beninde astimim var canim ama ilaç kullanmıyorum bu ara iyiyim biraz şükür.... Ins sende bi an önce atlatirsin bronsiti kendini çok sıcak tut ilerlemesin.... Kacinci haftadasin bilmiyorum canım ama 3 aydan sonra bulantı azalıyor genelde ama 9 ay sürende varmış şükür benim bulantim yok
canım daha yolun cooook basindasin stres yapma ne olur benim 18 ay sonra oldu
canım daha yolun cooook basindasin stres yapma ne olur benim 18 ay sonra oldu
kızlar merhaba bana açıl yardımcı olurmusunuz dün kontrole gittim doktora bat 27 8-9 gun sonra adet olucam dün doktor alttan ultrosndan baktı bı sorun yok yumurtalıkların güzel dedı yumurtlama gununu gecmıssın ama yumurtalıkların daha catlamamıslar dedi ama anlamadım yanı şimdi ilişkiye gırmeye devammı edıyım yoksa ılıskıye gırsemde çocuk olma sansı azaldımı sizce kızlarrr ??
beninde astimim var canim ama ilaç kullanmıyorum bu ara iyiyim biraz şükür.... Ins sende bi an önce atlatirsin bronsiti kendini çok sıcak tut ilerlemesin.... Kacinci haftadasin bilmiyorum canım ama 3 aydan sonra bulantı azalıyor genelde ama 9 ay sürende varmış şükür benim bulantim yok
Canım bence 1 sonraki ovulasyonu bekle demiş dr,yani yumurtalıklar iyi ama döllenmemiş,bi dahaki sefere denemelisin,ama yumurtalıklar da sağlıklıymı,durmak yok,devam
(( anladım canımmmm cok tsk ederımmmmm öbür aya kaldı artıkkk hayırlısıı artıkk
Canım bence 1 sonraki ovulasyonu bekle demiş dr,yani yumurtalıklar iyi ama döllenmemiş,bi dahaki sefere denemelisin,ama yumurtalıklar da sağlıklıymı,durmak yok,devam
inşallah canm sağol tez zamanda atlatırım açlıktan ölecem yoksaaaa,yediğim bana yar olmuyii,hiç bişey anlamıyom
Canlarim merhaba hepinize.herkesre hersey yolunda gidiyordur ins. Yeni arkadaslar gelmis onlarada hosgeldiniz diyorummm
Hamile olmayı çok istiyorum ustelik psikolojik mi emin degilimm bana yardimci olabilirmisiniz göğüslerim cok aciyo birde tam kasiklarimin olduğu yer yani alt karin yanma gibi rahatsız bi his adetim 5gun gecti bulanti yok sadeve uykum cok artti ne yapmaliyimm sizce hamilemiyim
canım yok bebeğimiz işte olmuyor ki
hımm vajinismussun demek
ama bebek beklediğine göre birliktelik olur eşinle öylemi
ben istem dışı kasılmalar sebebeiyle birlikte olamamak olarak biliyorum vajinismusu da o yüzden sordum canım
Miyabaaaaaa teyseleerrralin size koca bi gobus
inss en kisa zamanda minik kus gelirde sende boy boy gobus show yaparsin dadlum
inss en kisa zamanda minik kus gelirde sende boy boy gobus show yaparsin dadlum
canım 5 gün geçmiş neden bi koşu gidip tahlil yaptırmıyorsun ya da evde gebelik testi yapmıyorsun ki :))) ben olsam duramazdım. ayrıca belirtilerin hamileliğe çok benziyor
hoşgördük bacım nörüyonuzzz
ben de hamile olmak istiyorum :26:
napıyorsun canım nasılsınCanlarim merhaba hepinize.herkesre hersey yolunda gidiyordur ins. Yeni arkadaslar gelmis onlarada hosgeldiniz diyorummm
Rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsınn inş. Evet canım bellı bır aşamayı gectıgm ıcın calısmalara basladık bıryandanda tamamen yenmeye calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?