Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

iyi geçiyor cnım ayrıca da bugun batasıca bat günüm onun dısında bildiğiniz gibi değişen tek sey biyolojik saatimin ilerlemesi :96:

o nedir canım yani, nasıl ilrliyor o saat bat günün pki adet oldunmu?

tales verdı hatırlarmısın bilmem ilk o hamileydi sonrada hicran bide yani bi arkadaş var tuay başkada yok biz aynen devam

aman istemiyo canim yaa istahim hic yok birde bi bas agrisi musallat oldu ufff

parol veriyor genelde dr lar gebelere istersen iç bi tane

bende tam aksine ilaçtanmıdır nedir acaip iştahlıyımbenimde ancak 5.aydan sonra iştahım açılmıştı:13:şimdi kendime o halime benzetiyorumama sen yine çok iysin canım en azından bulantın yok herşey yiyorsun şükürki:13:açılır bundan sonra merak etme sana tavsiyem iyi değerlendir eşinden aklına geleni iste

ee azcık kndini tanıt bakalım canım nasıl oldu bu bebiş ilaç tedavi varmı yoksa kendiliğindenmi geldi:26:
ımmm sonracıma kaç yıllık evlisin mesela yaşın kaç:26:
yok bacım pek tedavi sayılmaz,31 yaşındayım yeni evliyiz ama yıllardır beraberiz hemen düşüyoduk,korunmadık,bi kaç ay olmayınca umutsuzluğa düştük,pko vardı,tedavi aol dedi dr ben denemek istedim,soğan suyu içtim 2 aydan fazla,adetim düzensidi,sonra bi baktım,çift çizgi,kendi haline bırakmıştık,Rabbimin istediği zaman buymuş demek ki ...ama pek rahatım yoğğğ
aman istemiyo canim yaa istahim hic yok birde bi bas agrisi musallat oldu ufff

hicran canm ,dikkat et,ben grip aşısı olduğum halde bronşit oldum geçen hafta iyileşemedim,hamile kaldığımdan beri bulantım var ama kusamam,bu sabah bi kustum hep kanlı,çok korktum,göğüs pol.gittim,bisürü ilaç açım,canım bişey istemiyo,midem çok bulanıyo ne zamn geçerrr

hoşgeldin merve,inşallah gönlüne göre olur,neler yapıyon anlat bakalım

hoşbulduk teşekkür ederim napayım işte bebek isteyip duruyorum ama olamadı henüz :/ kimisi balayında bile hamile kalıyor. biz denemeye başlayalı 4 ovülasyon geçti hala tık yok ya

bu arada senin de hayırlı olsun hamileliğin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Sağol canm rabbim isteyen herkese nasip etsin,bizim istediğimiz zamnda değil onun uygun gördüğü zamanda olacak...ben de evlenir evlenmez drma gidip sordum bana naptın daha çok erken dedi,ben de millet yanlışlıkla hamile kalıyo nolmuş yani dedim,herkesi bi inanışı var ya kendi haline bırak diye doğruymuş canm ,düşünmeyince oldu,sürprizdi bizim için,çoookk bi çabayla değil yani Allah nasip edince olacak inşallah

evet doğru. ben de çok okudum araştırdım, sürekli düşünüp buna takılmak da olumsuz etki ediyormuş. o yüzden bu ay salıverdim artık kafamdaki düşünceleri :) dediğin gibi bizim için doğru zaman neyse hayırlısı neyse o zaman olsun. zaten hep öyle dua ediyorum da, insanız işte bir yanım da aceleci hemen olsun istiyor

kızlar merhaba bana açıl yardımcı olurmusunuz dün kontrole gittim doktora bat 27 8-9 gun sonra adet olucam dün doktor alttan ultrosndan baktı bı sorun yok yumurtalıkların güzel dedı yumurtlama gununu gecmıssın ama yumurtalıkların daha catlamamıslar dedi ama anlamadım yanı şimdi ilişkiye gırmeye devammı edıyım yoksa ılıskıye gırsemde çocuk olma sansı azaldımı sizce kızlarrr ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…