Hamile olmayı çok istiyorum ustelik psikolojik mi emin degilimm bana yardimci olabilirmisiniz göğüslerim cok aciyo birde tam kasiklarimin olduğu yer yani alt karin yanma gibi rahatsız bi his adetim 5gun gecti bulanti yok sadeve uykum cok artti ne yapmaliyimm sizce hamilemiyim
agir falan kaldirmiyorum canim dr yasak koydu
merhaba kizlar.
ben bu sitede yeniyim.
inşallah en kisa zamanda allahim hepimize hayirli,saglikli,eli ayagi düzgün evlatlar nasip eder.
bizde 1senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor.
yapmadigim kalmadi. ilaçlar, bitki caylari, hergün doktora gitmeler.. ama nafile..
allahm ol demedikden sonra olmuyor isde
Kızlar belirti yaşayan varmı? Adete 3 gün falan var aça ba hamilemiyim.. heyecanlıyım
canim dun geceye kadar ne bulantı ne kusma hic yoktu nazar mi oldu ne oldu dun gece midem çok kötüydü yok böyle bisey:120: gözüm yemek görmek istemiyor su an da su ana kadar hic böyle olmamıştı yaa bogazimda şişmiş burnumda akiyo anlayacagin bugün hic iyi değilim
hayırlısı kuşum yaaaa ama ben bu aralar kendimi hiç anne olacak gibi hissetmiyorum neden böyleyim bilmiyorum rabbimden asla ümidimi kesmedim kesmemde ama bilmiyorum canım ya......adet zamanı yaklaşınca bende çok stres oluyorum nedense onun dışında artık fazla stres yapmıyorum ama olacak mı olmayacak mı beni mahvediyor:18:
Canlarim gunaydinnn.cumaniz mubarek olsun bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin ins.(aminnnn))
sanada günaydın rizelimm duaların kabul olsun inş..
canım nasıl gidiyor hamişlik. benim bulantılarım yoklamaya başladı. hele değişik kokulara hiç tahammül edemiyorum. eşimin traştan sonra sürdüğü kolonyanın kokusuna bayılırdım ben iki gündür bunu sürme deyip duruyorum. yaa bu arada 9+1 de böle göbek oluyor mu yaa. 9 aylık halimizi gözümün önüne bile getiremiyorum ben.
sabredin kızlar 3 aydan sonra geçecekk
canim dun geceye kadar ne bulantı ne kusma hic yoktu nazar mi oldu ne oldu dun gece midem çok kötüydü yok böyle bisey:120: gözüm yemek görmek istemiyor su an da su ana kadar hic böyle olmamıştı yaa bogazimda şişmiş burnumda akiyo anlayacagin bugün hic iyi değilim
Benim gobus erken cıktı canim galiba çok zayıf olduğum için herkeste böyle değil korkma kiminin 5ayda bile cikiyo
uzulme ablacim yaa Rabbimin nimeti bol.
Merhaba kızlar bende hamile kalmayı çok istiyrm hatta bu ay denedik 9gün sonra adet günüm inşallah gelmez çok istiyrm evlat sahibi olmayı ama 2 talihsiz hamilelik yaşadm ikiside kürtajla sonuçlandı ne yazıkki ama Allahın takdiri elbette Allahım tekrar yaşatmasın bize aynı acıları inşallah
Canlarim gunaydinnn.cumaniz mubarek olsun bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin ins.(aminnnn))
tavsan mi minik civciv miye teyzesi
Bu arada herkese gunaydin hayırlı cumalar rabbim bu mubarek günün hurmetine gönlünüzden geçeni versin
bende hastayım malesef gebe kaldığımı öğrenmeden önce astım tedavisi ve grip tedavisi görüyordum çift çizgiyi görür görmez bıraktım ilaçları nasıl iyileşeceğim bilmiyorum. allah hepimize iyilik versin canım. ben evlenirken 53 kiloydum 2.5 yılda 67 oldum. evlilik bana biraz fazla yaradı malesef. boyum 1.70 olduğu için hiç belli olmuyo herkes sana kilo almak çok yakıştı diyor ama keşke daha zayıf hamile kalsaydım. çok kilolu doğum yapacağım diye korkuyorum.
istanbull22 ben çıkıyorum canım eşim yatalım diyor yarın görüşürüz inşallahgüzel umutlu huzurlu bir güne uyanmamız dileğiyle hayırlı geceler canım
canım biz artık o blirtileri hiiiçç dinlemiyor ciddiye almıyruzzbelirtiler bence kesinlilke psikolojik beyin neyi isterse vucut ona tepki veriyor o yüzden ben kendi adıma çift çizgiyi bile değil ne zamanki kanda 100 den sonra bi rakan görürsem o zaman inanırım belki ona bile inanamam kalp atışını neklerim
hoşgeldin canım. ama sizin daha çok yeni şimdiden böyle kafana takarsan hiç olmaz bak bende 15. ayımda hamile kaldım. 1 yıl geçmeyince doktorlar bile müdehale etmiyor.
daha şimdiden sormaları biraz abes kaçmış bence. yaşınız kaç ki sizin. hem yeni evli iken evlilik çok daha farklı oluyor ne bu aceleniz siz daha evliliğin tadına bile varamamışsınızdır. bebek olunca illaki eşler arasındaki ilişkiye az da olsa mesafe giriyor. sen istemesen bile birbirinize ayırdığınız vakitler kısalacak. iyi düşünün derim ben. ama tabii tüm bu söylediklerim yaşınız ileri değilse geçerli. eğer diğer türlü ise çalışmalara devam
hoşbulduk :) yeni evliyiz ama 7 yıldır birlikte olduğumuz için yaşanılabilecek çoğu duygunun tadına vardık biz eşimle :)) gönlümüze göre gittik gezdik yedik içtik eğlendik o yüzden evlendiğimiz günden beri bebeğimiz olsun düşüncesindeyiz. ben 26 yaşındayım eşim de 27 yaşında tek çocukla da kalmak istemediğimizden bu zamanları uygun buluyoruz ilk çocuk için :) sanırım çevremizdekiler de bizi zaten yıllardır beraber görmeye alıştıklarından bir bebek arıyor gözleri :)) hayırlısı olsun bakalım akışına bıraktık. Allahım ne zaman nasip ederse olacak inşallah :)
bizde 7.5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik canım. tanıştığımızda ben daha lise 1 'de okuyordum. şuan ben 26 eşimde 32 yaşında. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ama hemen telaşa kapılmak yok. ne kadar az stres o kadar çabuk bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?