utandım şimdi... nasıl aşılama zamanın gelmeden adetin geldi ımmm anlyamadım:26:
canım üşenmeden oturdum gonal duphaton ve estrofel in.yan etkilerine baktım hiç biri iştah açmıyokiii ben boşuna kendimi kandırıyomuşum:18::18:
sen naptın maranki kürünü?
Kızlar dedıgınız gıbı bu yerlesme kanamasıda olabılır, adet öne gelmıste olabılır hayırlısını ıstıyorum Rabbim den, dua edelım. P.tesı yada salı kan verıcem inş. Duruma göre.. Bi hamıle oluym sırf o ıkı cızgıyı görmek ıcın bıldıgım halde ıdrar testı yapıcam :)))
canım kanaman devam ediyor mu kız:26:benim kırmızılar geliyor yine yaaaaaaa ben anne olamayacak mıyımmmmmmmmmmmm:18:
uwww ayda 5kiloo hee
ayy yerim ben o oglusuuuu
canım devam ediyorsa çok umutlanma
fofudukummmm yaa deme öyle tabi olcan hemde cok dadlu çok şeker ilgili bi anne olcan
inşallah canım ya aman ne bileyim regl psikolojisi işte canım yarına geçerfofudukummmm yaa deme öyle tabi olcan hemde cok dadlu çok şeker ilgili bi anne olcanonumuzdeki ay ins herşey güzel olacak
anne olucaz inş. Umutsuz olmaaa.. Benım kahverengıler az az devam edıyor. Pazar gününü beklıyorum anlasılması ıcın
çok iyi anlıyorum seni veee yarın bomba gibi bekliyorum
ayy yerim ben o oglusuuuugönlüme göre beni tam anlamıyla ifade edecek bi avatar bulamadım da onçün
yani 14.gün hemen adet oldum sabahleyin canım test yapmama bile fırsat vermedi reglimcanım boşver ya ilaçların içini okuma....
buarada benim kırmızılar geliyor çok üzgünüm ama haktan böyle hayırlıymışmaranki kürünü adetin 2.günü başlayacağım canım bakalım o ne yapacak bende inşallah sen hayırlı haber verirsin yaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorummmmmmmm
Kızlar dedıgınız gıbı bu yerlesme kanamasıda olabılır, adet öne gelmıste olabılır hayırlısını ıstıyorum Rabbim den, dua edelım. P.tesı yada salı kan verıcem inş. Duruma göre.. Bi hamıle oluym sırf o ıkı cızgıyı görmek ıcın bıldıgım halde ıdrar testı yapıcam :)))
aşılamada aynen bendede öyle olmuştu canım yaaidrardada çıkar diye okudum burda hemde 11.gün 14.günde ama hiççç inanamıyorum yapmayada gerek duymuyorum ben o kadar erken çıkmaz bence
canım o kırmızılardan ne yapsak kurtulamıyoruz her ay koşa koşaaa geliyorlar yaaama ben onada razıyım eğer olacaksam hemen olayım boşuna umutlanmyayım istiyorum:18::18::18:
hayırlısı tabiki canım rabbim bilir iyisininasıl bir kürmüş bu anlat hele
inş.canım yaa bu ay olacakmı bilemiyorum şu 2 gündür birazdaha ümitliyim nedense
canım evet geç gelmesi daha da insanın canını sıkıyor hayırlısı olsun bakalım hadi hayırlı haberini bekliyorummmmmmmmbuarada marankinin değilde yarın adaçayı ve hayıt yaprağı içmeye başlayacağım canım adaçayını kaynamış suda 5 dk demleyip öğleyin aç karnına içeceksin hayıt tohumu yada yaprağını da 15 dk demleyip içeceksin adetinde başlayıp adetin 11.gününe kadar canım
enisten bogazina düşkündür onun yanında böyle oldum bende
ilahi canım ya tek olsunda istediğin kadar yap testKızlar dedıgınız gıbı bu yerlesme kanamasıda olabılır, adet öne gelmıste olabılır hayırlısını ıstıyorum Rabbim den, dua edelım. P.tesı yada salı kan verıcem inş. Duruma göre.. Bi hamıle oluym sırf o ıkı cızgıyı görmek ıcın bıldıgım halde ıdrar testı yapıcam :)))
canım orsundeme öyle ya sakın kıyamam sana nasip bu işle biliycanım kanaman devam ediyor mu kız:26:benim kırmızılar geliyor yine yaaaaaaa ben anne olamayacak mıyımmmmmmmmmmmm:18:
canım evet geç gelmesi daha da insanın canını sıkıyor hayırlısı olsun bakalım hadi hayırlı haberini bekliyorummmmmmmmbuarada marankinin değilde yarın adaçayı ve hayıt yaprağı içmeye başlayacağım canım adaçayını kaynamış suda 5 dk demleyip öğleyin aç karnına içeceksin hayıt tohumu yada yaprağını da 15 dk demleyip içeceksin adetinde başlayıp adetin 11.gününe kadar canım
ayy evet evlendikten sonra çok kilo aldı esimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?