Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

canım yerleşme kanaması olabilir bekle bakalım devamı gelecek mi eğer yerleşme kanamasıysa fazla sürmez yoksada reglin gelir zaten haber ver bana merak ederim seniiiiiiiiiiiiiii:26:

burdayım gııı :)) dua et hayırlısı devamı gelmesın. Bende kahverengı ve pembe dıye bılıyorum. Kahverengı geldı cokta acık renk degıl. Afedrsın koku falan adetımdekı gıbı. Hayırdır inşaAllah :))) test yapsam mı bu akşam gııı :))

istersen yap bakalım canım buarada adetlerin düzenli midir canım daha önce hiç böyle oldun muuuuuuuu?inşallah güzel haberler verirsin dualarım seninle sende bana dua ette adet olmayayım canım ya yarın 30.günüm bakalım ben ne olacağım hayırlısı artık gııııııııııı

genelde bırkac gün fark olabılıyor ama genelde erken degıl gec olabılıyordum hayırlısı artık. Az cok belırtılerımde var. İnşaAllah ısteyen herkes hayırlısıyla güzel haberler getırır :) senın belırtn varmı? Test yaparım belkı bugün cıkıcakmı acabaaa

göğüs ağrım var canım birazda belim ağrıyor adet belirtisi bunlar ya her an olacakmışım gibi bekliyorum işte bakalım hayırlısı yani bende farklı bir belirti yok olumsuz sonuca hazırlıklıyım sanırım canım:18:rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah canım

Amin canım.. Benim sanki daha öncekı aylardan farklıyım hafıf batmalar,agrılar ve mıde bulantım var. Bazen ıstahım var bazen hıc yok yada doymamıslık hıssım var.
Umutlu olalım dua edelım herseyın zamanı var,oldugun zamanın keyfını cıkart. Bende pek hamıleymısım gıbı gelmıyor. Bakıcam hayırlısı.. :)

canım ozaman seninki minik mercimek yada fasulye olsunnnnnnnnnn

canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik civciv nasılllllllllllll

esram sen nasılsın canımmmmmmmm

arrr nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzz

burdayım fofudukummm bu aralar topic kalabalıklaştı yazdıklarım arada kaynadı galiba nasılsın canım

kısss ben bu ay göğüste acı şişilk yok demiştim ama 1 haftadır fenalaştı bi görsen varyaa deli gibi ağırıyorlarallahtan iç çamaşırı icat edilmiş yoksa bunlar adamı yürtmezdi

tabiki ben bunu hamilelik belirtisi olarak değil ilaç belirtsi olarak düşünüyrm homonlar alt üst çünkü
bu arada vebim 14.günüm pzrtsi ama hiiç test yaptırma isteğim yok aşılamada 14.günde adet oldum geçen aysa 16.günde o yüzden adetime kadar bekleyesim var dayanabirsem tabi:18:

ama simdiden şişmeye başladım 49um su an ve gobus kocaman

ahh ah bende 48 le hamile kalıp ilk 3 ayda 45 e düşmüştüm ama 21 kilo aldım tamtamına şimdide şu ilaçlar yüzünden galiba 59 60 oldum 2 ayda 4 kilo yaptıysa bu ilaçlar 4 ay kullancam ne olacak acabaa

valla esracım bende daha önce hiç duymamıştım ama 47 diye bir kilo varmış valla. ben 47 olduğum zamanları hatırlamıyorum bile yeminle. kaç yaşındaydım acaba

yaa esrammm su an 49 um evlendigimde 38dim on kilo falan aldım evlendikten sonra
canım yalnız 38 kiloda icat olmadı daha
enişte nasıl beslediyse seni artık 10 kilo aldırmış
civcuvvvvv celibon diom bende

hadi hayırlısı hakkınızda canım

canım ozaman seninki minik mercimek yada fasulye olsunnnnnnnnnn

esram sen nasılsın canımmmmmmmm
iyi canım sen nasılsın
Kızlaaar acil cvp verebılırmısınız adetıme 3 gün var ve Kahverengi lekelenme olmuş çamasırmda küçükte degıl avuc ıcı kadar sızce ne bu ???????
canım yerleşme kanaması için geç biraz adetine 3 gün varsa ama bellide olmaz
sen yap için rahat edecekse bir test

inşallah adet olmassın canım ya kıyamam beklemek zor cidden
pozitif düşün pozitif olsun
hayırlısı canım sizin için ne hayırlıysa o olsun inşallah

Kızlar bugün kahverengı akıntım geldı ıdrar testımde negatif cıktı. Pazar gnü adet olmam grekıyordu. Sız hamılelık ıhtımalım kaldımı?

Kızlar bugün kahverengı akıntım geldı ıdrar testımde negatif cıktı. Pazar gnü adet olmam grekıyordu. Sız hamılelık ıhtımalım kaldımı?

canım benim hiç başıma gelmedi bu kahve akıntılar yerleşme kanaması diyede bişey varmı onuda yaşamadım bilemiyorum:26:ekle canım bu kadar stres yapma eğer adet olmassan kan verirsin pzrtsi

bende 20kilo alsammm 67 uwww ben bir kara biberim yuvarlanir giderimmm

bende 66 la girmiştim doğuma zaten direk 10 kilo doğumda gidiyor sn merak etme canım zamanlada vücut kendini toparlıyor
al gitsin kiloları zaten istemesende alacaksın 3 aydan sonraben ayda 5 kilo aldığımı bilirim
boyun kaç canım

]
canım testin negatif çıkmış takma kafana hiç belli olmaz pztesiye kadar bekle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
burdayım fofudukummm bu aralar topic kalabalıklaştı yazdıklarım arada kaynadı galiba nasılsın canım

canım bende seni merak ettim heeeeeee bizim kız nereye kayboldu diyeeeeeebenim aşılama zamanım gelmeden adetim gelmişti canım teste bile fırsat vermemiştidayanabilirsen bekle derim canımmmmmmmmmm hadi bakalım tombul tombul memişlerrrrrrrr

utandım şimdi... nasıl aşılama zamanın gelmeden adetin geldi ımmm anlyamadım:26:
canım üşenmeden oturdum gonal duphaton ve estrofel in.yan etkilerine baktım hiç biri iştah açmıyokiii ben boşuna kendimi kandırıyomuşum:18::18:
sen naptın maranki kürünü?

enisten bogazina düşkündür onun yanında böyle oldum bende

kızz hicran benim oğlan ben buraya bakarken gelip bakıyo bazen ne diyor biliyomusunnn bu hicranda nasıl biriymiş hergün profil resmi değiştiriyoroğlumun bile dilne düştün heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…