Aman canım ya nebileyim bazen o kadar duygusal oluyorum ki kızıyorum kendimeeeeeeeeeee
fotolarini koyarim inss teyseleri yer onu
yiriz yirizzzzzzzz
ağlama bebisim yaskiyamayiz biz sana teysesiii
onlarinki keyifli bi islem bile sayilabilir yanee
gidicm ins 😊 kendimi umitlendrmiyorum cunku genelde hamis olnlarda kasikta batma oluyormus bnmki arada agriyo okadarr 😀demkk ki yok bisii kismett artikk
Aman canım ya nebileyim bazen o kadar duygusal oluyorum ki kızıyorum kendimeeeeeeeeeee
iveet cakalimmm hahaa
iveet cakalimmm hahaa
Canim gonal in kilo yaptığını okudum bende ama ben 4 kilo falan verdim o dönemde.... Duphaston ve estrofemde kullandım da nasil kullandığımı hic hatırlamıyorum insan ki..
Birde canim ben kürleri arastirirken çok okudum incir kurunden sonra prolaktini yükselmis herkesin bu sut hormonu ve gebeliğe engel bi durum.... Bu kürler aslinda çok mantıklı gelmiyor bana mesela sogan kuru de östrojen hormonuymus siz ostrojeni dışarıdan hazır aldığınızda vücut ostrojen uretmeyi birakirmis bi dr dan dinlemiştim... Hormonlari alt üst ediyor yani
estrofemi asilama olduğum da 17 gün kullanmistim sanırım canım duphastonu cok kullandım en son klomen duphaston kullanmıştım
canim 2.34 az bi değer 5 ve üzerini gebelik olarak kabul ediyor dr lar :26:gebelik testi 2.34 cikti nedemek normalde 0cikiyordu doktor dogumda lutfen yorum.yapin
pofuduğum canım benim topiğe gelmişsin ama orda bi tartışma oldu
o yüzden gel burdan devam edelim
kızlar sorum size hakkaten yeni aklıma geldi yaa sizde gonal kullandınız kilo aldırdımı size:26:ben normalde doğumdan sonra 55 56 yı hiç geçmedim ama şimmdi şu 1 yadır falan 59 olmuşum inanamıyorumbana normalde hiç bi vitamin ilaç kilo yapmazdı bu gonal mi yaptıki yaa:18:
bide bana geçen ay çat iğn. sonrası duphaston vermişti bu ay estrofem + duphaston verdi...siz kullandınızmı bunu
kızlar sizinle paylaşayım unutmadan
bu incir kürü vardıya enin bile aylarca yaptığım...dün çıkmış o ibrahim saraçoğlu denen adam incir kürünü hamile kalmak isteyenler kullanmasın çünkü o prolaktin hormonunu artırır,böyeece vücuda ve beyine sen zaten annesin yada hamilesin mesajı verir dedi..aynı zamanda süt artırıcıymış çünkü
çoook sinir oldum yaa yılarca çıktı hamilelik isteyen kullansın dedi şimdi diyor sakın kullanmasınonca zaman yaptık ona ümit bağladık yaaa nasıl bişeydir bu
gebelik testi 2.34 cikti nedemek normalde 0cikiyordu doktor dogumda lutfen yorum.yapin
evet canım ya yazacaktım ama o bayana canım sıkıldı beeeeeeeeeeeee ne bu bizim çektiklerimiz yaaaaaaaa her gelen laf ediyor
hepinize pazartesiye kadar dayanacağım demiştim ama cumartesi akşamı dayanamayıp test yaptım ve kopkoyu bir çift çizgi gördüm ama inanamadım. sabah olunca 3 test aldım tekrar yaptım hepsi pozitif. bugünde çalıştığım hastaneye gelir gelmez kan verdim
kızlar BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?