Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hımmm gittin demek meltem hanıma
bende hamile olaydım meltem hanımın kapısındaa buluşurduk canım ya
maşallah kuzuya herşey yolunda gider inşallah

Merhaba canlarimm ben geldimm nasilsiniz? Bn devlet hastanesinden 6 ocaga randevu verdiler ozel hastanede 21 ocaga verebilecegini soyledi ozelden almadim. Saglik ocaginda kaydim gozukmiyormus kan tahlili yapmadilar ;( catlicam meraktan kan tahlili yaptiramiyorum yaaaaa normalde pahalidir diolar ama bakicaz artikk akil verun bana belki yoktur bebegim ama nie olmadum hala merak ettim ;/

Sabrin sonu selamet olsun canim. Hersey yolunda gitsun ins bebegine iyi bak kendinede canm bizlerede bol bol dua edin pesinize takilalimmm ))

canım kaynanamda ve eltimde var onlardan çok kullanışlı çok güzel
şarjlısı ve elektriklisi var
ikiside iyi ama elektrikle de çalışan olsunki şarj bitti derdin olmasın

bende bugün fakir darky elektirikli olanını aldım canımgüzel çekiyor evet ben pek şarj olayını sevmiyorum tak fişi prize oh temizleeeeee

ne kadar uzun zamana vermişler canım ya o nasıl bi hastane

tamam canım benimde kotalı..bizde eşimle karar aldık oda çok fazla oyun oynuyor bende kk face derken pc başında çok vakit geçiriyoruz tabi oğlanda bizden görüp siz oynuyosunuz bnde oynuyacam diyor:18:bende dedim eşime buna bi çözüm bulalım ben sadece öğlen sonrası szi yokken gireyim akşamları hiç açmayalım..böyle pc başında bi aile ortamı istemiyorum eşimde tamam dedi sen pc yi kaldır dedibende artık akşamları ve öğlen öncesi giremiycem ancak 12..15 arası girerim canım

yaa rizelim ben sana kaç gündür söylüyorum canım şu fortel diye bi erken gbelik testi varmış netten de bak % 99 net deniyor ondan bi yap canım yaa bende yapmamak için zor dayanıyorum

bende acaip baş ağrısı var kızlar hep adetten 1 -2 gün önce olur sanırım ben yine adet olacambu ay eşimde farkında oda benle birlikte bekliyorgeçen ay söylemiyodum varsa sürpriz yapayım diye ama bu ay sordu bende 15.gün bu gün ama kan vermeye üşeniyorum bekliyecem dedim...adam bi heyecan yaptı(ilk kez böyle gördüm)erken gebelik testi neyse ondan alayım hemen yapalım diyor bende evde bi test var ama çıkmaz yapmıyacam dedim nasıl ısrar ediyor yoksa yok bi yapalım diyeerteleyip duruyorum :18:

Son düzenleme:
Kızlar ben dun çok kötüydüm acilde bi serum yedim serum aserdimde gece yine kötü oldum atesim vardı az bugün de idare eder midemi usuttum galiba bisey yiyemiyorum inss en kisa zaman da iyilesirim.

anladım canım ya aslında bende çok pc başında duruyorum boynumda fıtık var ağrısı hiç geçmiyor sonrada eşim kızıyor arada girmeye çalışacağım :18:
canım baş ağrısı hamileliktede olabilir belli olmaz kız yapsana test ya varsa da yoksa da 15 gün olmuş canım hadi hayırlısı olsun haber ver bana meraktan çatlar ölürüm sonraaaaaa
Kızlar ben dun çok kötüydüm acilde bi serum yedim serum aserdimde gece yine kötü oldum atesim vardı az bugün de idare eder midemi usuttum galiba bisey yiyemiyorum inss en kisa zaman da iyilesirim.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineeeeeeeeee

evet canım sende dikkat et..heleki fıtık varsafarkında olmadan bu teknoloji bizi esir ediyor
yok canım yaa ben hep adetten önce böyle oluyorum ertesi günde adet oluyorum zatenyarın sabah kesin yap diyo eşimde ama benim hiiçç cesaretim yokkk:18::

öbür topicten gödüm canımmm neden buraya yazmaz bu kız diyodum heeee
geçmiş olsun canım çubuk kıraker ye yatıştırır

sağol canım benimmmmmmbuarada kanaman ne durumda canım durdu mu merak ettim

canım bitmedi daha kanama
normal adet oldum sanırım
başka arkadaşlar ısrar etti test yap filan diye
bende yaptım ama bişy yok tabiki negatif
anlamadım bişey bende ya yine

aaaa canım çok geçmiş olsun
bu ara çok salgın var ya babam ve yiğenim oldu çok ağır atlattılar
dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…