Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Esra abla keşke bugun gitsen ihmale gelmiyor

gittim canım gittim
kanamam bitmeyip artınca gittim bugün
muayene oldum kist ya da miyomun yok temiz dedi
hormon testi istedi
kan verdim yarın alcam
birde kanaman bitince parça alıp bakalım
smeer de alırız dedi
mutlaka gel dedi bende tamam dedim ve çıktım

gittim canım ya yukarıya yazdım dediklerini
arkadaşa dediğin gibi canım bencede hamile hayırlısı hakkında
sen neler yaptın bu arada

sende iyiki varsın canımmmmmşimdi iyiyim senide duyunca öyle arada bana geliyorlar işte kendimi tutamıyorumaynen canım ya bizi bizden kimse anlayamaz
gittim canım ya yukarıya yazdım dediklerini
arkadaşa dediğin gibi canım bencede hamile hayırlısı hakkında
sen neler yaptın bu arada

çok geçmiş olsun canım ya smear testini bugün yaptı değil mi sonucunu al bakalım ne diyecek....peki kanama ile ilgili bir görüş bildirmedi mi canım doktor şundan olur vs gibi:26:inşallah temiz çıkar canım çok şükür kist miyom vs yokmuşbenimde regl bugün bitti canım ebede bir işe yaramadı daha doğrusu vesile olmadı diyelim kürlere devam canım haktan hayırlısı

benim kistlerim var doktor geçmez diyor. hamile kalamazsın diyor çok üzgünüm ((

oncelikle hosgeldin canim aramiza kendini uzme bir dr da bagli kalma bazi dr yalnis bilgi verebiliyor kistin ilacla tedavisi var canim bnm arkadasimda da vardi tedavi oldu hamile kaldi simdi bir kizi var 25 gunluk umidini kesme zaten sogan suyununda iyi geldigini duymustum netten arastr bitki kurlerini uygula Allahin izniyle gecicek arkadasimm buna inann

benim kistlerim var doktor geçmez diyor. hamile kalamazsın diyor çok üzgünüm ((

s.a bacımm öncelikle gecmiş olsun bnm de kistlerim vardı sogan kürü yaptım gecti yanlız bu defada adet düzenim bozuldu
RABBİM inş en kıza zamnda bebişlerimizi bizim göbegimize kucagımıza almayı nasip ederr

ablacim gecmis olsun hayirli haberlerle gelirsin ins Rabbim yardimcin olsunn

RABBİM herkezin yar ve yardımcısı olsun inşşş hepimize en kıza zamanda hayırlı saglıklı evlarlar verir hepimize RABBİMİN rahmeti bol dur bol bol dua edelim bacılarr

imtihan dunyasindayiz Rabbim altindan kalkamayacagimiz sikintilar vermesin ins canim bnm 😔uzulme icini ferah tutmaya calis vardir elbet vakti zamani bende senden destek aliodum adetin gecikince yalniz deilim die ama sende biraktin bni yalniz bnmde bugun 15 bakalim ne zman gelcek

nazar kotudur canim evini aileni hep oku dualar yeter kotu huylu insanlara .felak ve nas surelerini oku ☺️

canım testi almadı kanama varken olmaz dedi
kanaman bitince yine gel dedi
tamam dedim bende
bişeyy demedii canım ya devem edeceğe benziyor kanamn dedi
anlamadı bi sıkıntın yok aslında dedi
işte parça filan alırsak daha iyi bakarız dedi
oda sonraki iş
kanama dininceki yani
sen yeni bir aya başlıyorsun demek canım
hadi hayırlısı hakkında

RABBİM herkezin yar ve yardımcısı olsun inşşş hepimize en kıza zamanda hayırlı saglıklı evlarlar verir hepimize RABBİMİN rahmeti bol dur bol bol dua edelim bacılarr
amin canım amin
her zaman bekleriz bu ara da
[/QUOTE giderek iyi yapmışsın esra abla ii sonuclar cikar inşallah

inşallah canım bakalım bu akşam hormon sonuçları için gitcez[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…