Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

esra ben sana derdimi dökeyim dedim ve özelden yazdım sense burdan olayı aktarıp direk benle hesap sorar yargılar tarzda konuşuyorsun..uyarın için sağol ama neredeyse sen değilde senin hesabını ele geçiren biri yazdı sanacam!!!!!!!

canım ben sana bu msjı özelden yazdım zannederken buraya yazmışım ya yanlışlıkla
ayrıca burayada yazmış olsam ben seni yargılamam canım buna hakkım yok
ancak uyarırım
ve öyle yaptım sadece yanlış yere göndermişim nasıl olduysa

çok teşekkür ederim canım ya,bu ay biraz zor ozaman çünkü çok yordum kendimi.Beslenme konusunda da dikkat etmiyorum ama hamile kaldığımı öğrendiğim an dikkat ederim demiştim.Nasıl beslenmem gerekiyor mesela?Bir de yumurtlama günü adetin 14. günü oluyomuş galiba öyle mi?Geçen ayın 8 inde gece adetim başladı,normalde 6 gün sürer ve genelde 3 gün öncesine gelir adetim

canım belki vardır gebelik onu adetin gelmeden bilemezsin
canım mevsim sebzeleri kuru bakliya filan ye işte
katkı maddesi olan hazır yiyecekler tüketmemeye çalış
26-27 günde bir edet oluyorsun demekki sen canım o zaman kanamanın ilk damlasını gördüğün günden symaya başla
ve 12.14.16. günler eşinle olmaya özen göster
tabiii daha sonrada devam et birlikteliğe
beraberlik bitince hemen kalkma
bira dinlen yarım saat kadar belinin altınada kalçanı yukarı kaldıracak hafif bir yastık koyman faydalı olur

canım tabi Allah bilir ama belimi de çok yordum,dediğin gibi olabilir de.1 haftadır hiç ilişkimiz olmadı adet gününe yakın hamile kalmak biraz zor diye biliyorum,şu anda da en fazla dört beş gün var,ilişkinin bir faydası olmaz değil mi?

yok canım büyük ihtimalle yumurtlama günün geçmiş olmalı
ama geç yumurtlaman da olabilir
bu ay bi dene bakalım dediğimiz zamanlarda filan
eğer gerekirse ovu test, tavsiye ederiz sana
ne zamandır evliyim demiştin

canım özür dilerim tam durumumu anlatmadım.8 yıllık evliyim,7 yaşında bir oğlum var,8 ay önce ikinci hamileliğimde bebeğimi kaybettim ve şimdi sağlıklı bir çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz,bir de ovu testi nasıl yapılıyor bilmiyorum,dediğin gibi 12 14 16. günler ilişkiye özen göstersek olmaz mı?

canım senin bir evladın varış zaten sen bizden tecrübelisin o zaman
sen biraz dene canım benim dediğim günlerde
hatta 10 ve 18. günleride değerlendirin
bebeğin düşük mü oldu yoksa doğumdan sonramı hastalandı canım
inşallah bir bebişin olur tez zamanda

sağol canım çok teşekkür ederim canım bu öyle bir şeyki sanırım tam unuttum dediğim anlarda tekrar tekrar aklıma gelip zaman zaman yoğun duygulara boğacak beni.Bebeğim 6 buçuk aylıktı ve nabız atışı durmuştu.

Allah ım inş isteyen herkesi bu aşktan,çocuk aşkından mahrum etmez,herkese tattırır o heyecanı

Allah ım inş isteyen herkesi bu aşktan,çocuk aşkından mahrum etmez,herkese tattırır o heyecanı

canım üzüldüm cidden
bu ara bende hiç iyi sayılmam doğrusu
rica ederim her zaman sohbet edebiliriz canım
amin tüm duaların içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…