Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ins bu ay olur canım ilacı ecz mi aldinis

Ayy burasi kapalı çok soğuk ya....

Kisss mustafa ulusoysu sen tavsiye ettin die listeme aldimdii ben ilgili güler yüzlü bi dr istiyorum kuzum

Dua et kuzum hayirlisiyla duyayim kalp atisini gelir gelmez yazicam günler gecmioo

canım dediğim gibi tecrübesi iyi ama işte adamı ben sevmedim madem güler yüz istiosun o zaman onu çıkart listeden aşılama yapan dr mu tavsiye edeyimözel selçuklu d.nil okur çok tatlı bir bayan (demokraside çareler bitmez )

ilacı eczanden aldık canım eşim güvenemedi burdakilere
dua ederim tabiki canım bizde heyecanlıyız burda

düzensiz mi canim benim de düzensizdi pkoluyumda

Bana bisey demedi 15 gun olmamsitim ultrasonla bakti bi sorun yok havalardan olur demisti streste olur. İgne vemisti adet oldum sonra. Aska bi dr a gttim oda alttan ultrasonla bakti temiz dedi bebek ariyo dio buyukler bi bulamadiiiii )))))) bulcak ins Allahin izniyle

canım üzüldüm cidden
bu ara bende hiç iyi sayılmam doğrusu
rica ederim her zaman sohbet edebiliriz canım
amin tüm duaların içinde

çok teşekkür ederim canım,dilerim Rabbim herkesin gönlüne göre verir..Allah büyük diyorum,hayat bu herzaman gülemediğimiz gibi ağlayacak ta değiliz canım,hamdolsun..

merhaba arkadaşlar,bişey sorucam geçen ayın 8 inde gece adetimin ilk damlasını gördüm,genelde üç gün önceye gelir.Dün gece belli belirsiz bir damla bile değildi kırmızılık farkettim ama bu saat oldu başka bişey görmedim.Bu ne oluyor şimdi bilen var mı

bi iki gün daha bekle bence canım grisi gelmezse bi test yaparsın

canım ama o lekeyi görünce artık adetimin başladığını düşünerek psikolojik hemen diğer aya düşünürüz diye söylemiştik,yani bu adet sayılmaz ozaman değil mi hala bir hamilelik ihtimali olabilir mi

canım hicrana katılıyorum bekle bi kaç gün şimdi ne desek boşşokadar isterdimki sana sen kesin hemilesiiiiiiiiiiinnnnn diyebilmeyi ama işte biz fena halde öğrendik heray hüsrana uğramayı ve hiç bişey beklememeyineredeyse doktora yapacak hale geldik bu konulardabunları düşünmemeye çalış nasipte varsa illaki gelecek o minik

evet canım haklısın beklemekten başka çare yok..

nil okuru çok duydum da iyi mi kötü mu bilmiyorum hayırlısı bakalım
Koca konyada dr yok yaaa
Hadi hayırlı olsun ins bu ay senin ayin olsun kuzum

iyi canım yaa bence gidebilrsin ben konyaya gidecek olsam hamileyken tervih ederdim garanti....kadının inanaılmaz bir rahatlatıcı havası var

konyayadada yoksa biz napalım canım burda nerdeyse hiç dr yok tüm hamileler her ay konyaya taşınmaktan bezmiş durumda

yeni bi dr özel muayene açmış ama onada cesaret edemiyrum nasıl biridir kimdir bilmiyorum:26:yani ben mecburen ali hocaya devam:18:

beysehirde aynı canım daha dune kadar tek dr vardı şimdi bi tane daha gelmiş jinekolog.....ozek sekcuklunun ücretleri ne kadar biliyor musun dogum fiyatı falan önemli benim için fazlaysa gidemem

canım özel hastaneler aynı fiyat oluyo ama inan hatırlmıyrm 1 yıl geçti

telden bilgi alabilirsin hangi dr u arasan görüşüyrsun o hoşuma gidiyor benim

ama o dr da yoğun 20 gün sonrasına falan randevu vermişti şimdi nasıl bilmyrm:26:
444 50 42 teli

pofudukkkk nerdesin kuzum aralığın ilk haftası geçti dönmedinmi hala evine:26:özledik seni

diğer kızlar nerdesiniz bakiimm:26:nikbay rize hayat gün ve diğer kızlarrr...............

pofudukkkk nerdesin kuzum aralığın ilk haftası geçti dönmedinmi hala evine:26:özledik seni

diğer kızlar nerdesiniz bakiimm:26:nikbay rize hayat gün ve diğer kızlarrr...............

burdayim sekerim her gece bakiorum kimseyi goremeyince yazmiyorum 😊ne var ne yok durumlar nasil ? ☺️☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…