Esra abla keşke bugun gitsen ihmale gelmiyor
git bakalım canım doktor ne diyecek hakkında hayırlısı
canım büyük ihtimal hamilesin gözün aydın ben 4 yıldır hiç çift çizgi görmeyen biri olarak söylüyorum bunu sana çünkü adetine daha 2 gün varmış....rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizede dua et inşallah
sende iyiki varsın canımmmmmcanım arkadaşımmmm sağol bi tanem iyiki vasrın desteğini hissetmek çok güzel
ağlama kuzum dediğin gibi rabbim herkesi bi şekilde sınar bizimkide buymuşkimisi olur çöpe atar kimisi nerden oldu şu çocuk ne güzel rahattım der kimide böyle evlat diye yanar işte buda rabbimin işleri
gittim canım ya yukarıya yazdım dediklerini
arkadaşa dediğin gibi canım bencede hamile hayırlısı hakkında
sen neler yaptın bu arada
benim kistlerim var doktor geçmez diyor. hamile kalamazsın diyor çok üzgünüm((
gittim canım gittim
kanamam bitmeyip artınca gittim bugün
muayene oldum kist ya da miyomun yok temiz dedi
hormon testi istedi
kan verdim yarın alcam
birde kanaman bitince parça alıp bakalım
smeer de alırız dedi
mutlaka gel dedi bende tamam dedim ve çıktım
canlar ben yine adet oldum
10 yılı geçti evleneli ara ara hep başka şekillerde sıkıntılar oldu şimdiki sınavımızda bu demekkiçevremde herkes diyorki sana nazar değiyor eşin çok iyi evin araban var çocuğun var herşeyin 4/4 lük diyorlar nazar bu nazar diye ama artık bilemiyorum.....
sınavım sürüyor yani rabbim tüm isteyenlerin ve benimde yüzümüzü tez zamanda güldürsün inş..
RABBİM herkezin yar ve yardımcısı olsun inşşş hepimize en kıza zamanda hayırlı saglıklı evlarlar verir hepimize RABBİMİN rahmeti bol dur bol bol dua edelim bacılarr
amin canimmm insaallah 😊hosgeldinn bu aradaa cnm
imtihan dunyasindayiz Rabbim altindan kalkamayacagimiz sikintilar vermesin ins canim bnm 😔uzulme icini ferah tutmaya calis vardir elbet vakti zamani bende senden destek aliodum adetin gecikince yalniz deilim die ama sende biraktin bni yalniz bnmde bugun 15 bakalim ne zman gelcek
tşk ederim bacım hgggbna müsade yarın yine gelirim öptüm bacımmm
tşk ederim bacım hgggbna müsade yarın yine gelirim öptüm bacımmm
gittim canım gittim
kanamam bitmeyip artınca gittim bugün
muayene oldum kist ya da miyomun yok temiz dedi
hormon testi istedi
kan verdim yarın alcam
birde kanaman bitince parça alıp bakalım
smeer de alırız dedi
mutlaka gel dedi bende tamam dedim ve çıktım[/QUOTE giderek iyi yapmışsın esra abla ii sonuclar cikar inşallah
sende iyiki varsın canımmmmmşimdi iyiyim senide duyunca öyle arada bana geliyorlar işte kendimi tutamıyorum aynen canım ya bizi bizden kimse anlayamaz
çok geçmiş olsun canım ya smear testini bugün yaptı değil mi sonucunu al bakalım ne diyecek....peki kanama ile ilgili bir görüş bildirmedi mi canım doktor şundan olur vs gibi:26:inşallah temiz çıkar canım çok şükür kist miyom vs yokmuşbenimde regl bugün bitti canım ebede bir işe yaramadı daha doğrusu vesile olmadı diyelim kürlere devam canım haktan hayırlısı
amin canım aminRABBİM herkezin yar ve yardımcısı olsun inşşş hepimize en kıza zamanda hayırlı saglıklı evlarlar verir hepimize RABBİMİN rahmeti bol dur bol bol dua edelim bacılarr
[/QUOTE giderek iyi yapmışsın esra abla ii sonuclar cikar inşallah
ablacim gecmis olsun hayirli haberlerle gelirsin ins Rabbim yardimcin olsunn
amin canım inşallah
birde sancı başladıki canım sorma ayağa kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?