Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

beninde astimim var canim ama ilaç kullanmıyorum bu ara iyiyim biraz şükür.... Ins sende bi an önce atlatirsin bronsiti kendini çok sıcak tut ilerlemesin.... Kacinci haftadasin bilmiyorum canım ama 3 aydan sonra bulantı azalıyor genelde ama 9 ay sürende varmış şükür benim bulantim yok

canım daha yolun cooook basindasin stres yapma ne olur benim 18 ay sonra oldu

evet haklısın :) olabildiğince stres yapmamaya çalışıcam bakalım, inşallah bu ay başarabilirim rahat olmayı :) ama eşim de çok istiyor o yüzden biraz ona da kafayı takıyorum. ben ilk ay olur diye beklemiştim dedi bi lafın arasında. zaten aileler çevredekiler falan desen herkes bebek bekliyor bizden. annesi hemen hemen her telefonda söylüyor bebek bekliyoruz diye. onun çevresindekiler de sorup duruyorlarmış çünkü nasip işte Allah verdiği zaman olacak halbuki, biz ne kadar çabalasak boş :)

Canım bence 1 sonraki ovulasyonu bekle demiş dr,yani yumurtalıklar iyi ama döllenmemiş,bi dahaki sefere denemelisin,ama yumurtalıklar da sağlıklıymı,durmak yok,devam

inşallah canm sağol tez zamanda atlatırım açlıktan ölecem yoksaaaa,yediğim bana yar olmuyii,hiç bişey anlamıyom

(( anladım canımmmm cok tsk ederımmmmm öbür aya kaldı artıkkk hayırlısıı artıkk

Kizlarrr bende yeniyim ve adetim 5gun gecti kasik agrisindan duramıyorm bildiginiz surekli ağrıyor ara ara hafifliyor ara ara artiyor bj tür bi belirti yaşayan oldu mu yoksa baska bi rahatsizligim mi var bnm sanki kasiklarim yaniyor

Hamile olmayı çok istiyorum ustelik psikolojik mi emin degilimm bana yardimci olabilirmisiniz göğüslerim cok aciyo birde tam kasiklarimin olduğu yer yani alt karin yanma gibi rahatsız bi his adetim 5gun gecti bulanti yok sadeve uykum cok artti ne yapmaliyimm sizce hamilemiyim

canım 5 gün geçmiş neden bi koşu gidip tahlil yaptırmıyorsun ya da evde gebelik testi yapmıyorsun ki :))) ben olsam duramazdım. ayrıca belirtilerin hamileliğe çok benziyor

Rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsınn inş. Evet canım bellı bır aşamayı gectıgm ıcın calısmalara basladık bıryandanda tamamen yenmeye calısıyorum

Miyabaaaaaa teyseleerrr alin size koca bi gobus

Eklentiler

• $IMG_20131219_053832.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 51
canım 5 gün geçmiş neden bi koşu gidip tahlil yaptırmıyorsun ya da evde gebelik testi yapmıyorsun ki :))) ben olsam duramazdım. ayrıca belirtilerin hamileliğe çok benziyor

Cok uzun süre ümitsizliğe kapilmak istemedigimden bekledim yarin yapacagimmm insallah bu ay olmuştur :)

merhaba kizlar.
ben bu sitede yeniyim.
inşallah en kisa zamanda allahim hepimize hayirli,saglikli,eli ayagi düzgün evlatlar nasip eder.
bizde 1senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor.
yapmadigim kalmadi. ilaçlar, bitki caylari, hergün doktora gitmeler.. ama nafile..
allahm ol demedikden sonra olmuyor isde

ben de hamile olmak istiyorum :26:

inşallah tez zamanda olursun canım

Canlarim merhaba hepinize.herkesre hersey yolunda gidiyordur ins. Yeni arkadaslar gelmis onlarada hosgeldiniz diyorummm
napıyorsun canım nasılsın

Rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsınn inş. Evet canım bellı bır aşamayı gectıgm ıcın calısmalara basladık bıryandanda tamamen yenmeye calısıyorum

hımmm çok iyi canım aferin sana valla
hayırlsı hakkında canım ya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…