Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canimmm ya uzulme gecicek ins bu gunler 😔

sağol arkadaşım inş.geçerde işte dlip mi geçer esip mi geçer bilemiyorum

kendini dinlesende dinlemesende rabbim ne verecekse o canım...ama işte gel sen onu bize anlat...ben varyaa artık en ufak bi belirti bumuyorum bzaı ay göğüsler hassas oluyor bazı ay normal hiççç takmıyorum ne mide bulantısı ne başka şey tek adt geciktimi düşünmeye başlıyorum

tövbe estafurullah ne oldu güzelim yine
oda çok üzüldüde sanamı çattı yoksa

yaa valla hiç sorma...bi ara oolur en son ne zaman tartıştık hiiç hatırlayamam bu arada tam desteğe ihtiyacım olduğu zamandada böyle küsüşüp duruyoruz çok sinir bozucuhep bu erkeklerin bencilliği canım ne beklerdin ki

sana yakın mesafede ise olabilir canim biz buzlarla beysehire gelene kadar eriyordu tabi o zaman sıcaktı hava

canıkm eşimle zaten atışığız yinede bi sordum bak 100 l fark var alalılmmı diye yook dedi eczaneden alırz bende dedim içimden sana müstehak ver fazladan 100 daha ne yapayım
sen nasılsın canım dr araştırıyomusn

Kızlar ıyı akşamlar ben yenıyım bu topikde umarım aranızda olup guzel vakitler gecırıp hep bırlıkte hamıleyız dıe yazarırız ben ınanıyorum hepımız bır gun anne olacagız..,.,,bugun yıne bır kendını bılmez yenı evlı bır arkadası hamıle olmasından dolayı tebrik ettım oda bana yaaaaaa sız neden 3 yıldır yapmıyorsunuz sızınle evelennelerın 2-3 cocugu varr sımdı bebek yokmu aaa olmuyormu olmuyorda saklıyormusunuz dıyen cahıllerre ınat rabbım yuzumuzu guldurup bızede nasıp edecekdır

Hosgeldinn canim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese de bize de bebis nasip eder ... O arkadasinin cahillligi canim bosver ole insanlari Rabbime havale et onlarii ...

esra ablacimm herzaman kismet ne zamansa o zaman diye dusunuyorum ama olmuyoo yada kendimi ole dusunuyorum die kandiriyorumm 😀😀

aynen takmadığını düşünüyorun
oysa bunu düşünmekte yine bebek konusuyla alakalı
bu zor biliyorum ancak Allahım dilediğinde verecek canım buna inan

neden bencil diyorsun
herkesi arayıp ortalığı ayağa kaldıran sensin
telefonda anlamadan dinlemeden tafra yapanda sensin
senin desteğe ihtiyacın varda eşinin yokmu
olaya kendi açından bakmaya devam edersen kavgalar sürecek benden uyarması

hoşgeldin aramıza canım her zaman bekleriz
ve bu topiğe gelenlerin ilk yapması gereken de tatlım dış seslere kulağını tıkamak

ciddn hicran pek uğramıyor
dün profiline baktım yoktu
yoksa özelden yazayım demiştim
ilk günler ya belki hasta filan olabilir

Günaydın canlarimmmmmmmmmm nabersiniz yeni yeni kisceler gelmis hos gelmisler ...

Ben iyiyim bol bol uyuyorum

canim buraya yeni bi dr gelmiş pazar günü teyzem aradı iyi bi dr gelmiş birde buraya gitsen dedi tabi bilmiyor hamile olduğumu gidicem teyze 5 haftalık hamileyim dedim şok oldu randevu aldım 13 aralıga kalp atislarini duyayim diye ocak basi gibide ilde ozele gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…