Sa bayanlar Nasılsıniz
iyyiz şeker sen nasılsın?varmı bi değişiklik
Merhana canim hosgeldunnn
teşekkür edrim kuzumsağlıklı olsun da gerisi boş
Aleykumselam canim iyilik cok sukur sen nasilsinn nasil gidiyorr
as cicimmmmm:124::124:
yaa ben esmer olsun istiom kime baksam ki
mrb canım hg aramıza..aminn ins rabbim kimseyi bekletmesin
Aynen bnde sinir oldum ama yok icmicemm canim. Eger baska dr bana hamilesin derse o dr girtlagini dayancammm kismet ins hayrlisi.kac gun gecti dio bide dedim 6 gun gcti ama 3 gun kahve leke gordum dahada gelmedi dio strestendr oo. Tamam belkinolmayabilir ama hemen kese gozukmeyebilirmis nette ole okudum
yaa ben esmer olsun istiom kime baksam ki
canım tam seçilmiyorki resimde
test bozuk olsa kontrol çizgisi belirmez
başkada bişey seçemedim
şüpheliysen başka test yap bence
bitter cikolata kadar esmer diil sütlü cikolata gibi
tabiki canım hemen kese gözükmeyebilir bu normal bir durum. inşallahhh hamilesindirde gidip o dr un gırtlağına yapışırsınne güzel için rahatlar hiç olmazsa
Iyi olmaya çalışıyorum hala adet olmadim
şüphelı durumdayım. Canım bak sağında pembe yayılmıs cızgı var o ne demek anlamadm sence negatıf olsa cıkarmı o?
Uzulmr canim ya kismet ins
canım ben 4 yıldır tek çizgi dışında başka birşey görmediğim için bence sen bir daha test yap bakalım testin net değil ama eğer test bozuk olsaydı c deki çizgi de çıkmazdı hadi bakalım hakkında hayırlısı bu arada günün ne kadar geçti canım?
152930]anlıyorum canım arada böyle oluyor insan ins en kisa zamanda bu hüzün son bulur
Sa bayanlar Nasılsıniz
Esra ablacim gercrkten anormal dr labaratuari dr gozukmeden kan tahlili yapmio dio gttm ona uyuz oluyorum o dr a zaten cunku 6 ay once yine gtmstim gecikme olmistu ama lekelenme hicbisi olmamisti o zaman yapmisti kan tahlili bisey cikmayinca tmm dedim ictm ilaci bana ogun birsuru ilac verdi igne adet sokturuci falan klomen verdi allttn bakmadi karindan bakmisti fitil verdi sonra baska bi dr gttim o dr kesinlikle kullanma dedi adet doneminde bunlar kullanilmaz dedi adetin btsin bekle dedi alttn muayene etti bisey yok dedi bu ilaclari seni allttan girmeden nasil verio dedi ezberee ordan uyuz kaptim ona yalnid tedavi uygulamis bana nefret ediyom o dr dan ilgisiz uyuz devlet gun ertwlio die yakinimda ozele giduliyim dedim paramla rezil olup donuyomm offfffff cOk sinir bozucuu asla gtmem bidahaa ilgisizzz
şüphelı durumdayım. Canım bak sağında pembe yayılmıs cızgı var o ne demek anlamadm sence negatıf olsa cıkarmı o?
canım farkettimde o çizgiyi bence testte sorun var
sen yeni bi test yap ona göre değerlendirelim
eğer çok azda bi çizgi varsa zaten hamilesin demektir
herkeşlere miribaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?