Morelim bozuk tst yaptim 2.39 ciktisöktürücü verdi ole iste
yaa ben esmer olsun istiom kime baksam ki
bebetime çok dandirik bi test canım başka marka kullan bu güvenilir değil
markası BebeTıme. C cızgısıde cıktı ama T kısmında boya yayıldı anlamadm bende. Yıne yapıcam bugün inş. Dua edermısın bana arkadasım? Umarım Rabbim bıze en kısa zamanda saglıklı hayırlı bır evlat nasıp eder. Benım adete 4 gün var daha. Bundan öncekı testımıde 8 gün varken yaptım cok hayalet gıbı cıktı cızgı buda böyle. Bakalım bugün nolucak :)
ben bugday tenliyim esmere yakin yani.
ben bugday tenliyim esmere yakin yani.esim kumral beyaz tenli pammik gibi
Kigizzz annem esmer babam esmer erkek kardesim sari mi sari mavi gözlü alman çocukları gibikimse kardeş olduğumuza inanmaz
iştee burdayımmmm selamlar herkese nasılsınızz kızlarrr
iyi geçiyor cnım ayrıca da bugun batasıca bat günüm onun dısında bildiğiniz gibi değişen tek sey biyolojik saatimin ilerlemesi :96:oyyy oyyy ha şöyle gel işte canım benimmdiğer topicte görüyorum diyorum bu kız neden bize uğramaz ki bi şeymi oldu acaba:26:
nasılsın bakalım neler yapıyorsn nasıl geçiyor günler??
ben herseye hazirlikliyim dayisina çekerse sap sari olur yane
hg tuzum biberimm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
arkadaşım o test bozuk bencebaşka bi test daha yap diyecem ama daha adetine 4 gün varken çıkmaz ki canım eczaneler bile 6 gün geçmeden yapmayın diyolar ben burdaki arkadaşlardan gödüm 1 gün gecikmeyle falan pozitif çıktığını:26:
bise 8 gün kala yaptım hayalet gibi çıktı diyosun o ne zamandı :26:öncedenmiydi o zaman hamilemiydin??
çok soru sordum ama anlamadım gerçekten
hb bitanem iyiym bende bebiş nasılhg tuzum biberimm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
bebisde iyi teyzesi büyüyoruz yavaş yavaş
ayy yerim onu ben minik mercimekbebisde iyi teyzesi büyüyoruz yavaş yavaş
mercimek deme esra teysesi kiziyo bakliyat ismi kullanınca
hb bitanem iyiym bende bebiş nasıl
aynen bende bıse anlamadım sınırlendım bugün yıne yapıcam test. Bır öncekınde gölge gıbı bır cızgı vardı ama fotoda bıle cıkmıyor cok zor görülüyor alttakının gölgesıde olablr dıye düşündüm. Bakalım bugün ne cıkıcak hayırlısıyla.. Dua edın kızlaaar
iştee burdayımmmm selamlar herkese nasılsınızz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?