canım biraz önce ultrasonda gördüm keseyi minicik zaten. ilk fotografımızı aldık. darısı diğerlerine inşallah.
hüzünlü olma canım yaa bak bende hiç olmayacak sanmıştım oldu. rabbim ol desin yeterki. hem bak senin bundan sonraki süreçte eskisinden daha fazla ümitli olman gerekir. inşallah çok kısa bir süre sonra senden de böyle haberler alacağız. ben inanıyorum.
r.
masallah canim yaaaa
sinirli olmayanları bile çileden çıkarır böyleleri. sanane diyeceksin sanane. benim derdim sana mı dert oldu. patavatsızlar.
Canlarim ya bugun dayanamadim dr gttim kan tahlili yapsun diye ama yapmadi karindan bakti bisey yok dedi gonderdii ozel hastane bide stres dedi adet sokturici ilac verdi ama kullanmicam beklicm nezamn olursa die.pazarteside baska dr a gtcm bayana bu sefer bakalum o nedickk
31: topigi bi umutsuzluk bi negatiflik sarmis hadi kızlar bi silkelenin
hımmm ne kadar geçti canım günün biraz daha bekle bakalım hiç belli olmaz hayırlısı
Canlarim ya bugun dayanamadim dr gttim kan tahlili yapsun diye ama yapmadi karindan bakti bisey yok dedi gonderdii ozel hastane bide stres dedi adet sokturici ilac verdi ama kullanmicam beklicm nezamn olursa die.pazarteside baska dr a gtcm bayana bu sefer bakalum o nedickk
canım çok haklısın ancak hüzün cidden içten gelen bişey elimde değil
her daim umudum var ancak bazen cidden çok üzülüyorum
Eki Görüntüle 899669
Kızlar testıme bakarmısınız test bozuk olsada T kısmında pembe boya yayılırmı sızce ??
hayır o kadar gecikmeye rağmen kan tahlili filan yapmadan ultrasonla bakıp nasıl söktürücü veriyor anlamadım. sakın başka bir yerde kan tahlili yaptırmadan ilacı kullanma canım. doktorun yaptığı saçmalık bence
üzülmemek elde değil tabiki ne desen haklısın canım
Ayin 11 nde olmam lazimdi gecen aya gore ama sadce 3 gun kahverengi akinti oldu ve bitti daha da ne gelen var ne giden insaallah hayirlisi canimm bnm
teşekkür edrim kuzum
anlıyorum canım arada böyle oluyor insan ins en kisa zamanda bu hüzün son bulur
Sa bayanlar Nasılsıniz
teşekkür edrim kuzumsağlıklı olsun da gerisi boş
hayır o kadar gecikmeye rağmen kan tahlili filan yapmadan ultrasonla bakıp nasıl söktürücü veriyor anlamadım. sakın başka bir yerde kan tahlili yaptırmadan ilacı kullanma canım. doktorun yaptığı saçmalık bence
üzülmemek elde değil tabiki ne desen haklısın canım
herkeşlere miribaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?