ins bu ay olur canım ilacı ecz mi aldinis
ins bu ay olur canım ilacı ecz mi aldinis
Ayy burasi kapalı çok soğuk ya....
Kisss mustafa ulusoysu sen tavsiye ettin die listeme aldimdiiben ilgili güler yüzlü bi dr istiyorum kuzum
Dua et kuzum hayirlisiyla duyayim kalp atisini gelir gelmez yazicam günler gecmioo
düzensiz mi canim benim de düzensizdi pkoluyumda
nil okuru çok duydum da iyi mi kötü mu bilmiyorum hayırlısı bakalım
ins ins saskin bizim bebisler yolu sasiriolar
canım üzüldüm cidden
bu ara bende hiç iyi sayılmam doğrusu
rica ederim her zaman sohbet edebiliriz canım
amin tüm duaların içinde
bi iki gün daha bekle bence canım grisi gelmezse bi test yaparsın
bi iki gün daha bekle bence canım grisi gelmezse bi test yaparsın
merhaba arkadaşlar,bişey sorucam geçen ayın 8 inde gece adetimin ilk damlasını gördüm,genelde üç gün önceye gelir.Dün gece belli belirsiz bir damla bile değildi kırmızılık farkettim ama bu saat oldu başka bişey görmedim.Bu ne oluyor şimdi bilen var mı
evet canım haklısın beklemekten başka çare yok..canım hicrana katılıyorum bekle bi kaç gün şimdi ne desek boşşokadar isterdimki sana sen kesin hemilesiiiiiiiiiiinnnnn diyebilmeyi ama işte biz fena halde öğrendik heray hüsrana uğramayı ve hiç bişey beklememeyi neredeyse doktora yapacak hale geldik bu konularda bunları düşünmemeye çalış nasipte varsa illaki gelecek o minik
nil okuru çok duydum da iyi mi kötü mu bilmiyorum hayırlısı bakalım
Koca konyada dr yok yaaa
Hadi hayırlı olsun ins bu ay senin ayin olsun kuzum
devamı gelmezse adet sayılmaz canım benim ins devamı gelmez
beysehirde aynı canım daha dune kadar tek dr vardı şimdi bi tane daha gelmiş jinekolog.....ozek sekcuklunun ücretleri ne kadar biliyor musun dogum fiyatı falan önemli benim için fazlaysa gidemem
günaydıiiiinnnnn
beysehirde aynı canım daha dune kadar tek dr vardı şimdi bi tane daha gelmiş jinekolog.....ozek sekcuklunun ücretleri ne kadar biliyor musun dogum fiyatı falan önemli benim için fazlaysa gidemem
devamı gelmezse adet sayılmaz canım benim ins devamı gelmez
pofudukkkk nerdesin kuzum aralığın ilk haftası geçti dönmedinmi hala evine:26:özledik seni
diğer kızlar nerdesiniz bakiimm:26:nikbay rize hayat gün ve diğer kızlarrr...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?