Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Esracim hicran da pko var . Zaten iğne oluyor yumoslar icin ayrıca bct ye gerek yok bu ay soğan ile yumoslar kendine gelsin dedim doktor iğne ile büyüyüp çatlatıyor yumosunu vücuduna cok yüklenmesin dedim bende bu ay bct yapmicam sadece soğan yapicam ama sende pko yok sanırım senin soğan yapmana da gerek yok onun icin dedim hicran bu ay soğan ile iyice temizlesin rahmi hem daha iyi sonuc alır . O sebepten :))))

kıslar ben bu ovu. testinide kullandım tavsiye ederim gercekten güzel bi yöntem hele bide yumurtla zamanı akıntısı olmayan biri için biçilmiş bi kaftan

canım akıntı bendede fazla yoktu
bu yaşa gelmiş kadını bu testi alana kadar yumurtlama günlerimi doğru tespit edemiyordum
çok faydalı tavsiye ediyorum cidden
kendimi adetimin 12 ya da 14 günü yumurtluyor sanırdım ama 16-17. günleriymiş meğer

Pozitif o geest yanlış
Kesin yanlış :)))) kaynation mu soğanı bakimmmmmmm kontrol edecem seni her gun

kıslar ben bu ovu. testinide kullandım tavsiye ederim gercekten güzel bi yöntem hele bide yumurtla zamanı akıntısı olmayan biri için biçilmiş bi kaftan
Bende bu ay ilk denedim ama acemilik :)) cok bilemedim

Olurrrrr zupper olur hemde :))) ben sana gun gun ekler yollarım zaten aldıklarımı bu ay ziyan ettim
Hep :)) yeni sipariş edecem

canım nasip işi bunlar
doğumun zamanı değişmez ama bu yaptıklarımızda mücadelemize işaret ediyor
sağol desteğin ve duaların için
hayırlı evladın olur inşallah

amin canım tüm avlat kokusuna hasret olan annelerin hayırlı evlatları olur bide ben çok korkuyodum ya olmassa diye çünkü bizim ailede bazı kişilerin çocugu olmuyo ama allahım nasip etti işte bide kıslar gercekten allahtan başkasından istemeyin araya arcı koymayın ben çünkü allah bize şah damarımızdan daha yakın.bi örnek daha kızlar: hz ebubeker dermişki eger dünyada cennete gidecek tek kişi olsaydı acaba benmiyim diye umut ederim ama cehhenneme girecek tek kişi olsaydı acaba ben miyim diye korkarım demiş yani bu dünya hem umut hemde korku dünyası ama bunu dengede tutmayıda bilmek gerek asla korkunuzu umudunuzdan yüksek tutmayın

hımmm anladım canım iyi düşünmüşsün cidden
canım ben vajinal muayene oldum rahim filan temiz kist vs yok dedi ama rahim filmi çektirmedim
yani tam ayrıntıyı bilemiyorum
eşim test vermediği için çok ilerleyemiyoruz

kızlar ovu testini akşama dogru yapın o zaman daha kesin sonuç veriyo bide fazla su içmeyin test yapacagınız zaman

ne kadar güzel bi örnek oldu canım
doru söze ne denir

tamam canım öyle yaparız
ben elimden geldiğince destek olurum sana
yalnız günde 1 tane yapman yeterli
ziyan etme testlerini canım yazık parana

Btc yumurta geliştirmek için ya tatlım bu ay yumurta geliştirici ilaçlar kullancam zaten o yüzden soğan yap defi kafama yattı

Allahım bizimde dualarımızı duysun insl ... Âmin

Esra canım rahim filmi çektirsen iyi olurdu aslı da en azından tüpler açık mı kapalı mı emin olurdun .

kızlar ovu testini akşama dogru yapın o zaman daha kesin sonuç veriyo bide fazla su içmeyin test yapacagınız zaman

Ben günde iki kez yaptım ama renk ayrımı yapamıyorum sanırım kafamı karıştırdı biraz ilk ay acemiliği ) ama Esra ya gönderirim bundan sonra her gun :)) ay heyecanlandim birden

ne kadar güzel bi örnek oldu canım
doru söze ne denir

kızlar ben azıcık cıkacam sorunuz olursa özeldende mesaj atablirsiniz ne olursa olsun cekinmeden cvp verebilirim bu yolda yanınızda olmayı çok isterim benide bi kardeşiniz bilin olur mu

tamam canım öyle yaparız
ben elimden geldiğince destek olurum sana
yalnız günde 1 tane yapman yeterli
ziyan etme testlerini canım yazık parana

Hi hi :)) bu ay idareli kullanıcam. Kocam diyor ki kasabın yağı cok olunca orasına burasına sürermiş sende kafayı yedin iyice bol bol yap diz böyle aynanın önüne diyor :)))) adam da yedi kafayı bende karı koca yakında hunı ile gezeriz :))

Kaynattım kisss gel birlikte içelim şifa oldun

canım hergün 2 tane yapmana gerek yok akşama dogru yap su içme bak o zaman test dogru sonuc verecek ve sen aradaki fark çoook net göreceksin

kızlar ben azıcık cıkacam sorunuz olursa özeldende mesaj atablirsiniz ne olursa olsun cekinmeden cvp verebilirim bu yolda yanınızda olmayı çok isterim benide bi kardeşiniz bilin olur mu

Cok saol seker cok iyisin . Senin basarı hikayeni sayfamizin basına ekleyelim . Ben sayfada hamile kalanlar olursa en basına hikayelerini anlattiklar. Linki koyacam ki sayfayı okuyan herkese faydası olsun .

ama sende abartmışın canım ya
enişte haklı
çok yapmak geriyor zaten insanı
günde 1 tane sadece unutma
dakkada değişecek değil ya bu

canım haklısında işte eşim gitmeye yanaşmadı
doktorda eşin test versin bişey çıkmassa yaparız diyor
işte bilemedim bende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…