Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım çok haklısın ancak hüzün cidden içten gelen bişey elimde değil
her daim umudum var ancak bazen cidden çok üzülüyorum

canım geçmiş olsun öncelikle
stres cidden çok etkili adet olamama konusunda canım ya

hayır o kadar gecikmeye rağmen kan tahlili filan yapmadan ultrasonla bakıp nasıl söktürücü veriyor anlamadım. sakın başka bir yerde kan tahlili yaptırmadan ilacı kullanma canım. doktorun yaptığı saçmalık bence

canım çok haklısın ancak hüzün cidden içten gelen bişey elimde değil
her daim umudum var ancak bazen cidden çok üzülüyorum

üzülmemek elde değil tabiki ne desen haklısın canım

her neyse milletin lafına çok bakıp kafayı takıncada çok üzülüyor insan
en iyisi sallamamak
cidden dediğin gibi livrizenin doktoru neymiş öyle ya
ya cidden bi anormallik yok ya da doktor tuhaf

teşekkür edrim kuzum sağlıklı olsun da gerisi boş

reca ederimillaki canım ama ben eşime çok bakmıştım benzesin diyekopya oldu
bide ilk hareketini hissettiğinde kimin yüzüne bakarsan ona benzer derler,ben inanmam öyle şeylere ama enim ilk hisstiğimde eşim vardı artık hangisinden benzedi bilemem

Aynen bnde sinir oldum ama yok icmicemm canim. Eger baska dr bana hamilesin derse o dr girtlagini dayancammm kismet ins hayrlisi.kac gun gecti dio bide dedim 6 gun gcti ama 3 gun kahve leke gordum dahada gelmedi dio strestendr oo. Tamam belkinolmayabilir ama hemen kese gozukmeyebilirmis nette ole okudum

Esra ablacim gercrkten anormal dr labaratuari dr gozukmeden kan tahlili yapmio dio gttm ona uyuz oluyorum o dr a zaten cunku 6 ay once yine gtmstim gecikme olmistu ama lekelenme hicbisi olmamisti o zaman yapmisti kan tahlili bisey cikmayinca tmm dedim ictm ilaci bana ogun birsuru ilac verdi igne adet sokturuci falan klomen verdi allttn bakmadi karindan bakmisti fitil verdi sonra baska bi dr gttim o dr kesinlikle kullanma dedi adet doneminde bunlar kullanilmaz dedi adetin btsin bekle dedi alttn muayene etti bisey yok dedi bu ilaclari seni allttan girmeden nasil verio dedi ezberee ordan uyuz kaptim ona yalnid tedavi uygulamis bana nefret ediyom o dr dan ilgisiz uyuz devlet gun ertwlio die yakinimda ozele giduliyim dedim paramla rezil olup donuyomm offfffff cOk sinir bozucuu asla gtmem bidahaa ilgisizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…