:))) evet doğru. hayırlısı bakalım takmayacağım kafama hiç. senin de hayırlı olsun bebişinsağlıkla kucağına alırsın inşallah..
bura ne oldu böyle yaa ben şu çift alıntıyı neden beceremiyorummm bana bi anlatın arkadaşlar
geçmiş olsun canm
t[/B]
gelde bunu eşime anlat birde. zaten hiçbir şey yemiyorsun diye kızıp duruyo. sabahları işe giderken çantama süt portakal elma ceviz stokluyo resmen.
kendini çok sıcak tutcan canim başka yolu yok.... Him kilo konusunda dikkat et canım bundan sonra kontrollu gidersen bisey olmaz...ben 47kg ile hamile kaldım
kendini çok sıcak tutcan canim başka yolu yok.... Him kilo konusunda dikkat et canım bundan sonra kontrollu gidersen bisey olmaz...ben 47kg ile hamile kaldım
ama simdiden şişmeye başladım 49um su an ve gobus kocaman
ama simdiden şişmeye başladım 49um su an ve gobus kocaman
canım valla herşeye raziyim kilo hic umrunda değil
canım valla herşeye raziyim kilo hic umrunda değilçok bekledim ya takmiyorum
ayy o günler bi gelse
teşekkürler canım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. biz daha çok yeniyiz kesemizi gördük şükür ama henüz kalp atışlarını duyamadık. inşallah en kısa zamanda onuda duyarız da içim rahatlar.
ayy o günler bi gelse
Ben ev hanimiyim canim çalışmıyorum evlendiğimden beri... Konyaliyim... Sen çalışıyorsun galiba ve ankaralisin esranin dr ile aynı olduğuna güre
banada sorsan çalışmak isterdim canım
banada sorsan çalışmak isterdim canımahh ahh neler neler düşünüyordum tup bebek yaptirmayi hatta oda olmazsa acaba evlatlık falan alır miyiz ki diyordum ana bize vermezler ki hem çevrem küçük nasil karsilarlar falan falan çok düşündüm rabbime şükürler olsun...rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin gerçekten çok zor.. Evlat bekleyen arayan o kadar çok ki rabbim sabır versin kucaklarini doldursun
rabbim yardimcin olsun canım ya kredi oduyorsaniz zor rabbim bi çıkış yolu göstersin sana...
rabbim yardimcin olsun canım ya kredi oduyorsaniz zor rabbim bi çıkış yolu göstersin sana...
ayy kiyamam bebeğim yaaaa annelik duygusu sana güç versin rabbim sikintini azaltsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?