Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım hiç dua etmez miyim hergün hepimiz için dua ediyorum rabbime hakkımızda hayırlısı canım testi yapınca haber ver bize

iştee burdayımmmm selamlar herkese nasılsınızz kızlarrr
kız biberim nerelerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tavşan o annesi tavşan

canım bence o minik fasulyeeeeeeeeeeeeeeee

yanım yasakladımya yok fasülye mercimek filan
kuru bakliyat adı verilmiycek
tavşanda karar kıldık :))))

canım hicranda demiş ya zaten o test biraz uyduruk yenisini ya
yapıncada bizede yaz merak ederim

canım silikte olsa çıkar belki varsa
eğer çıkmassa ve adet olmassan yine yaparsın

Kızlarr az önce fortune test yaptım tek cızgı cıktı şuan sonra yıne hayalet gıbı cıkarmı bılmıyorum. Hayırlısı zamanı degılmıs demekkı dıyorum Rabbimden hersey.. Hayırlısı. Adetıme daha 4 gün var zaten

canım tabiki nasip
yalnız testler 20 dakikadan sonra yanıltıcı sonuç veriyor
ilk 10 fakikadaki sonuç gvenilir sadece haberin olsun

yanım yasakladımya yok fasülye mercimek filan
kuru bakliyat adı verilmiycek
tavşanda karar kıldık :))))
kız tavşan benim lakabım beeeee eşim bana davşanım derdeeeeebenim bebişim olursa esram baklıyat ismi koyun kızzzzzzzz inşallah mesela fasulye güzelllllllllllll

hayırlısı canım dur bakalım daha 4 günün var takma kafana.....mevla neyler neylerse güzel eyler bende adetimi bekliyorum bakalım ne olacak hoş yine regl olacağım gibi hissediyorum haktan hayırlısı olsun.....

Aynen öyle kardesım aynı hıssedıyorum ama 4 gün var Rabbim den ümit kesılmez beklıyelım :)

canım tabiki nasip
yalnız testler 20 dakikadan sonra yanıltıcı sonuç veriyor
ilk 10 fakikadaki sonuç gvenilir sadece haberin olsun
evet haklısın kardesım şuan hayalet gıbı bıle cıkmadı zaten önümüzdekı maçlara bakıcaz :)

olmaz seninkine de kuzu diycez olunca adı şimdiden hazır
topiğin ablası ben olduğuma ve herkesten yaşlı olduğuma göre ben karar vercem bebişlerin adına
itiraz da kabul etmem

canım zor beklemek umutsuzluğa düşüyor her an insan ama nasip işte
sen ne kadarlık evliyim demiştin canım unuttum ben ya ya da sormadım

aayyy daha yeni evliymişsin canım
taze gelin sayılırsın
benim 10 yıl dolmaya çok kalmadı canım ya

evet :))MaşaAllah Rabbim sevginizi daım etsın hayırlısıyla gönlünüzce.. Bebeğiniz varmı? Bu arada ben aynızamanda vajınısmusum baya ılerledım hem onu yenmeye calısıyorum hem bebiş.. :)

evet :))MaşaAllah Rabbim sevginizi daım etsın hayırlısıyla gönlünüzce.. Bebeğiniz varmı? Bu arada ben aynızamanda vajınısmusum baya ılerledım hem onu yenmeye calısıyorum hem bebiş.. :)

canım yok bebeğimiz işte olmuyor ki
hımm vajinismussun demek
ama bebek beklediğine göre birliktelik olur eşinle öylemi
ben istem dışı kasılmalar sebebeiyle birlikte olamamak olarak biliyorum vajinismusu da o yüzden sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…