Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Bugün doktordan geldim, Bende böyle hissediyorum nedense...
Olmuyor ne yapsak. Tabi vardır bir zamanı Rabbim bilir ama sabretmesi çok zor geliyor...

aynen canım ya sorma gitsin dün komşu geldi pek samimi değilim artık ama kapıma gelince buyur ettim başladı yine yok şunun şu kadar olmamış kafana takmada bilmem ne okadar bu konudan bahsetmeyin dememe rağmen bizlere eksik kadın muamelesi yapıyorlar diyecek birşey bulamıyorum artık rabbim sen büyüksün diyorumseninle pek konuşma fırsatımız olmadı canım ne zamandır bebiş istiyorsunuz doktorlar ne diyorlar?hakkımızda hayırlısı olsun canım

çok hüzünlüyüm ya nedense

esram ya ben normalde acıyı severim ama fazla yemem bugün yemeğe resmen acı pul biber döktüm yedim gayri ihtiyarı ben bu kadar yemezdim canım istiyor deyince zavallı eşim acaba aşeriyor olmayasın demez miay ne diyeceğimi şaşırdım üzüldüm tabiki baksana adamcağız ne kadar belli etmemeye çalışsa da yapamıyor işte aklı orada....bende zannetmiyorum dedim konuyu değiştirdim ama çok içim acıdıııııııı

birde bana sinirlisin diyorlar canım gelde böylelerine kızma işte
bir gün bir kadında bana şey demişti
işte üzülme ama iyi tarafından bak korunma derdin yok en azından
küfür hakaret böyleleri için icat edildi canım işte

olur böyle canım sıkma canını bende bi ağı iş yapsan eşim hemen kızar
işte ya bebek varsa zarar verceksin filan diye
umut etmektir bunlar canım üzülme

olur böyle canım sıkma canını bende bi ağı iş yapsan eşim hemen kızar
işte ya bebek varsa zarar verceksin filan diye
umut etmektir bunlar canım üzülme

haklısın canım ya bende çok kızıyorum la havle diyorum içimden ama işte insanları değiştiremeyizzzzzzzzzz

yaaa demek ondan bu halim şaşırıyorum kendime ben öyle kolay kilo alıp veren biri değilim boyumda iyi olunca hiçte dikkat etmezdim ama şimdi daha yeni aldığım kabanım 2 kilo daha alsam asla olmaz patlayacak gibibi sürüde para verdik
aşılama 1 kez mi olsun sen canım?

canım durmadan ilaç kullanmakta iyi değil ama boş boş duruncada vakit geçip gidiyor işte
dediğin gibi sonu hayırlı olsun inş..
tüp bebek topiğinde bi görsen herkes hamile onları okumak bile nasıl sevindiriyor insanı:13:

canım çookkk sevindim hayırlı olsunnn
laparoskopi kim yaptırdıysa öyle oluyor canım hemen kalınıyor tabi rabbim demekki onu sebep gönderdi sanada
onun dışında bişey yaptınmı canım bide adetin geçiyomu?anattıysanda aklıma gelmiyor:26: değerinde çok iyi bu arada bence çoğul gebelik bile olabilir

canim benim değer 1000 lerde olunca kese görünüyor kalp atisi icin daha var senin önce keseyi bi gor allahin izniyle on gun iki hafta sonra kalp atisini duyarsin

canım biraz önce ultrasonda gördüm keseyi minicik zaten. ilk fotografımızı aldık. darısı diğerlerine inşallah.

çok hüzünlüyüm ya nedense

hüzünlü olma canım yaa bak bende hiç olmayacak sanmıştım oldu. rabbim ol desin yeterki. hem bak senin bundan sonraki süreçte eskisinden daha fazla ümitli olman gerekir. inşallah çok kısa bir süre sonra senden de böyle haberler alacağız. ben inanıyorum.

sakın öyle düşünme canım. benimde son 2 haftadır sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu zaten ben bu ayda hiç ümit vermiyordum. ayrıca kendimde belirti arar dururdum hiç belirti yaşamadım ki ben

Bugün doktordan geldim, Bende böyle hissediyorum nedense...
Olmuyor ne yapsak. Tabi vardır bir zamanı Rabbim bilir ama sabretmesi çok zor geliyor...

laparoskopiye girerken bende aynı cümleyi kuruyordum ne yapsak olmuyo ama bak oldu lütfen ümidinizi hiç kaybetmeyin. biliyorum bende yaşadım 1,5 sene bu psikolojiyi kim ne derse desin sürekli düşünüyor insan ama yapılacak herşeyi yapıp rabbime bırakmak gerekiyor işte

ben en son 11 kasımda adet gördüm canım. 20 kasımda laparoskopi oldum. ilk idrar testinide 14 aralıkta yaptım çift çizgiyi gördüm şükürler olsun. 16 aralıktaki kan testimde beta hcg 1000 den büyük çıktı. bugün yine verdim bekliyorum bakalım. çoğul gebelik ailemizde hiç olmadı. kısmet diyorum. rabbim ne verirse güzelini verir.

anladım canım nasip bu aydaymış demekkikese çift olsaydı dr derdi demekki tek ama değer yüksek bence benim test tarihimde haftaya pzrtsi tabi o zamana kadar olmassamgeçen ayda umutlu değildim bu ayda bakalım rabbim bize ne göstrecek

evet bitanem benim boyumda kısaaaaaaa fındık kurdu gibi bişeyim zatennnnnnnnoyüzden iyice şiştim akşamları çay hariç bişey yemiyorum ah çayıda şekersiz içebilsem keşke ama nerdeeeeeeetatlım benim bir negatif aşılamam var malesef oda kurban bayramından önce yaptırmıştım ozamandan beri doktora gitmiyorum çok şiştim diye bakalım hayırlısı

haklısın canım ümidimi asla kesmiyorum ama karamsarlık oluyor işte rabbim neyler neylerse güzel eyler......sende kendine dikkat et canımmmmmmmmm

evet canım tek kese görünüyor. hayırlısı neyse o olsun de her zaman. ben hayıflandıkça eşim hep hayırlısı hayatım herşeyin hayırlısı derdi.

haklısın canım ümidimi asla kesmiyorum ama karamsarlık oluyor işte rabbim neyler neylerse güzel eyler......sende kendine dikkat et canımmmmmmmmm

haklısın bende yaşadığım için karamsarlık oluyor malesef ama allah aydınlığa çıkarsın herkesin karanlıklarını inş.

sinirli olmayanları bile çileden çıkarır böyleleri. sanane diyeceksin sanane. benim derdim sana mı dert oldu. patavatsızlar.

Canlarim ya bugun dayanamadim dr gttim kan tahlili yapsun diye ama yapmadi karindan bakti bisey yok dedi gonderdii ozel hastane bide stres dedi adet sokturici ilac verdi ama kullanmicam beklicm nezamn olursa die.pazarteside baska dr a gtcm bayana bu sefer bakalum o nedickk

hımmm ne kadar geçti canım günün biraz daha bekle bakalım hiç belli olmaz hayırlısı

Evet haklısın canım ümidi kesmek demek hedeflerden uzaklaşmak demek o yünden olumlu pozitif olmak zorundayız canım Rabbim yardım etsin bizlere canım bu arada selam merhaba nasılsın canım göremedim seni epeydir nasılsın nasıl gidiyor

kaç kilosunki canım ? benim iştah çok açık yaa oruç tutyorum gündüz bişey yok akşam varyaa durmadan mutfaktayım
mesela konyanın meşhur arabaşı yemeği var bilirmisin bilmem şimdi ondan 3 kase falan içtim bide hamurla içiliyor oakşam yemek yememiştim ama....

bendede aynı gçen aralık ayında 1 aşılama bi dahada cesaret edemedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…