canım ya ben duydum aylar önce ve denedim tabi hiç birşey anlamadım şimdi çok saçma geliyor ya boşver yapma bak o zaman denedim anlamadim şimdi vajinadan progestan koyuyorum her gün yine birşey anlamadım ebe değiliz ki bizKizlar diger topiklerde elle muayne diye birsey okudumm yapan var mi aranizdaa)
canım ya ben duydum aylar önce ve denedim tabi hiç birşey anlamadım şimdi çok saçma geliyor ya boşver yapma bak o zaman denedim anlamadim şimdi vajinadan progestan koyuyorum her gün yine birşey anlamadım ebe değiliz ki biz
İnşallah ne diyim hakkimizda Allahtan hayirlisi
Kizlar diger topiklerde elle muayne diye birsey okudumm yapan var mi aranizdaa)
Umut Allahtandir. Umutluyuz tabiamin canım inşallah
sen yeterki umutlu ol
bak biz ne zamandır bekliyoruz ama umutluyuz yinede
Umut Allahtandir. Umutluyuz tabi
canım başkalarına kulak asmamayı ve her ay yeniden sil baştan umutla başlamayı öğrenirsek eğer hayat daha kolay oluyor
Allah bunun.icin sabir versin.isyan ettirmesin konuyu da cok guzel.ozetledn esra abla.ya.Rabbim.bekletmesin daha fazla.saglikli.hayirli evlatlar versin inşallah
gerçek olan bu bitanem
o bişey dedi bu bişey dediye bakarsak çok yıpranıyor insan
neden deme aşamasına geliyor
bana soranlara rabbim bilir olmuyor diyor geçiyorum
neden olmuyor işte sorun kimde bilmem ne diye uzatanarada sadece gülüp geçiyorum artık
sanada tavsiye ederim
Doğru söylüyorsun esra ablacim insan elindenn geldigince dis seslere kapatıyor kendini ama kendi sesinin onune geçemiyor aslinda en cok baskıyı ben kendime. Yapiyorum
canım kısmet işi inan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama yapcak bişey yok
nasiptir bu işler çok iyi biliyorsun
eşin üzüldümü canım
yaa bize nazar mı değidi nedir canım eşimle yine aramız açıldı ne üzüldüğünü biliyrm ne sevindiğini
çoook keyifsizim yaaa çoook mutsuzum
yaa bize nazar mı değidi nedir canım eşimle yine aramız açıldı ne üzüldüğünü biliyrm ne sevindiğini
çoook keyifsizim yaaa çoook mutsuzum
su psikolojik belirtilerden nefret ediyorummmmmm adet gunune kadar herseyy normall ama adet gunune az kaldi yine kendimii dinlemeye basladimm ne zaman kurtulcam bu dusuncedennn 😒😒😒
kizlar bende bebek
istiyorummm beni de ekleyin listeye.benim folikul kistim vardi hayit tohumu kullanin butun kadinlik hormonlarini normal degerlere donduren mucizevi bisey.
kizlar bende bebek
istiyorummm beni de ekleyin listeye.benim folikul kistim vardi hayit tohumu kullanin butun kadinlik hormonlarini normal degerlere donduren mucizevi bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?