Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Morelim bozuk tst yaptim 2.39 cikti söktürücü verdi ole iste

canım üzme kendini yaa biz alışığız o nakavtlaraama inş.en kısa zamanda rabbim hepimizi güldürecek ben inanıyorum
baksana son zamanlarda çoğaldı hamile haberleri inş.bized gelecek o günler

arkadaşım o test bozuk bencebaşka bi test daha yap diyecem ama daha adetine 4 gün varken çıkmaz ki canım eczaneler bile 6 gün geçmeden yapmayın diyolarben burdaki arkadaşlardan gödüm 1 gün gecikmeyle falan pozitif çıktığını:26:
bise 8 gün kala yaptım hayalet gibi çıktı diyosun o ne zamandı :26:öncedenmiydi o zaman hamilemiydin??
çok soru sordum ama anlamadım gerçekten

ben bugday tenliyim esmere yakin yani. esim kumral beyaz tenli pammik gibi

Kigizzz annem esmer babam esmer erkek kardesim sari mi sari mavi gözlü alman çocukları gibi kimse kardeş olduğumuza inanmaz

:)))))))))) yaa işte seninkide öyle esmer falan değil normal beyaz bi bebik olsun sonra sanada herkes der aaaa bu çocuk kime benzer böyleee arap ülkelerden mi aldınız bunuuu

hem benim oğlumda bi doğdu kap kara bişey oyy dedim bune ben böyle hayal etmedim kiiiama sonra değişti bembeyaz oldu çok tatlı oluyor beyaz çocuk:13:
sanada tavsiyem çok hayal kurma hiç beklemediğin bişey geliyor kucağınatecrübeyle sabittir

iştee burdayımmmm selamlar herkese nasılsınızz kızlarrr

oyyy oyyy ha şöyle gel işte canım benimm diğer topicte görüyorum diyorum bu kız neden bize uğramaz ki bi şeymi oldu acaba:26:
nasılsın bakalım neler yapıyorsn nasıl geçiyor günler??

oyyy oyyy ha şöyle gel işte canım benimm diğer topicte görüyorum diyorum bu kız neden bize uğramaz ki bi şeymi oldu acaba:26:
nasılsın bakalım neler yapıyorsn nasıl geçiyor günler??
iyi geçiyor cnım ayrıca da bugun batasıca bat günüm onun dısında bildiğiniz gibi değişen tek sey biyolojik saatimin ilerlemesi :96:

adete 4 gün var canım. Sılıkte olsa cıkma ıhtımalı var dıye bakıyorum hayırlısı.. Daha önce bır gebelık gecırmedım. Adetım gecıkırse yıne yaparım test

canım hicranda demiş ya zaten o test biraz uyduruk yenisini ya
yapıncada bizede yaz merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…