canım tam adamına dedinbenimde 1 oğlum var ama dediğin gibi hiç nasılsa bi tane var demekle olmuyor 4 yıldır 2. için uğarşıyorm ama benimde olmadı yumurtalıklar zayıfmış ilaçsız olma ihtimali düüşük dedi dr
fsh değeri hakkında çok bilgim yok canım ama nasıl düşüyormuş kii:26:
sana tavsiyem o incir kürünü yapma ben aylarca saraçoğluna güvenip yaptım ama....geçen tv de dediki prolaktin hormonu yüksek olanlar sakın yapmasın o kür hamile kalma mesajı verir dedibende yapmıştım oysaki.....
senin çocuk kaç yaşında canım
mrh bugün hormon testi sonuçlarını aldım fsh75 iken 19 a düşmüş dr çocuk için hedefimiz 12 dedi aynı ilacı kullan diğer ayın aynı şekilde adetin 3. günü tekrar test yapılacak.ayıca benm şuan incir kürüve havu kürü içiyorum.bundan dr a bahsetmedim olur ya dalga geçer.ancak geçen ay adaçayı civnperçemi vs bnları uyguladım ayrıca soğan kürünü de demekki faydası olmuş.pes etmeyelim herkesi çok iyi anlıyorum içim çok acıyor
2014 vee bebeklerle dolu göbekler inş.....ocak sana hayır ve uğu getirsn inş..canım inş.bu ay kalırsın çok istiyorum ve dua ediyorum....bak sana diyim şimdiye kadar kime böyle çook içten her namazda dua ettiysem oldu
sende artık her duamdasın inş.olacak en kısa zamanda
çünkü inanıyorum ki hiç bir karşılık beklemedem mü'min kardeşin birbirine ettiği dua reddolunmuyor:13:
Banada banadaa)
bende 2 buçuk yıllık evliyim 1 senedir düşünüyrz ama olmadı yumurtalıklarım yavaşmış ama dktor engel değil dedi engel olobiliyomu gerçekten kafam karıştı iyice
boşaltaym canım....şuan yine eşimle onu konuştuk gitmeyelim diyor bu ay aksi gibi çokta vakit olarak sıkışık bi zaman denk geiyor ne yapacaz bakalım:26:evet canım sadece ölçüme gidiyorzcanimm msj kutun dolu galibaburaya kopyaliyim bari yoksa unuturum
tabi devam edin canim yeni basladiniz zaten biliosun bir yıl gittim geldim ben... Esinede ii demissin olcum önemli çünkü baj pofufukumun kist olmuştu allah korusun birde sadece olcum icin gidiosunuz dimi :44: katlancaz canim ne yapalimmm... Gecen gittigimizde fatma hanim randevu yazmak icin soruyo buraya mi devam edeceksiniz die esimde dediki bak gordun mu onceden böyle bisey soran olur muydu randevuyu verir gecerdi
Evet bu ara oyle değişik psikolojiler yaşıyorum canım birde evdeyim ya hep biraz da onun etkisi var tabi....ama gececek ins
Bende bebegiminnn oyle kipir kipir olacagi gunleri sabirsizlikla bekliyorum sen anlatinca ayrı bi heyecanlandim simdiii
Bende herseyi dört dörtlük yapamam canım ama elimden geldiğince güzel şeyler almak istiyorumrabbim o günleri gösterirse
canım Allah razı olsun yaaaaaaa çok duygulandımmmmmmmmbende senin için dua ediyorum tabiki bütün arkadaşlarım içinde mü'min kardeşin birbirine ettiği dua reddolunmuyor çok haklısın canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh
tabiki canım doktor kullanma dediyse kesinlikle kullanma canım çok geçmiş olsun adet kesilince kesinlikle git canım
hicran nasılsın canımmmmmmmmmmm
mrh bugün hormon testi sonuçlarını aldım fsh75 iken 19 a düşmüş dr çocuk için hedefimiz 12 dedi aynı ilacı kullan diğer ayın aynı şekilde adetin 3. günü tekrar test yapılacak.ayıca benm şuan incir kürüve havu kürü içiyorum.bundan dr a bahsetmedim olur ya dalga geçer.ancak geçen ay adaçayı civnperçemi vs bnları uyguladım ayrıca soğan kürünü de demekki faydası olmuş.pes etmeyelim herkesi çok iyi anlıyorum içim çok acıyor
bende 2 buçuk yıllık evliyim 1 senedir düşünüyrz ama olmadı yumurtalıklarım yavaşmış ama dktor engel değil dedi engel olobiliyomu gerçekten kafam karıştı iyice
amin canım inş.unutmayalım can yoldaşlarımızı.....senin adet ne zaman bitiyor canım çalışmalara start verin artık hadi......:13:
herkese hayırlı pazarlar nirdesinizzzzzzzzzzzz
Canlarimm bugun 18. Gun adet gelmemekte ama bir sorun var affiniza siginarak anlatiyorum sabah esimle birlikte olduktan sonra akintiyla beraber pembelik geldi uzerime pecete koydum az az kan gelio umarim kotu bisey degildir kizlar ya. Yarin ozele gtcem erkenden korku aldi benii ;((( develette gun almistim ama onu bekleyemicm 8 gun var ona ozele gdp erken teshis en iyisi dua edin kotu bisi olmasin
canım kırmızıya döndü mü devam ediyor mu?:26:ümitlendirmnek gibi olmasında acaba hamilelik olabilir mi canım 18 gün geçmiş buarada doktor ultrasonla bakıp bebiş yok dediğinde kaçıncı günündü?
arkadaşlar ilişkiden 6 hafta sonra yapılan ultrason testi kesin sonucu verir mi
ilişkiden 1 ve 5 hafta sonra adet oldum yani 2.adetimden 8 gün sonraydı
canım kafamı karıştırdın kız2.adetinden 8 gün sonra mı ilişkiye girdiniz sen durumunu tam yazsana bana bugün kaçıncı günün?kaçıncı gün iliişki oldu
burdayız canım günaydınherkese hayırlı pazarlar nirdesinizzzzzzzzzzzz
evet verir canım doktor yok demişse yoktur bebekarkadaşlar ilişkiden 6 hafta sonra yapılan ultrason testi kesin sonucu verir mi
Canlarimm bugun 18. Gun adet gelmemekte ama bir sorun var affiniza siginarak anlatiyorum sabah esimle birlikte olduktan sonra akintiyla beraber pembelik geldi uzerime pecete koydum az az kan gelio umarim kotu bisey degildir kizlar ya. Yarin ozele gtcem erkenden korku aldi benii ;((( develette gun almistim ama onu bekleyemicm 8 gun var ona ozele gdp erken teshis en iyisi dua edin kotu bisi olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?