Nasılsıniz canlar
sağol canım sen nasılsın neler yaptın
sağol canım benimmmm
bi kafamı toplayip yazamadım canım
sağol canım kv lerde usuttum ben
Valla hasta hala olmadm iyice duygusala bagladim sürekli aglama durumundayim dua edin ne olur
sağol canım kv lerde usuttum ben
soğuk kuzum birde motumun ustune hiç oturmuyorum ki orda
soğuk kuzum birde motumun ustune hiç oturmuyorum ki orda
sobali canim da vaktimin çoğu mutfakta geçiyor orasi biz gibi eltimle birlikte yapıyoruz canım da işte
sobali canim da vaktimin çoğu mutfakta geçiyor orasi biz gibi eltimle birlikte yapıyoruz canım da işte
dogal gaz yok canım burda kaloriferli evler içinde 3,4ton kömür istiyorlar yıllık... Eltimin evi ust katta canim ama yatmadan yatmaya çıkıyor gündüz hep birlikteler
dogal gaz yok canım burda kaloriferli evler içinde 3,4ton kömür istiyorlar yıllık... Eltimin evi ust katta canim ama yatmadan yatmaya çıkıyor gündüz hep birlikteler
Allah Allah ya neden öyle oldu acaba:26:neyse canım hayırlısı olsun bakalım
canım bitmedi daha kanama
normal adet oldum sanırım
başka arkadaşlar ısrar etti test yap filan diye
bende yaptım ama bişy yok tabiki negatif
anlamadım bişey bende ya yine
evet canım sende dikkat et..heleki fıtık varsafarkında olmadan bu teknoloji bizi esir ediyor
yok canım yaa ben hep adetten önce böyle oluyorum ertesi günde adet oluyorum zatenyarın sabah kesin yap diyo eşimde ama benim hiiçç cesaretim yokkk :18::
Kızlar ben dun çok kötüydüm acilde bi serum yedim serum aserdimdegece yine kötü oldum atesim vardı az bugün de idare eder midemi usuttum galiba bisey yiyemiyorum inss en kisa zaman da iyilesirim.
Kızlar ben dun çok kötüydüm acilde bi serum yedim serum aserdimdegece yine kötü oldum atesim vardı az bugün de idare eder midemi usuttum galiba bisey yiyemiyorum inss en kisa zaman da iyilesirim.
yaa rizelim ben sana kaç gündür söylüyorum canım şu fortel diye bi erken gbelik testi varmış netten de bak % 99 net deniyor ondan bi yap canım yaa bende yapmamak için zor dayanıyorum
peki ne yapmayı planlıyorsun canım gitcenmi doktora nasıl yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?