Yap kiss sonucu hemen yaz ikizlerin gelsin he he
Selam canım . Cok saol iyi dileklerin icin . Telden girdiğim icin göremiyorum ama hamilemisin sende . Hikayeni bizimle paylaşırsan ışık olur
Evet yap bunu bu ay canım
Ac karnına diyorlar ama ben ne zaman yapabildiysem o zaman içtim . Şifa olsun insl
kimse yok bu saatte uyku tutmadı....şu silkelemeyi eşime dedimde az önce güldü nerden öğrendin dedi topikteki kızlardan falan dedim her hafta kendinizi aşıyonuz neee dim allah yardım etsin kafayı sıyırmada ne diyosan deneyelim dio ama surat ifadesini görmek istemezdiniz acıyor bize resmen
Yapcam canım kuru ve ovu testini sikeletme işini denedik biz yapamadık canım
kızlar benim adettim gercekten çoook düzensizde hep adet sökücülerle adet olurdum evlendigim günden beri hiç korunmadım.bana hep arkadaşlarım sogan suyu iç dediler ama ben kokusundan içemiyordum ama hamile kalmadan önceki ay 7 gün sogan suyu içtim ve o ay çok güzel yumurtlamam ve sadece 2 gün gciken adettim oldu ama ben o yumurtlama günlerini iyi degerlendiremedigin için o ay mellegim gelmedi.sonraki ayda bal çörek otu tarcın yedim 10 gün sabahları ac karna ve yumurtlamam gününde oldu sayılır sonra yumurtlama günlerinde hep ilişki oldu .ve ilişkiden sonra bacaklarımı duvara dayayıp kalcamı salladım spermler böyle hızlı gidiyorlarmış.ve belimin altına yastık koydum ve öyle uyudum ve melegim benimle oldu bu ay allahım inşallah sizlerede nasip eder bu duyguyu amin
Yap yap bir bardak ta bana ikram et :)) yaptım testi kız negatif :)))))Hemen mutfağa gidiyorum yapıyorum
Ooooooo Esra Hanım'da gelmişler cistik cistik cistik :)))))naber kızlar kaynatmışınız yine
demedimmi ben size ben yokken yazmayın okumak zor oluyor diye
yakaladınmı canım çok koyu renk çizgiyi
kızlar benim adettim gercekten çoook düzensizde hep adet sökücülerle adet olurdum evlendigim günden beri hiç korunmadım.bana hep arkadaşlarım sogan suyu iç dediler ama ben kokusundan içemiyordum ama hamile kalmadan önceki ay 7 gün sogan suyu içtim ve o ay çok güzel yumurtlamam ve sadece 2 gün gciken adettim oldu ama ben o yumurtlama günlerini iyi degerlendiremedigin için o ay mellegim gelmedi.sonraki ayda bal çörek otu tarcın yedim 10 gün sabahları ac karna ve yumurtlamam gününde oldu sayılır sonra yumurtlama günlerinde hep ilişki oldu .ve ilişkiden sonra bacaklarımı duvara dayayıp kalcamı salladım spermler böyle hızlı gidiyorlarmış.ve belimin altına yastık koydum ve öyle uyudum ve melegim benimle oldu bu ay allahım inşallah sizlerede nasip eder bu duyguyu amin
Yap yap bir bardak ta bana ikram et :)) yaptım testi kız negatif :)))))
Ooooooo Esra Hanım'da gelmişler cistik cistik cistik :)))))
Esracim ben o çizgiyi yakaladım ama sonra da yine çıktı aklımı karıştırdı . Ateşime bak
Sat: 5 Mart
Ateş
36 4 - 17 Mart
35 9- 18 Mart
35 7- 19 Mart
36 2-20 Mart
36 4- 21 Mart
36 3- 22 Mart
36 7 -23 Mart
36 5-24 Mart
36 4 - 25 mart
36 6-26 mart
365-27 Mart
368-28 Mart
367-29 Mart
368-30 Mart
naber kızlar kaynatmışınız yine
demedimmi ben size ben yokken yazmayın okumak zor oluyor diye
canım hayırlı olsun hamileliğin
sağlıkla kucağına almanı dilerim
soğan suyu hariç dediklerini bende yapıyorum nasip artık
rabbim tüm arkadaşlarıma isteyn dileyen herkese nasip etsin
paylaştığın için çok sağol
Ay ne güzel
Canım allahım tamamına erdirsin insl kucağında da göstersin darısı bizim basımıza inslll :))
Amin ins sende sağlık ile sıhhat ile kucağına alırsın ins
Yap yap bir bardak ta bana ikram et :)) yaptım testi kız negatif :)))))
Ooooooo Esra Hanım'da gelmişler cistik cistik cistik :)))))
Esracim ben o çizgiyi yakaladım ama sonra da yine çıktı aklımı karıştırdı . Ateşime bak
Sat: 5 Mart
Ateş
36 4 - 17 Mart
35 9- 18 Mart
35 7- 19 Mart
36 2-20 Mart
36 4- 21 Mart
36 3- 22 Mart
36 7 -23 Mart
36 5-24 Mart
36 4 - 25 mart
36 6-26 mart
365-27 Mart
368-28 Mart
367-29 Mart
368-30 Mart
Hg nerelerdesin asel beni btc den vazgeçirdi soğan yapıyorum şimdi kocisde ovu testi sipariş vermiş bugün herşey super olacak
Hg nerelerdesin asel beni btc den vazgeçirdi soğan yapıyorum şimdi kocisde ovu testi sipariş vermiş bugün herşey super olacak
amin kızlar bana bu duyguyu yaşatan yüce rabbim inşallahh sizede en kısa zamanda nasip eder bu duygu herşeye bedelmiş onu daha içimde hissedemesemde orda var oldugunu bilmek çok güzel bişey.keşke diyorum sogan suyunu önceden yapsaydım.ama gec olsunda güç olmasın
canım anladım seni
şimdi bazn nadirde olsa yapılan kürlere filan bağlı olarak ayda 2 yumurta da yapabiliyorsun
salladım zennetme bunu ben çok araştırdım
ateş 36 nın üzerindeyken yumurtlamış olman muhtemel canım
ovu testi önemli
genellikle hiç yanlış sonuç vermiyor
benimde 3 gündür aynı koyulukta çıkıyor canım
yani pozitif
bu kürlere filan çok bağlı
işte bu günleri değerlendir kafan karışmasın
amin kızlar bana bu duyguyu yaşatan yüce rabbim inşallahh sizede en kısa zamanda nasip eder bu duygu herşeye bedelmiş onu daha içimde hissedemesemde orda var oldugunu bilmek çok güzel bişey.keşke diyorum sogan suyunu önceden yapsaydım.ama gec olsunda güç olmasın
Evet sen zaten iğne kullanıyorsun canım bence bct ye gerek yok su durumda yumurtlama günlerini iyi değerlendir gerisi gelecek merak etme bu ay her sey güzel olacakkkkk :))
Cok saol canım Allah razı olsun bizlere umut oldun ne güzel :)))
Yok ben bu ay bilemedim ya cok iyi kestiremedim ama önümüzdeki ay daha iyi hesaplicam insl
Evet sen zaten iğne kullanıyorsun canım bence bct ye gerek yok su durumda yumurtlama günlerini iyi değerlendir gerisi gelecek merak etme bu ay her sey güzel olacakkkkk :))
Cok saol canım Allah razı olsun bizlere umut oldun ne güzel :)))
Yok ben bu ay bilemedim ya cok iyi kestiremedim ama önümüzdeki ay daha iyi hesaplicam insl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?