Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

aslinda buralardayim sekerimm minigim iyidir ins bende iyiyim bol bol hapsiriyorum :2::2::2: kar yağdı dün burya cook suguk :2::2: senden nabeer

MERHABA canım nasılsın bakalım nasıl gidior hala aşerdeğin bişey yokmu???bak değerlendir bunu ve bol bol bişeyler iste eşinden

demek kar tüm çevreye yağdı..dün buryada yağdı ama eridi bu gün

iyiyim canım sen nasilsin ara mi verdin tedaviye

Kar yagdi hava yumusadi ayaz daha kotuydu

yok canım bu ayda başladım iğneye..ilk günümdü bu gün

evet canım yumuşadı ama artık pek yumuşak olmaz havalar heleki konya merkez daha bi soğuk oluyor:2:
hangi hastaneye karar verdin canım

hadi hayırlı olsun canım aynı dozlarda mi yapiosun

Evet konyanin ayazi daha bi baska yaa bugun her yer donmus kis geldiii kiss

Daha karar vermedik canim haftaya cuma burdaki bi dr gidicem iyiymis bakim bi o ne diyecek hersey yolunda derse ocak basi gibi merkeze gidicem belediye hast hacer yavsan die bi dr varmış onu önerdi bi arkda ..hacer yavsan mustafa ulusoy tulin yaman arasında karar vercez

sağol canım evet öyle başladım bakalım,salı yada çarşmba yum yum ölçümüne gidecez bakalım bu ay nasıl

yok kızz buda güneş var kardan eser kalmadı

hayırlısı olsun canım hacer yavşan hiç duymadım ama mustafa ulusoy baya bi meşhur ben pek sevmedim gerçi amasende gidersen fark edersin adamın çok ilginç bi yapısı var bakışları mesela çok iticiam tabi tecrübe daha önmli
hayırlısı canım geciktirme git biran önce..bende çok merak ediyorum kalp atışı haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…