Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

burda kaloriferli evde oturmak büyük meziyet yani kiralarda 400den basliyo düşün artık gerisini... ne yapalım böyle idare ediyoruz esram...

Eltim iyidir bana bi kötülüğü olmadı şimdiye kadar bazen icten ice kiskandigini hissediyorum ama oda çok normal

Bugün aldim ama pek.icim rahat değil iki gündür midem de bulanıyor testlerde negatif aslinda bir kere daha kan tahlili yapmak istiyorum ama imkan yok suan
hımmmbenim işlerde karışık canım ya kanamam dinmedi nedense bi türlü:26::26:
selam canım nasılsınnnnnnnnnnnn
sağol canım iyi sen nasılsın
anladım canım tam bilmediğim için şartları sordum
canım belki kıskanıyordur ama normal oda yalnız olmak ister kendi evinde filan yani
günaydın canım daha iyiyim ben .yeni uyandim desemm

uyuyup dinlenmişsin canım
bende kaynanama gittimdi yeni geldik

valla canım ben bazen kucağımızda pc oturmaktanda yumurtalıklar radyosyon alıyor da iyice mi denge bozuluyor diye düşünüyorum ama kucağıma almadanda rahat edemiyorum
canım 16.gün hala olmadım geçen ay 16.günde olunca bu ayda onu bekliyim dedim ama eğer yarında olmassam bi erken gebelik testi alıp yapayım diyorum çünkü kan testi daha zoruma gidiyor
bende merak ediyorum ama bi taraftanda nasılsa yoktur buşuna hevesenme diyorum püfff :18:en gıcığıda şu beklemek:18::18:

arrcım nasılsın hayatım bana mesaj atmıssın

ay canım ya bende pcyi kucağıma alıyorummmmmmmmevet canım en stresi beklemek hadi bakalım hayırlısı olsun canım testi yapnca haber ver banaaaaaaaaaaaaaaaa

canım günaydın nasılsınnnnnnnnnnn

canlar ben yine adet oldum
10 yılı geçti evleneli ara ara hep başka şekillerde sıkıntılar oldu şimdiki sınavımızda bu demekkiçevremde herkes diyorki sana nazar değiyor eşin çok iyi evin araban var çocuğun var herşeyin 4/4 lük diyorlar nazar bu nazar diye ama artık bilemiyorum.....

sınavım sürüyor yani rabbim tüm isteyenlerin ve benimde yüzümüzü tez zamanda güldürsün inş..

arrcım nasılsın hayatım bana mesaj atmıssın

evet canım diğer topicten kan vereceğini duyunca msj attım cvp vermeyincede akşam merak edip baktım sanırsam gitmemişsin teste:26:
rabbim inş.yüzünü güldürsün kucağını doldursun canım arkadaşım

ben iyyim canım yine adet oldum ama artık üzülmüyorum bile.....sabah baktım olmuşum pedi koydum yattım uyudumyapacak bişey yok

canım nasıl bukdr emin konuşmuşsun okuyunca samimiyetini hissettim gerçekten.teşekkür edrm. adet günüme 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp test alıp yaptım sabah we ikinci çizgi çok çok silik çıktı. bunun pozitif olduğuna yüksek olasılıkla eminim ama kafamı kurcalayan adete 2 gün kala böle pozitif çıktığı oluyomu başkalarınında başına geldimi acaba normalmi yoksa test mi yanlış acaba heweslenmekde istemiyrm aslında

kızlar benim kananm dinmedi ya yarın bana meltem hanımın yolu gözüktü sanırım
git bakalım canım doktor ne diyecek hakkında hayırlısı
canım ya zaten canım sıkkın niye böyleyim bilmiyorum hatta şuan gözümden yaşlar istemsiz boşalıyorsana da çok üzüldüm inan bana negatif aşılamam geldi aklıma bende pedi takıp yatmıştımdemekki sınavımız buymuş canım rabbim kolay geçirmemizi sağlasın inşallah her zaman diyorum yine diyorum hayırlısı buymuş gülüm üzülmemeye çalış her konuda yanındayım

canım büyük ihtimal hamilesin gözün aydın ben 4 yıldır hiç çift çizgi görmeyen biri olarak söylüyorum bunu sana çünkü adetine daha 2 gün varmış....rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizede dua et inşallah

Son düzenleme:

canım arkadaşımmmm sağol bi tanem iyiki vasrın desteğini hissetmek çok güzel
ağlama kuzum dediğin gibi rabbim herkesi bi şekilde sınar bizimkide buymuşkimisi olur çöpe atar kimisi nerden oldu şu çocuk ne güzel rahattım der kimide böyle evlat diye yanar işte buda rabbimin işleri

canım benim emin konuşmak demeylim bu Allahımın bileceği iş
ama nedense içime doğdu senin hamile olacağın
ben 10 yıldır çift çizgiye rastlamadım canım
erken test sonucu pozitif olabilir canım yani adetten öncede belli olabiliyor
bence hamilesin
bende senin için dua edeceğim
sen yinede temkinli davran ve 2-3 gün sonra yine test yap
bizede haber et
hayırlı haberleri seviyoruz topikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…