ay test yapmayacak mısınnnnnnnnnnnn kız ben heyecanlandım bekle bakalım canım hayırlısı
doz ayarlamasını sorma canım ya asistanlar mahvetti beni bakalım bu sefer ne olacağım inşallah adet olmam bu ayda gerekte kalmaz
yok canım nasılsa yoksa adet olacam boşa uğraşmıyımhast.uzak yollarda buzlu olunca arabayla gidemiyrm,otbsle git sonra bide sonuç için git üşeniyorum valla bakalım eğer 16 günü geçerse belki giderim yada fortel alır yaparım
inş.canım yaaa nasıl istiyorum bi bilsen her namazda dualarımdasınız emin olunkendimden çok hiç bu duyguyu tatmayan arkadaşlarıma dua ediyorm inş.en kısa zamanda rabbim sizede içinde banada tekrar tattırsın aminnnnnnnnnnn
yok canım nasılsa yoksa adet olacam boşa uğraşmıyımhast.uzak yollarda buzlu olunca arabayla gidemiyrm,otbsle git sonra bide sonuç için git üşeniyorum valla bakalım eğer 16 günü geçerse belki giderim yada fortel alır yaparım
inş.canım yaaa nasıl istiyorum bi bilsen her namazda dualarımdasınız emin olunkendimden çok hiç bu duyguyu tatmayan arkadaşlarıma dua ediyorm inş.en kısa zamanda rabbim sizede içinde banada tekrar tattırsın aminnnnnnnnnnn
aman boşver canım karda kışta üşütüp hasta olursun Allah korusun inşallah kırmızıların gelmezdeeeeeee bebişimiz gelir hayırlısı olsun canımmmmmmamin hepimize tattırsın canım rabbim inşallah buarada adım zehra canım dua ederken ismimle et inşallah sende ismini söylersen bende isminle dua edeyim rabbim daha çabuk kabul eder inşallah canım
sağol canım.. Evet adet oldum büyük ıhtımal.aynen adetım bıttıgı gıbı calısmalara devam hayırlısıyla inş. Senın bebeğin varmı canım ? Ne büyük heyecandır.. Bakalım ne zaman nasıp olucak bızlere
Yok canim ocagin 14 unde 2. Yilimiz dolacak ins bir yil istemedik bir yildrda calismalara dewam bakalim nasipte ne zamansa o zaman
Bizimde 1 yıl oluyor inş. Canım. Bakarsın aynı zamanda hamile kalırız :) Rabbim biliyor okadar merak edıyorumki sımdıden bebeğimi.. Aynen çalışmalara devam.
canım senin kahve akıntın ne oldu kaçırdım ben arada kusura bakma:26:bende çok merak ediyorum bebişimi kime benzer acaba diye aman sağlıklı olsunlarda canım
Adet oldum canım nasip.. :) o bebeğin kokusu bıle cennet kokuyor.. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasip etsın bızlere.. :))sende adetsın galba calısmalara baslayalım bıter bıtmez bak :)) sonra haberlesırız
Slmmm canlarrrr naber ben geldim evime kavuştum
arrr canım istek gönderdim kkdan mesaj atamadım 5 dk diyor canım
günaydın kıslarrr bende geldim.
ay sorma canım ya bende deli oluyorum o 5 dk olayınaaaaaaşu 5 dk olayına bende çook kızıyorum acil bişi yazacak olsan 5 dk....ne saçma yaahatta en bunla ilgili konu açacaktımda kk izin vermedi
neyse canım artık faceden yazışırız
hayırlısı canım evet bende adetim bakalım bitsin çalışmaya çalışalımAdet oldum canım nasip.. :) o bebeğin kokusu bıle cennet kokuyor.. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasip etsın bızlere.. :))sende adetsın galba calısmalara baslayalım bıter bıtmez bak :)) sonra haberlesırız
aaaaaaaa sende kocişi iyi et çalışmaya başla canımmmmmmmmmmçalışın çalışın işleyen demir pas tutmazmış[/B]
günaydın kıslarrr bende geldim.
günaydın canım nasılsın bakalım gittinmi dr a kalp atışını duydunuzmu
günaydın canım nasılsın neler yaptın
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım nasılsınnnnnnnnnazsonra dışarı çıkacağız eşimle canım ya şu dik duran elektrikli süpürgeler var ya onlardan alacağım belim ağrıyor onların kullanımı rahat minik şarjlı süpürge de oluyor kullandım mı canım hiç bir bilgin var mı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?