ayy evet evlendikten sonra çok kilo aldı esimmher gören yenge sana çok iyi bakmış dio ama bu durumdan ben çok rahatsizim yakinda gobus yaristircaz
Ay kuzum bu ara kanama hakkinda bilgim yorumum yok :44: dr u mu arasan sorsan ki :44:
Benım kahverengıler ufak ufak gelmeye devam edıyor. Bakalım beklıyorum hayırlısı olsun.. Beklemeye devam olmazsa çalışmalara devam :)
düzeldim canımmmmmmmm şuan iyiyim çok şükür ilk şoku atlattımçok iyi anlıyorum seni veee yarın bomba gibi bekliyorum
Aman kuzum kilo milo hikaye yuvarlanmayada raziyim catlamayada
kuzum adet düzensizliğim yok ama birde bunları deneyelim bakalım belki bunlar vesile olur ocakta regl olursam yine doktor yolu görünüyor banaaaaaaaa:18:canım hayıt adeti düzenlemek için değilmi sende öyle bi sorun varmı?? bende aylar öncesinde hayıtlı bi macun kullandım bööğğ aklıam geldikçe içim acaip oluyor:120:
kim bilr ne güzel şeyler pişiriyorsunda yediriyorsun birde adama boğazına düşkün diyorsun
ilahi canım ya tek olsunda istediğin kadar yap test
canım orsundeme öyle ya sakın kıyamam sana nasip bu işle biliy
bu nasıl bi rahatsızlık için tatlım ya
kızlar ya bu arada benim işlerde karışık
ayın 8 inde adet olmuştum 13 ünde bitti
ve dün tekrar adet oldum
önce dedim adet değildir hani öyle az bi kanama olmuştur diye
ama adet gibi devam ediyor
entesan :26::26::26:
Bu hafta kv haftası pzt doncez kendinize iyi bakin offf hiç gitmek istemiyorum
düzeldim canımmmmmmmm şuan iyiyim çok şükür ilk şoku atlattım
kuzum adet düzensizliğim yok ama birde bunları deneyelim bakalım belki bunlar vesile olur ocakta regl olursam yine doktor yolu görünüyor banaaaaaaaa:18:
burdada çok fayda görenler var canım inş.sanada faydası olur yaa allah en hızlı şekilde vesileni göndersin inş....
dr yine gonal verir muhtemelen demi canım?senin yum yumlar nasıldı ilaca cevap veriyodu demi?örneğin kaç yumoş oluşuyodu
düzeldim canımmmmmmmm şuan iyiyim çok şükür ilk şoku atlattım
kuzum adet düzensizliğim yok ama birde bunları deneyelim bakalım belki bunlar vesile olur ocakta regl olursam yine doktor yolu görünüyor banaaaaaaaa:18:
haklısın canım ya nasip kısmet rabbim büyükcanım daha önce böyle kanaman filan olmuşmuydu?ağrın filan varmı?neden oldu acaba yaa adetten sonra bir hafta da geçmiş hayırdır inşallah:26:doktoru filan arayıp sorsan canım......ay esram birde hamile olurmuşun he hiç belli olmaz hamile olupta 9 ay regl görenler var
canım yok değil ya malum eşim ameliyat oldu ya birliktelik olmadı geçen ay
bu ayda normal adet oldum
2 kez birliktelik oldu sonra yine adet oldum bişey anlamadım
Benım kahverengıler ufak ufak gelmeye devam edıyor. Bakalım beklıyorum hayırlısı olsun.. Beklemeye devam olmazsa çalışmalara devam :)
Cnm yerlesme kanamasi 3 gun suruyr diye biliyorumm umarimm seninki bebisten dolayidir ustune goruyorsundur dikkat et dinlen agir is yapmamaya calis suphen varsaa rabbim tez zmanda saglikli bebisler nasip etsin hepimize ins
benımkısı kahverengı,kırmızı.. Adet oldum gıbıme gelıyor. Amin duaların ıcın t.ederım. Testtede cıkmıyor. Bıraz beklıcem akıntı devam etmezse ozaman kan testını düşünücem. Ama yıne her durumda dıkkat etmeye calısıyorum kendıme..
Kahverrngi akinti bazen iltihap yada usutmekten dolayida olabilir canim. Bnmde mesela adet olmam gerekn gunden 1 gun once acik kahve akintim basladi 3. Gunun sonunda bitti dahada bisey gelmedi hastalanmadimda. Ozelde bi hastaneye gttim kan tahlili yapmadi karnimdan bakti bisi yok dedi ilac verdi adet oliyim die ama kullanmadim yarin baska hastaneye gitcem devlete kan tahlili yapcam bisey cikmazsa ilac icerm. adet olursanda uzulme zamani vardr elbet diyip calismalara devam etopuyorum seni Allah a emanet ol canim.
Gecmis olsun ablacim umarim hersey yolundadirr ;(
benımkısı kahverengı,kırmızı.. Adet oldum gıbıme gelıyor. Amin duaların ıcın t.ederım. Testtede cıkmıyor. Bıraz beklıcem akıntı devam etmezse ozaman kan testını düşünücem. Ama yıne her durumda dıkkat etmeye calısıyorum kendıme..
canım bende kan vermektense şu erken gebelk testi varya fortel o daha mantıklı geliyor yaa en azından has.git sonra sonuca git.....
o testlerde %90 %100 sonuç veriyormuş...bnimde normalde pzrts test günüm ama cumaya kadar bekleyip eğer olmassam fortel alıp yapayım diyorum:26:
aynen canım kesin yine gonali alıp şişeceğimmmmmmmmmdüzeldim canımmmmmmmm şuan iyiyim çok şükür ilk şoku atlattım
burdada çok fayda görenler var canım inş.sanada faydası olur yaa allah en hızlı şekilde vesileni göndersin inş....
dr yine gonal verir muhtemelen demi canım?senin yum yumlar nasıldı ilaca cevap veriyodu demi?örneğin kaç yumoş oluşuyoducanım bir aşılama neğatif bir aşılamamda iptal olmuştu ya yum yumlarım kocaman olmuştu ve kist olmuştu oyüzden şu kadar oldu diyemem:18:bakalım bu sefer ne olacağım....buarada senin regl geçti mi yaaaaa nasıl dayanıyorsun canım ben olsam testi yapmıştım
canım yok değil ya malum eşim ameliyat oldu ya birliktelik olmadı geçen ay
bu ayda normal adet oldum
2 kez birliktelik oldu sonra yine adet oldum bişey anlamadım
anladım canım ama neden oldu acaba:26:
aynen canım kesin yine gonali alıp şişeceğimmmmmmmmmcanım bir aşılama neğatif bir aşılamamda iptal olmuştu ya yum yumlarım kocaman olmuştu ve kist olmuştu oyüzden şu kadar oldu diyemem:18:bakalım bu sefer ne olacağım....buarada senin regl geçti mi yaaaaa nasıl dayanıyorsun canım ben olsam testi yapmıştım
yok kız regl e daha 1 hafta var ama bu ilaçlar çok etkili olduğu için sonuçta çabuk çıkıyomuş dr lar 14.gün kan testi ver diyolar 14.günde yarın ama ben cumaya kadar ekliyim diyorum bakalım dayanabilecekmiyim:18:
sen bide 75 lik doz kullanmıştn demi gonali?senin yumoşlar çok iyi demekki kuzum yaa bi daha kullan daha düşük dozla inş. bu sefer olur:13:
benim dr %50 dedi 10 kişiden beşi kesin hamie kalıyor bununla dedi buda çok iyi bi oran canım
doz ayarlaması daha önemli ama.....
yok kız regl e daha 1 hafta var ama bu ilaçlar çok etkili olduğu için sonuçta çabuk çıkıyomuş dr lar 14.gün kan testi ver diyolar 14.günde yarın ama ben cumaya kadar ekliyim diyorum bakalım dayanabilecekmiyim:18:
sen bide 75 lik doz kullanmıştn demi gonali?senin yumoşlar çok iyi demekki kuzum yaa bi daha kullan daha düşük dozla inş. bu sefer olur:13:
benim dr %50 dedi 10 kişiden beşi kesin hamie kalıyor bununla dedi buda çok iyi bi oran canım
doz ayarlaması daha önemli ama.....
ay test yapmayacak mısınnnnnnnnnnnn kız ben heyecanlandım bekle bakalım canım hayırlısı
doz ayarlamasını sorma canım ya asistanlar mahvetti beni bakalım bu sefer ne olacağım inşallah adet olmam bu ayda gerekte kalmaz
Kahverrngi akinti bazen iltihap yada usutmekten dolayida olabilir canim. Bnmde mesela adet olmam gerekn gunden 1 gun once acik kahve akintim basladi 3. Gunun sonunda bitti dahada bisey gelmedi hastalanmadimda. Ozelde bi hastaneye gttim kan tahlili yapmadi karnimdan bakti bisi yok dedi ilac verdi adet oliyim die ama kullanmadim yarin baska hastaneye gitcem devlete kan tahlili yapcam bisey cikmazsa ilac icerm. adet olursanda uzulme zamani vardr elbet diyip calismalara devam etopuyorum seni Allah a emanet ol canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?