cumartesi günü doktorumuza gittik kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik. ama ölçümlere göre tam 1 aylık dedi meltem hanım. daha çok küçük kalp atışı için telaş etmeyin dedi. 2 hafta sonraya yani 4 ocak tarihine tekrar randevu verdi o zamana inşallah kalp atışlarını duyacagız. ama ultrasonda herşey çok güzel görünüyor dedi. biraz daha bekleyeceğiz anlayacağınız.
Slmmm canlarrrr naber ben geldim evime kavuştum
cumartesi günü doktorumuza gittik kızlar. herşey yolunda gözüküyor şimdilik. ama ölçümlere göre tam 1 aylık dedi meltem hanım. daha çok küçük kalp atışı için telaş etmeyin dedi. 2 hafta sonraya yani 4 ocak tarihine tekrar randevu verdi o zamana inşallah kalp atışlarını duyacagız. ama ultrasonda herşey çok güzel görünüyor dedi. biraz daha bekleyeceğiz anlayacağınız.
hımmm gittin demek meltem hanıma
bende hamile olaydım meltem hanımın kapısındaa buluşurduk canım ya
maşallah kuzuya herşey yolunda gider inşallah[/B]
canım kaynanamda ve eltimde var onlardan çok kullanışlı çok güzel
şarjlısı ve elektriklisi var
ikiside iyi ama elektrikle de çalışan olsunki şarj bitti derdin olmasın
Merhaba canlarimm ben geldimm nasilsiniz? Bn devlet hastanesinden 6 ocaga randevu verdiler ozel hastanede 21 ocaga verebilecegini soyledi ozelden almadim. Saglik ocaginda kaydim gozukmiyormus kan tahlili yapmadilar ;( catlicam meraktan kan tahlili yaptiramiyorum yaaaaa normalde pahalidir diolar ama bakicaz artikk akil verun bana belki yoktur bebegim ama nie olmadum hala merak ettim ;/
İns ablacimmm seninde bebegin olcakkk ALlahin izniyle. Esinde tedavi olmus hersey guzel olcak ins
bende bugün fakir darky elektirikli olanını aldım canımgüzel çekiyor evet ben pek şarj olayını sevmiyorum tak fişi prize oh temizleeeeee
hımmm iyi etmişsin canım ya fakirin ürünlerini beğeniyorum ben
güle güle kullan
ay sorma canım ya bende deli oluyorum o 5 dk olayınaaaaaaar canım buarada benim netim kotalı heran bitebilir face de oyun oynamaktan bitirmişim canım eğer giremezsem en geç ayın 28ine gelirim inşallahhhhhhhh
hayırlısı canım evet bende adetim bakalım bitsin çalışmaya çalışalım
aaaaaaaa sende kocişi iyi et çalışmaya başla canımmmmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsınız bakalım bebiş ve annesiiiiiiiii
Merhaba canlarimm ben geldimm nasilsiniz? Bn devlet hastanesinden 6 ocaga randevu verdiler ozel hastanede 21 ocaga verebilecegini soyledi ozelden almadim. Saglik ocaginda kaydim gozukmiyormus kan tahlili yapmadilar ;( catlicam meraktan kan tahlili yaptiramiyorum yaaaaa normalde pahalidir diolar ama bakicaz artikk akil verun bana belki yoktur bebegim ama nie olmadum hala merak ettim ;/
anladım canım ya aslında bende çok pc başında duruyorum boynumda fıtık var ağrısı hiç geçmiyor sonrada eşim kızıyor arada girmeye çalışacağım :18:tamam canım benimde kotalı..bizde eşimle karar aldık oda çok fazla oyun oynuyor bende kk face derken pc başında çok vakit geçiriyoruz tabi oğlanda bizden görüp siz oynuyosunuz bnde oynuyacam diyor:18:bende dedim eşime buna bi çözüm bulalım ben sadece öğlen sonrası szi yokken gireyim akşamları hiç açmayalım..böyle pc başında bi aile ortamı istemiyorumeşimde tamam dedi sen pc yi kaldır dedi bende artık akşamları ve öğlen öncesi giremiycem ancak 12..15 arası girerim canım
canım baş ağrısı hamileliktede olabilir belli olmaz kız yapsana test ya varsa da yoksa da 15 gün olmuş canım hadi hayırlısı olsun haber ver bana meraktan çatlar ölürüm sonraaaaaabende acaip baş ağrısı var kızlar hep adetten 1 -2 gün önce olur sanırım ben yine adet olacambu ay eşimde farkında oda benle birlikte bekliyor geçen ay söylemiyodum varsa sürpriz yapayım diye ama bu ay sordu bende 15.gün bu gün ama kan vermeye üşeniyorum bekliyecem dedim...adam bi heyecan yaptı(ilk kez böyle gördüm)erken gebelik testi neyse ondan alayım hemen yapalım diyor bende evde bi test var ama çıkmaz yapmıyacam dedim nasıl ısrar ediyor yoksa yok bi yapalım diye erteleyip duruyorum :18:
Kızlar ben dun çok kötüydüm acilde bi serum yedim serum aserdimdegece yine kötü oldum atesim vardı az bugün de idare eder midemi usuttum galiba bisey yiyemiyorum inss en kisa zaman da iyilesirim.
anladım canım ya aslında bende çok pc başında duruyorum boynumda fıtık var ağrısı hiç geçmiyor sonrada eşim kızıyor arada girmeye çalışacağım :18:
canım baş ağrısı hamileliktede olabilir belli olmaz kız yapsana test ya varsa da yoksa da 15 gün olmuş canım hadi hayırlısı olsun haber ver bana meraktan çatlar ölürüm sonraaaaaa
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineeeeeeeeee
Kızlar ben dun çok kötüydüm acilde bi serum yedim serum aserdimdegece yine kötü oldum atesim vardı az bugün de idare eder midemi usuttum galiba bisey yiyemiyorum inss en kisa zaman da iyilesirim.
sağol canım benimmmmmmbuarada kanaman ne durumda canım durdu mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?