sanada mutlu pazarlar canım nasılsın ne var ne yok
bi tahminin var mi
Ben irkek hissediyorummm
bu lekelenme çok manidar
iyiyim simdilik durumlar ayni akinti durdu iki gundur ama ne gelen var ne gidenn ☺️☺️☺️bakalimm biraz daha beklicmm
bi tahminin var mi
Ben irkek hissediyorummm
benimde cin takvimi ve baska bi programda erkek çıktı bende ilk andan beri erkek hissediyorumbi tahminin var mi
Ben irkek hissediyorummm
internetin yalancisyim sag kasik erkek sol kasik kiz diolar tabiki Rabbim hayrlisini versin saglikli ama
anladım canım bekle bakalım ama çokta uzatma bence canım ya bi baktır kendine bi doktora git
fotolarini koyarim inss teyseleri yer onu
benimde cin takvimi ve baska bi programda erkek çıktı bende ilk andan beri erkek hissediyorumtabi allah bilir de sağlıklı olsun önemli olan o... Benim hep sol kasigim agriyoo... Birde dun kuzenimin kizina ablanin bebisi olacakmus dediler bebek olsun ben onu severim erkek bebek olcak dedi iki bucuk yasinda daha masallah rabbim bilir
gidicm ins 😊 kendimi umitlendrmiyorum cunku genelde hamis olnlarda kasikta batma oluyormus bnmki arada agriyo okadarr 😀demkk ki yok bisii kismett artikk
belirtilere takılma canım benim belirtim su an hic yok mesela bel agrim var o kadar
tabi canım inşallah
nasıl içim kıpır kıpır olmuştu hamile olduğunu okuduğumda ya
aklıma geldi yine ağlıycam sanırım
belirtilere çok fazla kulak asma canım psikolojikte olabiliyor
hiçç belirtisi olmayanlarda hamile olabiliyor ayrıca
sen bekle az daha adetin gelmezse bi test yap ve bebekte çıkmassa bi git bakalım doktor ne diycek
tabi bu benim görüşüm canım
ay canım ya kıyamammmmmm bende ağlarım zaten herşeye
gidicem abla persembeye kadar bekleyip
ağlama sen kuzum ya bende ağlamıyorum merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?