Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

tabiki canım hemen kese gözükmeyebilir bu normal bir durum. inşallahhh hamilesindirde gidip o dr un gırtlağına yapışırsın ne güzel için rahatlar hiç olmazsa

canım tam seçilmiyorki resimde
test bozuk olsa kontrol çizgisi belirmez
başkada bişey seçemedim
şüpheliysen başka test yap bence

şüphelı durumdayım. Canım bak sağında pembe yayılmıs cızgı var o ne demek anlamadm sence negatıf olsa cıkarmı o?

şüphelı durumdayım. Canım bak sağında pembe yayılmıs cızgı var o ne demek anlamadm sence negatıf olsa cıkarmı o?

canım ben 4 yıldır tek çizgi dışında başka birşey görmediğim için bence sen bir daha test yap bakalım testin net değil ama eğer test bozuk olsaydı c deki çizgi de çıkmazdı hadi bakalım hakkında hayırlısı bu arada günün ne kadar geçti canım?

markası BebeTıme. C cızgısıde cıktı ama T kısmında boya yayıldı anlamadm bende. Yıne yapıcam bugün inş. Dua edermısın bana arkadasım? Umarım Rabbim bıze en kısa zamanda saglıklı hayırlı bır evlat nasıp eder. Benım adete 4 gün var daha. Bundan öncekı testımıde 8 gün varken yaptım cok hayalet gıbı cıktı cızgı buda böyle. Bakalım bugün nolucak :)

152930]anlıyorum canım arada böyle oluyor insan ins en kisa zamanda bu hüzün son bulur

amin canım inşallah

Sa bayanlar Nasılsıniz

a s canım nasılsın bakalım

bazı doktorlar baştan savıyor canım ilgili iyi bir doktor ulak çok zor buluncada yakasına yapışmak lazım
çok haklısın söylediklerinde ama işte yapcak bişey yok[/B]

canım farkettimde o çizgiyi bence testte sorun var
sen yeni bi test yap ona göre değerlendirelim
eğer çok azda bi çizgi varsa zaten hamilesin demektir

canım farkettimde o çizgiyi bence testte sorun var
sen yeni bi test yap ona göre değerlendirelim
eğer çok azda bi çizgi varsa zaten hamilesin demektir

aynen bende bıse anlamadım sınırlendım bugün yıne yapıcam test. Bır öncekınde gölge gıbı bır cızgı vardı ama fotoda bıle cıkmıyor cok zor görülüyor alttakının gölgesıde olablr dıye düşündüm. Bakalım bugün ne cıkıcak hayırlısıyla.. Dua edın kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…