ben de aynı sıkıntıdayım adet düzensizliğinden dr. gittim erken menapoz dedi ve durumda çocuk hayal oldu
imtihan dunyasindayiz Rabbim altindan kalkamayacagimiz sikintilar vermesin ins canim bnm 😔uzulme icini ferah tutmaya calis vardir elbet vakti zamani bende senden destek aliodum adetin gecikince yalniz deilim die ama sende biraktin bni yalniz bnmde bugun 15 bakalim ne zman gelcek
ben de aynı sıkıntıdayım adet düzensizliğinden dr. gittim erken menapoz dedi ve durumda çocuk hayal oldu
sende iyiki varsın canımmmmmşimdi iyiyim senide duyunca öyle arada bana geliyorlar işte kendimi tutamıyorum aynen canım ya bizi bizden kimse anlayamaz
çok geçmiş olsun canım ya smear testini bugün yaptı değil mi sonucunu al bakalım ne diyecek....peki kanama ile ilgili bir görüş bildirmedi mi canım doktor şundan olur vs gibi:26:inşallah temiz çıkar canım çok şükür kist miyom vs yokmuşbenimde regl bugün bitti canım ebede bir işe yaramadı daha doğrusu vesile olmadı diyelim kürlere devam canım haktan hayırlısı
nasıl yani kaç yaşındasınki arkadaşım:26: çocuğun varmı ?
anladım canım yaaaaa Allah Allah neden kanıyor acaba hayırlısı bakalım canım ilaç vs vermedi mi canım esram heeeee civanperçemi kanaması az olanı artırıyor fazla olursa azaltıyormuş ben içiyorum adet sancısı vs iyi geliyormuş enazından ağrılarını keserdi hemde iltihap söktürüyormuş ben kuzenim 1 yıl kullanmış bebek için ve bebişi kocaman oldu......ama tadı çok acı azcık balla tatlandırmak lazım dene istersen canım ya
canım testi almadı kanama varken olmaz dedi
kanaman bitince yine gel dedi
tamam dedim bende
bişeyy demedii canım ya devem edeceğe benziyor kanamn dedi
anlamadı bi sıkıntın yok aslında dedi
işte parça filan alırsak daha iyi bakarız dedi
oda sonraki iş
kanama dininceki yani
sen yeni bir aya başlıyorsun demek canım
hadi hayırlısı hakkında
ay gülüm sen gonal deyince tüylerim ürperiyor yaaaaaaaaaaaa:18:bende önümüzdeki ay kullanacağım sanırım inşallah gerek kalmaz ama....istersen diğer ilacı kullan bakalım canımcanım yaa hep hormonlarımz alt üst oluyor ondan bence....bende adetten 1 gün önce çok gergin oluyorum.....
bana yine gonal yolu göründü.....sana bişy soracam güzelim sence ben gonal öncesi evde serophone var ondan günde bir içsemmiki??dr a sormak istedim ama nerdeee bizim dr a ulaşmak imaknsız2 aydır her ölçüme gitmemde ilaç sonrası gonal kullndın demi diyor hayır hocam sadece gonal diyorum iyi yumrtlklar güzel diyor ama çokta iyi gelişmiş falan demiyor belliki istediği kadar büyümüyor ama ada konuşma özürlü olunca tabi.......
arkadaşlar bugün incir kürüne başladım.faydasını gören çokmuş.imkansız olanlar bile bu kür ile hamile kalmış deneyen var mı
32 yaşındayım 1 oğlum var.belki işte oğlun var ne dert ediniyorsun diye düşünebilirsinzama öyle olmuyor .allah herkese bol bol hayırlı sağlıklı evlat versin.tam çocuk düşündüğümüz anda pat diye bu sorun çıktı fsh değeri çok yüksek çıktı yarıntahlil verecem bakalım nasıl olur
anladım canım yaaaaa Allah Allah neden kanıyor acaba hayırlısı bakalım canım ilaç vs vermedi mi canım esram heeeee civanperçemi kanaması az olanı artırıyor fazla olursa azaltıyormuş ben içiyorum adet sancısı vs iyi geliyormuş enazından ağrılarını keserdi hemde iltihap söktürüyormuş ben kuzenim 1 yıl kullanmış bebek için ve bebişi kocaman oldu......ama tadı çok acı azcık balla tatlandırmak lazım dene istersen canım ya
ay gülüm sen gonal deyince tüylerim ürperiyor yaaaaaaaaaaaa:18:bende önümüzdeki ay kullanacağım sanırım inşallah gerek kalmaz ama....istersen diğer ilacı kullan bakalım canım
canım yumurta rezervini çoğaltıyor ama bende işe yaramadı.....sana tavsiyem civanperçemi iç canımmmmmmm ama önce incir kürünü yap takma kafana rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok canım ayrıca bir doktorla yetinme mutlaka başka doktorların fikrini de al
hicranda kullan dedi canım ona dr veriyormuş gonal öncesi ilaç dr aynı dr o yüzden ondan fikir aldım...günde 1 içeyim diyorum bu ayda öyle deneyelim:26:
inş.canım gerek kalmaz yaa....ne zaman gidceksin dr a:26:
canım ocakta eğer adet olursam ki inşallah olmam ozaman başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı dua edelim bol bol inşallah hep aklımdasın canım
arkadaşlar bugün incir kürüne başladım.faydasını gören çokmuş.imkansız olanlar bile bu kür ile hamile kalmış deneyen var mı
canimm msj kutun dolu galiba
tabi devam edin canim yeni basladiniz zaten biliosun bir yıl gittim geldim ben... Esinede ii demissin olcum önemli çünkü baj pofufukumun kist olmuştu allah korusun birde sadece olcum icin gidiosunuz dimi :44: katlancaz canim ne yapalimmm... Gecen gittigimizde fatma hanim randevu yazmak icin soruyo buraya mi devam edeceksiniz die esimde dediki bak gordun mu onceden böyle bisey soran olur muydu randevuyu verir gecerdiarrrr .!.:
çok geçmis olsun esrammmm
canım Allah razı olsun yaaaaaaa çok duygulandımmmmmmmm2014 vee bebeklerle dolu göbekler inş.....ocak sana hayır ve uğu getirsn inş..canım inş.bu ay kalırsın çok istiyorum ve dua ediyorum....bak sana diyim şimdiye kadar kime böyle çook içten her namazda dua ettiysem oldu
sende artık her duamdasın inş.olacak en kısa zamanda
çünkü inanıyorum ki hiç bir karşılık beklemedem mü'min kardeşin birbirine ettiği dua reddolunmuyor:13:
canım dün hormon testim sonuçlandı
işte baktı doktor bişey yok temiz dedi
kanama kesiciyle ağrı kesici verdi
1 haftaya kesilir o zaman gel smear filan bakalım ihmal etme dedi
bende tamam dedim geldim canım bekliycem şimdi adetimin kesilmesini
sağol tavsiyelerin için canım da doktor başka bişey filan kulanma içme dedi
o yüzden azcık bekliyim
çok geçmis olsun esrammmm
canım Allah razı olsun yaaaaaaa çok duygulandımmmmmmmmbende senin için dua ediyorum tabiki bütün arkadaşlarım içinde mü'min kardeşin birbirine ettiği dua reddolunmuyor çok haklısın canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh
tabiki canım doktor kullanma dediyse kesinlikle kullanma canım çok geçmiş olsun adet kesilince kesinlikle git canım
hicran nasılsın canımmmmmmmmmmm
bu ara bunalimdayim canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?