Doktor söktürücü verdi adetin 3gunu gel dedi ozaman gidicem nasipse bakalim
hımm anladım canım içiyormusun şimdi ilacını canım
burda kaloriferli evde oturmak büyük meziyet yani kiralarda 400den basliyo düşün artık gerisini...
teşekkür edrim canım bugün daha iyiyim gece ıhlamur falan içtim yattim
hımmmbenim işlerde karışık canım ya kanamam dinmedi nedense bi türlü:26::26:Bugün aldim ama pek.icim rahat değil iki gündür midem de bulanıyor testlerde negatif aslinda bir kere daha kan tahlili yapmak istiyorum ama imkan yok suan
sağol canım iyi sen nasılsınselam canım nasılsınnnnnnnnnnnn
anladım canım tam bilmediğim için şartları sordumburda kaloriferli evde oturmak büyük meziyet yani kiralarda 400den basliyo düşün artık gerisini...ne yapalım böyle idare ediyoruz esram...
Eltim iyidir bana bi kötülüğü olmadı şimdiye kadar bazen icten ice kiskandigini hissediyorum ama oda çok normal
günaydın canım daha iyiyim ben .yeni uyandim desemm
Allah Allah ya neden öyle oldu acaba:26:neyse canım hayırlısı olsun bakalım
aynen canım ya pc insana düşmannnnnnnnay merakta ediyorum ama ısrarda etmek istemiyorum seni okadar iyi anlıyorum ki negatif çıkınca insan çok üzülüyor mesela ben 2 yıldır test yapmıyorum hayırlısı olsun canımmmmmm
arrcım nasılsın hayatım bana mesaj atmıssınvalla canım ben bazen kucağımızda pc oturmaktanda yumurtalıklar radyosyon alıyor da iyice mi denge bozuluyor diye düşünüyorum ama kucağıma almadanda rahat edemiyorum
canım 16.gün hala olmadım geçen ay 16.günde olunca bu ayda onu bekliyim dedim ama eğer yarında olmassam bi erken gebelik testi alıp yapayım diyorum çünkü kan testi daha zoruma gidiyor
bende merak ediyorum ama bi taraftanda nasılsa yoktur buşuna hevesenme diyorum püfff :18:en gıcığıda şu beklemek:18::18:
ay canım ya bende pcyi kucağıma alıyorummmmmmmmvalla canım ben bazen kucağımızda pc oturmaktanda yumurtalıklar radyosyon alıyor da iyice mi denge bozuluyor diye düşünüyorum ama kucağıma almadanda rahat edemiyorum
canım 16.gün hala olmadım geçen ay 16.günde olunca bu ayda onu bekliyim dedim ama eğer yarında olmassam bi erken gebelik testi alıp yapayım diyorum çünkü kan testi daha zoruma gidiyor
bende merak ediyorum ama bi taraftanda nasılsa yoktur buşuna hevesenme diyorum püfff :18:en gıcığıda şu beklemek:18::18:
yine Eki Görüntüle 908882 kimsecikler yok topiclerde Eki Görüntüle 908885
yine Eki Görüntüle 908882 kimsecikler yok topiclerde Eki Görüntüle 908885
kızlar benim kananm dinmedi ya yarın bana meltem hanımın yolu gözüktü sanırım
arrcım nasılsın hayatım bana mesaj atmıssın
canım rabbim yardım etsin
yalnız öyle kötü tecrübelerin oldu diye üzülme sakın
inşallah bu sefer güzel bi hamilelik geçirisin
çünkü ben senin tez zamanda tekrar hamile olacağına inanıyorum inşallah
git bakalım canım doktor ne diyecek hakkında hayırlısıkızlar benim kananm dinmedi ya yarın bana meltem hanımın yolu gözüktü sanırım
canım ya zaten canım sıkkın niye böyleyim bilmiyorum hatta şuan gözümden yaşlar istemsiz boşalıyorcanlar ben yine adet oldum
10 yılı geçti evleneli ara ara hep başka şekillerde sıkıntılar oldu şimdiki sınavımızda bu demekkiçevremde herkes diyorki sana nazar değiyor eşin çok iyi evin araban var çocuğun var herşeyin 4/4 lük diyorlar nazar bu nazar diye ama artık bilemiyorum.....
sınavım sürüyor yani rabbim tüm isteyenlerin ve benimde yüzümüzü tez zamanda güldürsün inş..
canım nasıl bukdr emin konuşmuşsun okuyunca samimiyetini hissettim gerçekten.teşekkür edrm. adet günüme 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp test alıp yaptım sabah we ikinci çizgi çok çok silik çıktı. bunun pozitif olduğuna yüksek olasılıkla eminim ama kafamı kurcalayan adete 2 gün kala böle pozitif çıktığı oluyomu başkalarınında başına geldimi acaba normalmi yoksa test mi yanlış acaba heweslenmekde istemiyrm aslında
git bakalım canım doktor ne diyecek hakkında hayırlısı
canım ya zaten canım sıkkın niye böyleyim bilmiyorum hatta şuan gözümden yaşlar istemsiz boşalıyorsana da çok üzüldüm inan bana negatif aşılamam geldi aklıma bende pedi takıp yatmıştım demekki sınavımız buymuş canım rabbim kolay geçirmemizi sağlasın inşallah her zaman diyorum yine diyorum hayırlısı buymuş gülüm üzülmemeye çalış her konuda yanındayım
canım büyük ihtimal hamilesin gözün aydın ben 4 yıldır hiç çift çizgi görmeyen biri olarak söylüyorum bunu sana çünkü adetine daha 2 gün varmış....rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizede dua et inşallah
canım nasıl bukdr emin konuşmuşsun okuyunca samimiyetini hissettim gerçekten.teşekkür edrm. adet günüme 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp test alıp yaptım sabah we ikinci çizgi çok çok silik çıktı. bunun pozitif olduğuna yüksek olasılıkla eminim ama kafamı kurcalayan adete 2 gün kala böle pozitif çıktığı oluyomu başkalarınında başına geldimi acaba normalmi yoksa test mi yanlış acaba heweslenmekde istemiyrm aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?