Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Benım kahverengıler ufak ufak gelmeye devam edıyor. Bakalım beklıyorum hayırlısı olsun.. Beklemeye devam olmazsa çalışmalara devam :)

bende bilmiyorum ki canım ya neyin nesi dahada devam ediyor

çok iyi anlıyorum seni veee yarın bomba gibi bekliyorum

Aman kuzum kilo milo hikaye yuvarlanmayada raziyim catlamayada
düzeldim canımmmmmmmm şuan iyiyim çok şükür ilk şoku atlattım
canım hayıt adeti düzenlemek için değilmi sende öyle bi sorun varmı?? bende aylar öncesinde hayıtlı bi macun kullandım bööğğ aklıam geldikçe içim acaip oluyor:120:
kuzum adet düzensizliğim yok ama birde bunları deneyelim bakalım belki bunlar vesile olur ocakta regl olursam yine doktor yolu görünüyor banaaaaaaaa:18:

haklısın canım ya nasip kısmet rabbim büyükcanım daha önce böyle kanaman filan olmuşmuydu?ağrın filan varmı?neden oldu acaba yaa adetten sonra bir hafta da geçmiş hayırdır inşallah:26:doktoru filan arayıp sorsan canım......ay esram birde hamile olurmuşun he hiç belli olmaz hamile olupta 9 ay regl görenler var

Bu hafta kv haftası pzt doncez kendinize iyi bakin offf hiç gitmek istemiyorum

canım yaa insanın istemediği bi şeye mecbur olması can sıkıcı oluyor ama idare et bakalım bebek olunca nasılsa bebekl çıkmazsın her hafta yani bahanen karnında büyüyor

canım yok değil ya malum eşim ameliyat oldu ya birliktelik olmadı geçen ay
bu ayda normal adet oldum
2 kez birliktelik oldu sonra yine adet oldum bişey anlamadım

Benım kahverengıler ufak ufak gelmeye devam edıyor. Bakalım beklıyorum hayırlısı olsun.. Beklemeye devam olmazsa çalışmalara devam :)

Cnm yerlesme kanamasi 3 gun suruyr diye biliyorumm umarimm seninki bebisten dolayidir ustune goruyorsundur dikkat et dinlen agir is yapmamaya calis suphen varsaa rabbim tez zmanda saglikli bebisler nasip etsin hepimize ins

Cnm yerlesme kanamasi 3 gun suruyr diye biliyorumm umarimm seninki bebisten dolayidir ustune goruyorsundur dikkat et dinlen agir is yapmamaya calis suphen varsaa rabbim tez zmanda saglikli bebisler nasip etsin hepimize ins

benımkısı kahverengı,kırmızı.. Adet oldum gıbıme gelıyor. Amin duaların ıcın t.ederım. Testtede cıkmıyor. Bıraz beklıcem akıntı devam etmezse ozaman kan testını düşünücem. Ama yıne her durumda dıkkat etmeye calısıyorum kendıme..

Kahverrngi akinti bazen iltihap yada usutmekten dolayida olabilir canim. Bnmde mesela adet olmam gerekn gunden 1 gun once acik kahve akintim basladi 3. Gunun sonunda bitti dahada bisey gelmedi hastalanmadimda. Ozelde bi hastaneye gttim kan tahlili yapmadi karnimdan bakti bisi yok dedi ilac verdi adet oliyim die ama kullanmadim yarin baska hastaneye gitcem devlete kan tahlili yapcam bisey cikmazsa ilac icerm. adet olursanda uzulme zamani vardr elbet diyip calismalara devam et opuyorum seni Allah a emanet ol canim.

hepinize iyi pazarlar kızlarnasılsınız bakalımm
ben dışarı çıkmayı düşünüyorum ama kardan cesaret bile edemiyorum:18::18:artık bi avm gezer geliriz en fazla

canım bende kan vermektense şu erken gebelk testi varya fortel o daha mantıklı geliyor yaa en azından has.git sonra sonuca git.....
o testlerde %90 %100 sonuç veriyormuş...bnimde normalde pzrts test günüm ama cumaya kadar bekleyip eğer olmassam fortel alıp yapayım diyorum:26:

Gecmis olsun ablacim umarim hersey yolundadirr ;(

sağol canım da valla bende anlamadım
1 kez daha olmuştu çok önceden ama karıştı benimde bu ay anlamadım bişey

canım ka adet olmuş olmalısın
yerleşme kanaması olsa hafif pembe olurdu

Bkyim cnm eczaneye gecen de aldim baska verdii

sağol canım.. Evet adet oldum büyük ıhtımal.aynen adetım bıttıgı gıbı calısmalara devam hayırlısıyla inş. Senın bebeğin varmı canım ? Ne büyük heyecandır.. Bakalım ne zaman nasıp olucak bızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…