ne zamanki kısmet olduğunu kabullendin o zaman geçecek belirtiler canım
canimmm ya uzulme gecicek ins bu gunler 😔
tövbe estafurullah ne oldu güzelim yine
oda çok üzüldüde sanamı çattı yoksa
sana yakın mesafede ise olabilir canim biz buzlarla beysehire gelene kadar eriyordu tabi o zaman sıcaktı hava
sağol arkadaşım inş.geçerde işte dlip mi geçer esip mi geçer bilemiyorum
kendini dinlesende dinlemesende rabbim ne verecekse o canım...ama işte gel sen onu bize anlat...ben varyaa artık en ufak bi belirti bumuyorum bzaı ay göğüsler hassas oluyor bazı ay normal hiççç takmıyorum ne mide bulantısı ne başka şey tek adt geciktimi düşünmeye başlıyorum[/
Cani darlaniyordur onunda yada senin uzuntune dayanamiyordir satasacak yer ariyordur kimbilir....
Ben aslinda kasik agrim oldugunda acabami diorum. Belki bi ihtimal vardir die discimi iptal ettrdim sakincasi varmis bebegeee
sağol arkadaşım inş.geçerde işte dlip mi geçer esip mi geçer bilemiyorum
kendini dinlesende dinlemesende rabbim ne verecekse o canım...ama işte gel sen onu bize anlat...ben varyaa artık en ufak bi belirti bumuyorum bzaı ay göğüsler hassas oluyor bazı ay normal hiççç takmıyorum ne mide bulantısı ne başka şey tek adt geciktimi düşünmeye başlıyorum[/
Cani darlaniyordur onunda yada senin uzuntune dayanamiyordir satasacak yer ariyordur kimbilir....
Ben aslinda kasik agrim oldugunda acabami diorum. Belki bi ihtimal vardir die discimi iptal ettrdim sakincasi varmis bebegeee
canım dediğim gibi benimde günüm 1 gün geçse dişçiye söylüyordum gebelik şüphem var diye ama ratık hiççç ona göre plan yapmıyorum inş.bişey olmaz yaa allah korur varsada
sende böyle düşün bence hiç bir belirtiye inanma onlar hep hikaye ben 4 yıldır iyce anladım bunusana rize mi sedek ne dersin:26:
nikbyda yok bu gün yni arkadaşlarda yok hicran istirahat ediyordur canımkızlarrrrr nerdesiniz çıkın otaya
canım dediğim gibi benimde günüm 1 gün geçse dişçiye söylüyordum gebelik şüphem var diye ama ratık hiççç ona göre plan yapmıyorum inş.bişey olmaz yaa allah korur varsada
sende böyle düşün bence hiç bir belirtiye inanma onlar hep hikaye ben 4 yıldır iyce anladım bunusana rize mi sedek ne dersin:26:
nikbyda yok bu gün yni arkadaşlarda yok hicran istirahat ediyordur canımkızlarrrrr nerdesiniz çıkın otaya
Ne bilim bile bilebi sorun olmasin simdi gdrm baska zaman.. Nasil istersen canim ole hitap edebilirsinn aramizda bi esra abla buyuk galiba ben 25 yasindayimm
Kızlar ıyı akşamlar ben yenıyım bu topikde umarım aranızda olup guzel vakitler gecırıp hep bırlıkte hamıleyız dıe yazarırız ben ınanıyorum hepımız bır gun anne olacagız..,.,,bugun yıne bır kendını bılmez yenı evlı bır arkadası hamıle olmasından dolayı tebrik ettım oda bana yaaaaaa sız neden 3 yıldır yapmıyorsunuz sızınle evelennelerın 2-3 cocugu varr sımdı bebek yokmu aaa olmuyormu olmuyorda saklıyormusunuz dıyen cahıllerre ınat rabbım yuzumuzu guldurup bızede nasıp edecekdır
Ama ben girdigimde de siz olmuyorsunuz
esra ablacimm herzaman kismet ne zamansa o zaman diye dusunuyorum ama olmuyoo yada kendimi ole dusunuyorum die kandiriyorumm 😀😀
yaa valla hiç sorma...bi ara oolur en son ne zaman tartıştık hiiç hatırlayamam bu arada tam desteğe ihtiyacım olduğu zamandada böyle küsüşüp duruyoruz çok sinir bozucuhep bu erkeklerin bencilliği canım ne beklerdin ki
Kızlar ıyı akşamlar ben yenıyım bu topikde umarım aranızda olup guzel vakitler gecırıp hep bırlıkte hamıleyız dıe yazarırız ben ınanıyorum hepımız bır gun anne olacagız..,.,,bugun yıne bır kendını bılmez yenı evlı bır arkadası hamıle olmasından dolayı tebrik ettım oda bana yaaaaaa sız neden 3 yıldır yapmıyorsunuz sızınle evelennelerın 2-3 cocugu varr sımdı bebek yokmu aaa olmuyormu olmuyorda saklıyormusunuz dıyen cahıllerre ınat rabbım yuzumuzu guldurup bızede nasıp edecekdır
Günaydın canlarimmmmmmmmmm nabersiniz yeni yeni kisceler gelmis hos gelmisler ...
Ben iyiyim bol bol uyuyorum
canim buraya yeni bi dr gelmiş pazar günü teyzem aradı iyi bi dr gelmiş birde buraya gitsen dedi tabi bilmiyor hamile olduğumu gidicem teyze 5 haftalık hamileyim dedim şok oldu
Günaydın canlarimmmmmmmmmm nabersiniz yeni yeni kisceler gelmis hos gelmisler ...
Ben iyiyim bol bol uyuyorum
İyi bariii dinlen de biz bekelriz senii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?