Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

iyiyim simdilik durumlar ayni akinti durdu iki gundur ama ne gelen var ne gidenn ☺️☺️☺️bakalimm biraz daha beklicmm

anladım canım bekle bakalım ama çokta uzatma bence canım ya bi baktır kendine bi doktora git

benimde cin takvimi ve baska bi programda erkek çıktı bende ilk andan beri erkek hissediyorum tabi allah bilir de sağlıklı olsun önemli olan o... Benim hep sol kasigim agriyoo... Birde dun kuzenimin kizina ablanin bebisi olacakmus dediler bebek olsun ben onu severim erkek bebek olcak dedi iki bucuk yasinda daha masallah rabbim bilir

orasi ole ama hamile insanin icine dogarmis bebegin cinsiyetii belki senin hiissin kuvvetlidirt

gidicm ins 😊 kendimi umitlendrmiyorum cunku genelde hamis olnlarda kasikta batma oluyormus bnmki arada agriyo okadarr 😀demkk ki yok bisii kismett artikk

belirtilere çok fazla kulak asma canım psikolojikte olabiliyor
hiçç belirtisi olmayanlarda hamile olabiliyor ayrıca
sen bekle az daha adetin gelmezse bi test yap ve bebekte çıkmassa bi git bakalım doktor ne diycek
tabi bu benim görüşüm canım

gidicem abla persembeye kadar bekleyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…