Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Aslinda araligin 4u adet gunum yumurtlama doneminde kanamm oldu bu ayi geçti diyorum aslinda ama kanamam oldugu icin adetim de gecikmeli gelicek gbi geliyor bu ay bole karışık yani

ole dusunme canimm Rabbimin nimeti cok elbet sanada bi bebek daha verecektir umudunu yitirme bol bol dua et zamani vardir illaki ☺️

arrrimin kirmizisi gelmedi diye sevinmiştim ben:26:

canım bende ümitlenmeye başlamıştım 14 günü geçti acaba varmı diye ama 16 da vurdu be sefer

buay a hiç şevkim kalmadı canım yaa ne yapsam sence burdaki satan kızlardan alsammı iğneyi ucuza...yoksa eczanedenmi alsak yine

valla bende umitlenmistim canım ya ne yalan soyliyim
Bence tedavine devam et burdanda alabilirsin ama ne kadar güvenilir onu bilmiyorum mesela öyle bisey olsa esim asla kabul etmez o çok garanticidir bana kalsa burdan alirim mesela böyle düşünce farkimiz var karar senin esin ne dio

benim eşimde olmaz dedi yolda bozulur yada ne bileyim sorun çıkar boşver dedi ama elinde kalmış benim 250 tlye aldığımı kız 150 tlye veriyor çok fark var canım hem eczanedymiş taihi güncel olacak yani...ama bende emin olamıyorum sonuçta kimdir nedir bilmiyrm 3 kişyle görüştüm ama emin olamadım

Aslinda araligin 4u adet gunum yumurtlama doneminde kanamm oldu bu ayi geçti diyorum aslinda ama kanamam oldugu icin adetim de gecikmeli gelicek gbi geliyor bu ay bole karışık yani

anladım caım ama belli olmaz bakarsın gelmez adetin
hayırlısı canım olursanda birdahaki aya bizim gazımızla başlarsın
beraber yumurtlama günlernide tsspit ederiz

canım işte hayat devam ediyor ne yapalım görümcem var bu günde burda kalacak bugün....çok severim aslında ama yanılz kalamaya yatıp dinlenmeyede çok ihtiyacım vardı aslında

canım kısmet işi inan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama yapcak bişey yok
nasiptir bu işler çok iyi biliyorsun
eşin üzüldümü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…