merhaba kizlar.
ben bu sitede yeniyim.
inşallah en kisa zamanda allahim hepimize hayirli,saglikli,eli ayagi düzgün evlatlar nasip eder.
bizde 1senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor.
yapmadigim kalmadi. ilaçlar, bitki caylari, hergün doktora gitmeler.. ama nafile..
allahm ol demedikden sonra olmuyor isde
Miyabaaaaaa teyseleerrralin size koca bi gobus
Cok uzun süre ümitsizliğe kapilmak istemedigimden bekledim yarin yapacagimmm insallah bu ay olmuştur :)
inşallah tez zamanda olursun canım
napıyorsun canım nasılsın
hımmm çok iyi canım aferin sana valla
hayırlsı hakkında canım ya inşallah
İyiyim ablacim sen nasilsin bende hersey ayni devam ediyor
:) hadi inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz :))
merhaba kizlar.
ben bu sitede yeniyim.
inşallah en kisa zamanda allahim hepimize hayirli,saglikli,eli ayagi düzgün evlatlar nasip eder.
yapmadigim kalmadi. ilaçlar, bitki caylari, hergün doktora gitmeler.. ama nafile..
Kızlar belirti yaşayan varmı? Adete 3 gün falan var aça ba hamilemiyim.. heyecanlıyım
canım bende heran regl olabilirim ama 4 yıldır hep hüsran olduğu için heyecan değilde hüzün oluyor bende yaaaaaaagöğüslerim ağrıyor başkada bişey yok oda adet belirtisi bende canım tabiki rabbim bilir ama hayırlısı....sende belirti var mı?
Allah tan umut kesilmez canim belkide hiç beklemediğim anda hamile olduğunu öğrenirsin nasip.. benim adete var 3 gün falan.gecikicekmi acaba adetim rahat hissetmeye çalışıyorum kendimi stres yapmamak lazım . Bakalım hamilemiyiz :)
Aynen bende öyle hissetmiyorum bazen kafam. Karisik oluyor. Bende genelde bir stres var zaten. Bebeğim olursa hayırlısıyla.. ınş olur isteyenlerin hayırlısıyla. Hiç dusunmemeye çalışıyorum bu konuyu bazen sende öyle yap bi bakmışsınız süpriz geliyor :)hayırlısı kuşum yaaaa ama ben bu aralar kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum neden böyleyim bilmiyorum rabbimden asla ümidimi kesmedim kesmemde ama bilmiyorum canım ya......adet zamanı yaklaşınca bende çok stres oluyorum nedense onun dışında artık fazla stres yapmıyorum ama olacak mı olmayacak mı beni mahvediyor:18:
Amin tamam canim Allah rahatlık versin ..istanbull22 ben çıkıyorum canım eşim yatalım diyor yarın görüşürüz inşallahgüzel umutlu huzurlu bir güne uyanmamız dileğiyle hayırlı geceler canım
bizdede aynı canım işte
bu ara pek keyfimde yok açıkcası
yok bacım pek tedavi sayılmaz,31 yaşındayım yeni evliyiz ama yıllardır beraberiz hemen düşüyoduk,korunmadık,bi kaç ay olmayınca umutsuzluğa düştük,pko vardı,tedavi aol dedi dr ben denemek istedim,soğan suyu içtim 2 aydan fazla,adetim düzensidi,sonra bi baktım,çift çizgi,kendi haline bırakmıştık,Rabbimin istediği zaman buymuş demek ki ...ama pek rahatım yoğğğ
hicran canm ,dikkat et,ben grip aşısı olduğum halde bronşit oldum geçen hafta iyileşemedim,hamile kaldığımdan beri bulantım var ama kusamam,bu sabah bi kustum hep kanlı,çok korktum,göğüs pol.gittim,bisürü ilaçaçım,canım bişey istemiyo,midem çok bulanıyo ne zamn geçerrr
ben de hamile olmak istiyorum :26:
evet haklısın :) olabildiğince stres yapmamaya çalışıcam bakalım, inşallah bu ay başarabilirim rahat olmayı :) ama eşim de çok istiyor o yüzden biraz ona da kafayı takıyorum. ben ilk ay olur diye beklemiştim dedi bi lafın arasında. zaten aileler çevredekiler falan desen herkes bebek bekliyor bizden. annesi hemen hemen her telefonda söylüyor bebek bekliyoruz diye. onun çevresindekiler de sorup duruyorlarmış çünkünasip işte Allah verdiği zaman olacak halbuki, biz ne kadar çabalasak boş :)
Kizlarrr bende yeniyim ve adetim 5gun gecti kasik agrisindan duramıyorm bildiginiz surekli ağrıyor ara ara hafifliyor ara ara artiyor bj tür bi belirti yaşayan oldu mu yoksa baska bi rahatsizligim mi var bnm sanki kasiklarim yaniyor
merhaba kizlar.
ben bu sitede yeniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?