Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

:))) evet doğru. hayırlısı bakalım takmayacağım kafama hiç. senin de hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

teşekkürler canım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. biz daha çok yeniyiz kesemizi gördük şükür ama henüz kalp atışlarını duyamadık. inşallah en kısa zamanda onuda duyarız da içim rahatlar.

geçmiş olsun canm
t[/B]

gelde bunu eşime anlat birde. zaten hiçbir şey yemiyorsun diye kızıp duruyo. sabahları işe giderken çantama süt portakal elma ceviz stokluyo resmen. [/QUOTE]

canım eşin seni düşündüğünden öyle yapıyordur
sende onu düşün ve sakın hepsini yeme

gelde bunu eşime anlat birde. zaten hiçbir şey yemiyorsun diye kızıp duruyo. sabahları işe giderken çantama süt portakal elma ceviz stokluyo resmen.

canım eşin seni düşündüğünden öyle yapıyordur
sende onu düşün ve sakın hepsini yeme
[/QUOTE]

valla canım süt mutlaka içmem gereken şey e ceviz mutlaka olmazsa olmaz ama ben biraz meyveden kaçmaya çalışıyorum. ayrıca sanırım çok yakında istesem bile yiyemeyeceğim çünkü birkaç gündür çok hafifti ama bugün çok felaket midem bulanıyo. bu kadar erken başlaması bulantıların normal mi yaa :26::26::26:

ama simdiden şişmeye başladım 49um su an ve gobus kocaman

gerçi bazen çok zayıf hamile kalanlar hiç beklenmedik şekilde aşırı kilo alabiliyorlar benim kuzenimin eşide aynı senin gibi hamile kalmıştı. doğuma gitmeden çatlamak üzereydi kızcağız ama inşallah sen o gruba girmezsin canım. yaşayıp göreceğiz ikimizide.

canım valla herşeye raziyim kilo hic umrunda değil çok bekledim ya takmiyorum

bencede öyle canım kuzucuklarımızı sağ salim kucagımıza alalım da kilolarıda onların peşinde koşturarak veririz inşallah. bu arada hicrancım sen hangi ildesin. çalışıyor musun ev hanımı mısın?

inşallah duyarsınız kalp atışlarını da biran önce :)

ayy o günler bi gelse

Ben ev hanimiyim canim çalışmıyorum evlendiğimden beri... Konyaliyim... Sen çalışıyorsun galiba ve ankaralisin esranin dr ile aynı olduğuna güre

evet canım bende ankarada bir hastanede çalışıyorum. şuan senin gibi evimde olup sıcacık sıcacık battaniyenin altında uzanmak istedim yaa benimde üniversiteden arkadaşım konyalıydı oda şuan konya başkent hast çalışıyor. hatta 1 kere tüp bebek yaptırdılar tutmadı tekrar deneyeceklerdi. ne kadar fazla bebek sahibi olmaya çalışan kişi var etrafta. daha geçen haftalarda bizde o gruptaydık. büyük allahım şu cuma gününün hürmetine isteyen herkese nasip etsin. (aminnnn)

banada sorsan çalışmak isterdim canım ahh ahh neler neler düşünüyordum tup bebek yaptirmayi hatta oda olmazsa acaba evlatlık falan alır miyiz ki diyordum ana bize vermezler ki hem çevrem küçük nasil karsilarlar falan falan çok düşündüm rabbime şükürler olsun...rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin gerçekten çok zor.. Evlat bekleyen arayan o kadar çok ki rabbim sabır versin kucaklarini doldursun

evet çalışmak güzel ama en azından şu hamilelik dönemini rahat rahat evimde geçirmek isterdim canım. kışın soğuğunda her sabah sürünerek kalkıyorum yataktan. bir yandan da ev kredisi filan ödüyoruz belki ücretsiz izin bile alamayacğım. bebeğimi bırakıp işe dönmek zor olacak. daha şimdiden bunları düşünüyorum.

rabbim yardimcin olsun canım ya kredi oduyorsaniz zor rabbim bi çıkış yolu göstersin sana...

amin canım amin. benim maaşımın büyük çoğunluğu ile krediyi ödeyip eşimin maaşıyla geçiniyoruz zaman ne gösterecek bilmiyorum. şuan bir yandan çalışıp bir yandan yazıyorum. normalde birimde 3 kişi çalıyoruz 1 kişinin 2 hafta eğitimi var gelmiyor diğer arkadaşta çok kötü grip oldu bana bulaşacak diye onuda ben gönderdim işler hepten bana kaldı rabbim sağlık sıhhat versin güç versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…