocuğum olmayacağına inanıp hiç bir beklentiye girmesem daha iyi olacak
sınav bitmiyor demekki yapacak bişey yok
Aslinda araligin 4u adet gunum yumurtlama doneminde kanamm oldu bu ayi geçti diyorum aslinda ama kanamam oldugu icin adetim de gecikmeli gelicek gbi geliyor bu ay bole karışık yani
aklımda 3dr var canım özel hast onlardan birini düşünüyoruz
bende öyle düşünüyorum canım... Sagolasin
Hoş Buldum sagol Cumlemizin inşallahmerhaba canim hosgeldinn.umarim hersey istedigin gibi olur 😊
napalım canım kısmet
üzüldüm
ole dusunme canimm Rabbimin nimeti cok elbet sanada bi bebek daha verecektir umudunu yitirme bol bol dua et zamani vardir illaki ☺️
valla bende umitlenmistim canım ya ne yalan soyliyim
valla bende umitlenmistim canım ya ne yalan soyliyim
Bence tedavine devam et burdanda alabilirsin ama ne kadar güvenilir onu bilmiyorum mesela öyle bisey olsa esim asla kabul etmez o çok garanticidir bana kalsa burdan alirim mesela böyle düşünce farkimiz var karar senin esin ne dio
sana yakın mesafede ise olabilir canim biz buzlarla beysehire gelene kadar eriyordu tabi o zaman sıcaktı hava
sağol canım inş.diyelimsen naptın canım nasıl geçiyor
Aslinda araligin 4u adet gunum yumurtlama doneminde kanamm oldu bu ayi geçti diyorum aslinda ama kanamam oldugu icin adetim de gecikmeli gelicek gbi geliyor bu ay bole karışık yani
canım işte hayat devam ediyor ne yapalımgörümcem var bu günde burda kalacak bugün....çok severim aslında ama yanılz kalamaya yatıp dinlenmeyede çok ihtiyacım vardı aslında
anladım caım ama belli olmaz bakarsın gelmez adetin
hayırlısı canım olursanda birdahaki aya bizim gazımızla başlarsın
beraber yumurtlama günlernide tsspit ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?