Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canimmmmmm ya okurken basladi kalbim kut kut atio heyecan yptim rabbim saglikla kucagina alcagin gunude nasip etsin ins gercekten cok sevindim hayrli olsun simdiden darisi basimizaaa

çok teşekkür ederim demekki doktorum sıvıyı verdiğimde hemen geçti tüplerden demesine ragmen gözle görülmeyecek kadar küçük bir tıkanıklık varmış ve mucize olarak ilk ayda kendini gösterdi ben 20 kasımda laparoskopi oldum daha. beta hcg değerim >1000 çıktı çalıştığım hastanenin referans aralığına göre 2-3 haftalık internette baktığıma göre 4-5 haftalık hamileyim. yarın tekrar kan vereceğim cumartesi günüde kendi doktoruma gideceğim. laparoskopiyi yapan kendi doktorum bile hayret etti

canımmm çokkk sevindim
ya ne desem bilemedim ben ya
çok mutlu oldum senin adına
bak demiştik laparoskopinin etkisi var diye
oyyy içm bi tuhaf oldu

canımmm çokkk sevindim
ya ne desem bilemedim ben ya
çok mutlu oldum senin adına
bak demiştik laparoskopinin etkisi var diye
oyyy içm bi tuhaf oldu

ben hala inanamıyorum yaaa. sabahtan beri aptal aptal dolaşıyorum hiçbir şeye dikkatimi toplayamıyorum. ancak kalp atışlarını duyduğumuzda inanacağım galiba. 2 gecedir kan tahlili yaptıramadığım için gözüme uyku girmiyordu. çok tuhaf hissediyorum kendimi. rabbim büyük allahım herkese tattırsın bu duyguyu ama 14 aydır her ay bekledim olsun diye ilk kez bu ay operasyon geçirdim olmaz diyordum şok oldum. benim karnımdaki dikiş ipleri bile daha dün düştü.

ne diyim canım ya topikten kovdum sonrada kaba demiş okumuşsundur
çok muhatab olmadım sonra kan beynime sıçradı zaten
okudum canım boşver ya takma kafana hayatta patavatsız,anlayışsız çok yapacak birşey yok

canım tebrik ederim maşallah topik hamile dolmaya başladııııııııııııııııdarısı da bizlere esrama bana arrrımaaaaaaa livrizeee ve diğer arkadaşlarıma inşallahhhhhhh

allahım içinde saydığın arkadaşlarla beraber tüm isteyenlere versin inşallah ama ben hala inanamıyorum

canimmm tebrik edrim çok mutlu oldum sağlıkla al kucağına inss

inşallah inşallah şuan şoklardayım sürekli tahlil sonucuna bakıyorum. canım bişi soracağım benim son adet tarihim 11 kasım cumartesi günü doktora gideceğiz kalp atışı duyulur mu acaba?? beat hcg kaçta iken kalp atışı duyuluyor

nasip işte canım ya Allahım verecekse sebebinide veriyor
çok sevindim gözlerim parladı
yuvandan neşe sesleri yükselsin her zaman

cnım çok sağol her isteyene dileyene nasip etsin Allahım

çok hüzünlüyüm ya nedense

canım ya çaktırmıyorum ama bende aynen öyleyim nedense adet günlerim yaklaşıyor ve yine regl olacağım galibaaaaa:18:hiç anne olamayacağım gibi hissediyorum bu aralar rabbimin gücüne gitmesin ama elbette halime şükürler olsun isyan etmiyorum ama buaralar böyleyim işte

yok canım olurmu ya Rabbimin lütfu bol
olur inşallah hepimizin ama dediğin gibi bu ara bende de bi hüzün var

Aminnnnn cnm bnm insaallhhhh

Senle ayniydi bat tarihimiz bn 12 snde yaptim bisi cikmadi hala beklemekteyim su persembe gunu bi gelsede ne olcaksa olsun artikk

Bugün doktordan geldim, Bende böyle hissediyorum nedense...
Olmuyor ne yapsak. Tabi vardır bir zamanı Rabbim bilir ama sabretmesi çok zor geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…