Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

valla canım süt mutlaka içmem gereken şey e ceviz mutlaka olmazsa olmaz ama ben biraz meyveden kaçmaya çalışıyorum. ayrıca sanırım çok yakında istesem bile yiyemeyeceğim çünkü birkaç gündür çok hafifti ama bugün çok felaket midem bulanıyo. bu kadar erken başlaması bulantıların normal mi yaa :26::26::26:[/QUOTE]

bilmiyorumki canım bulantı ne zaman başlar ne zaman biter
hiç bi fikrim yok hamile kalmadım hç daha o yüzden araştırmadım
ye tabi canım kendine bakcan ama fazlasıda zarar

evimizde internet olmadığı için hafta sonları nete giremiyorum herkese iyi hafta sonları kızlar. kendinize çok dikkat edin havalar soğuk üşütmeyin sakı. biz yarın kendi doktorumuza gideceğiz inşallah kalp atışlarınıda duyarız. dua edin bize. allaha emanet olun.

Kızlaaar acil cvp verebılırmısınız adetıme 3 gün var ve Kahverengi lekelenme olmuş çamasırmda küçükte degıl avuc ıcı kadar sızce ne bu ???????

Kızlaaar acil cvp verebılırmısınız adetıme 3 gün var ve Kahverengi lekelenme olmuş çamasırmda küçükte degıl avuc ıcı kadar sızce ne bu ???????

canım yerleşme kanaması olabilir bekle bakalım devamı gelecek mi eğer yerleşme kanamasıysa fazla sürmez yoksada reglin gelir zaten haber ver bana merak ederim seniiiiiiiiiiiiiii:26:

canım yerleşme kanaması pembemsi ve çok açık kahve oluyor diye biliyorum kırmızı değil dimi?

istanbullllllllllllll canım nereye kaçtın gıııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…