13 aralığa randevu aldım ins
13 aralığa randevu aldım ins pit pitlari duyabilirim dua edin ne olur
13 aralığa randevu aldım ins pit pitlari duyabilirim dua edin ne olur
ara kanama yoğun mutlu leke gibi miydi kaçındı günü geldi ara kanama
çok dua ediyorum canım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları
canim buraya yeni bi dr gelmiş pazar günü teyzem aradı iyi bi dr gelmiş birde buraya gitsen dedi tabi bilmiyor hamile olduğumu gidicem teyze 5 haftalık hamileyim dedim şok oldurandevu aldım 13 aralıga kalp atislarini duyayim diye ocak basi gibide ilde ozele gidicem
Canlar gecen ayin 4unde hasta oldum ama daha sonra kanamam olmuştu smdi meraktan olcem acaba gecikir mi yada zamannda olur mu
iyi akşamlar arkadaşlar,bu ay korunmayı bıraktık ancakilişkiden sonra adet dönemine kadar hep dikktli mi olmak gerekiyor,mesela ben çok yoğundum,çok fazla ağır taşıdım yoğunluk içinde geçti günlerim,o yüzden çok umudum yok gibi.sizce bu durum gerçekten hamileliği etkiler mi,gebelik düşünürken neler yapmamız gerekiyor lütfen bilgisi olanlar yazar mı?
ara kanama yoğun mutlu leke gibi miydi kaçındı günü geldi ara kanama
biraz tedirginimde esramm yaa ins hersey yolundadir... Gece rüyamda kanamam oluyor falan korkarak uyandım
ara kanama normal değil canım adete yakın olsa yerleşme deriz ama yumurtlama döneminde olmuş kistin falan var mıydı
ara kanama normal değil canım adete yakın olsa yerleşme deriz ama yumurtlama döneminde olmuş kistin falan var mıydı
canım gecikebilir normal ama çok geçerse sen yine test yaparsın
6 gun sonra ama 4 5 gun surdu tamda yumurtlama döneminde sonra yne akinti vardi kafamda karıştı
biraz tedirginimde esramm yaa ins hersey yolundadir... Gece rüyamda kanamam oluyor falan korkarak uyandım
Heveslenmek istemiyorum ama elimde.degil ; (
kac gun bekliycemcanım hevesleniliyor ister istemez ama çok karışık olmuş adetin o yüzden biraz bekleki hayal kırıklığı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?