Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Yok canim ocagin 14 unde 2. Yilimiz dolacak ins bir yil istemedik bir yildrda calismalara dewam bakalim nasipte ne zamansa o zaman

Yok canim ocagin 14 unde 2. Yilimiz dolacak ins bir yil istemedik bir yildrda calismalara dewam bakalim nasipte ne zamansa o zaman

Bizimde 1 yıl oluyor inş. Canım. Bakarsın aynı zamanda hamile kalırız :) Rabbim biliyor okadar merak edıyorumki sımdıden bebeğimi.. Aynen çalışmalara devam.

Bizimde 1 yıl oluyor inş. Canım. Bakarsın aynı zamanda hamile kalırız :) Rabbim biliyor okadar merak edıyorumki sımdıden bebeğimi.. Aynen çalışmalara devam.

canım senin kahve akıntın ne oldu kaçırdım ben arada kusura bakma:26:bende çok merak ediyorum bebişimi kime benzer acaba diye aman sağlıklı olsunlarda canım

canım senin kahve akıntın ne oldu kaçırdım ben arada kusura bakma:26:bende çok merak ediyorum bebişimi kime benzer acaba diye aman sağlıklı olsunlarda canım

Adet oldum canım nasip.. :) o bebeğin kokusu bıle cennet kokuyor.. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasip etsın bızlere.. :))sende adetsın galba calısmalara baslayalım bıter bıtmez bak :)) sonra haberlesırız

çalışın çalışın işleyen demir pas tutmazmış

arrr canım istek gönderdim kkdan mesaj atamadım 5 dk diyor canım

şu 5 dk olayına bende çook kızıyorum acil bişi yazacak olsan 5 dk....ne saçma yaahatta en bunla ilgili konu açacaktımda kk izin vermedi
neyse canım artık faceden yazışırız

şu 5 dk olayına bende çook kızıyorum acil bişi yazacak olsan 5 dk....ne saçma yaahatta en bunla ilgili konu açacaktımda kk izin vermedi
neyse canım artık faceden yazışırız
ay sorma canım ya bende deli oluyorum o 5 dk olayınaaaaaaar canım buarada benim netim kotalı heran bitebilir face de oyun oynamaktan bitirmişim canımeğer giremezsem en geç ayın 28ine gelirim inşallahhhhhhhh
hayırlısı canım evet bende adetim bakalım bitsin çalışmaya çalışalım
çalışın çalışın işleyen demir pas tutmazmış[/B]
aaaaaaaa sende kocişi iyi et çalışmaya başla canımmmmmmmmmm
Slmmm canlarrrr naber ben geldim evime kavuştum

hoşgeldin canım nasılsınız bakalım bebiş ve annesiiiiiiiii

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım nasılsınnnnnnnnnazsonra dışarı çıkacağız eşimle canım ya şu dik duran elektrikli süpürgeler var ya onlardan alacağım belim ağrıyor onların kullanımı rahat minik şarjlı süpürge de oluyor kullandım mı canım hiç bir bilgin var mı?:26:

günaydın canım nasılsın bakalım gittinmi dr a kalp atışını duydunuzmu

günaydın canım nasılsın neler yaptın

cumartesi günü doktorumuza gittik kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik. ama ölçümlere göre tam 1 aylık dedi meltem hanım. daha çok küçük kalp atışı için telaş etmeyin dedi. 2 hafta sonraya yani 4 ocak tarihine tekrar randevu verdi o zamana inşallah kalp atışlarını duyacagız. ama ultrasonda herşey çok güzel görünüyor dedi. biraz daha bekleyeceğiz anlayacağınız.

canım kaynanamda ve eltimde var onlardan çok kullanışlı çok güzel
şarjlısı ve elektriklisi var
ikiside iyi ama elektrikle de çalışan olsunki şarj bitti derdin olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…