canimmmmmm ya okurken basladi kalbim kut kut atio heyecan yptim rabbim saglikla kucagina alcagin gunude nasip etsin ins gercekten cok sevindim hayrli olsun simdiden darisi basimizaaa
hepinize pazartesiye kadar dayanacağım demiştim ama cumartesi akşamı dayanamayıp test yaptım ve kopkoyu bir çift çizgi gördüm ama inanamadım. sabah olunca 3 test aldım tekrar yaptım hepsi pozitif. bugünde çalıştığım hastaneye gelir gelmez kan verdim
kızlar BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canımmm çokkk sevindim
ya ne desem bilemedim ben ya
çok mutlu oldum senin adına
bak demiştik laparoskopinin etkisi var diye
oyyy içm bi tuhaf oldu
okudum canım boşver ya takma kafana hayatta patavatsız,anlayışsız çok yapacak birşey yok
ne diyim canım ya topikten kovdum sonrada kaba demiş okumuşsundur
çok muhatab olmadım sonra kan beynime sıçradı zaten
hepinize pazartesiye kadar dayanacağım demiştim ama cumartesi akşamı dayanamayıp test yaptım ve kopkoyu bir çift çizgi gördüm ama inanamadım. sabah olunca 3 test aldım tekrar yaptım hepsi pozitif. bugünde çalıştığım hastaneye gelir gelmez kan verdim
kızlar BEN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
okudum canım boşver ya takma kafana hayatta patavatsız,anlayışsız çok yapacak birşey yok
canım tebrik ederim maşallah topik hamile dolmaya başladııııııııııııııııdarısı da bizlere esrama bana arrrımaaaaaaa livrizeee ve diğer arkadaşlarıma inşallahhhhhhh
canimmm tebrik edrim çok mutlu oldum sağlıkla al kucağına inss
canimmm tebrik edrim çok mutlu oldum sağlıkla al kucağına inss
canim benim değer 1000 lerde olunca kese görünüyor kalp atisi icin daha var senin önce keseyi bi gor allahin izniyle on gun iki hafta sonra kalp atisini duyarsin
ben hala inanamıyorum yaaa. sabahtan beri aptal aptal dolaşıyorum hiçbir şeye dikkatimi toplayamıyorum. ancak kalp atışlarını duyduğumuzda inanacağım galiba. 2 gecedir kan tahlili yaptıramadığım için gözüme uyku girmiyordu. çok tuhaf hissediyorum kendimi. rabbim büyük allahım herkese tattırsın bu duyguyu ama 14 aydır her ay bekledim olsun diye ilk kez bu ay operasyon geçirdim olmaz diyordum şok oldum. benim karnımdaki dikiş ipleri bile daha dün düştü.
canım tebrik ederim maşallah topik hamile dolmaya başladııııııııııııııııdarısı da bizlere esrama bana arrrımaaaaaaa livrizeee ve diğer arkadaşlarıma inşallahhhhhhh
cnım çok sağol her isteyene dileyene nasip etsin Allahım
Ayagimi surudummm arkamdan geliceksiniz tek tek ben inaniyorummmmm
aminnnnnnnnnnnn inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
çok hüzünlüyüm ya nedense
canım ya çaktırmıyorum ama bende aynen öyleyim nedense adet günlerim yaklaşıyor ve yine regl olacağım galibaaaaa:18:hiç anne olamayacağım gibi hissediyorum bu aralar rabbimin gücüne gitmesin ama elbette halime şükürler olsun isyan etmiyorum ama buaralar böyleyim işte
yok canım olurmu ya Rabbimin lütfu bol
olur inşallah hepimizin ama dediğin gibi bu ara bende de bi hüzün var
inşallah inşallah şuan şoklardayım sürekli tahlil sonucuna bakıyorum. canım bişi soracağım benim son adet tarihim 11 kasım cumartesi günü doktora gideceğiz kalp atışı duyulur mu acaba?? beat hcg kaçta iken kalp atışı duyuluyor
canım ya çaktırmıyorum ama bende aynen öyleyim nedense adet günlerim yaklaşıyor ve yine regl olacağım galibaaaaa:18:hiç anne olamayacağım gibi hissediyorum bu aralar rabbimin gücüne gitmesin ama elbette halime şükürler olsun isyan etmiyorum ama buaralar böyleyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?