Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

mrh bugün hormon testi sonuçlarını aldım fsh75 iken 19 a düşmüş dr çocuk için hedefimiz 12 dedi aynı ilacı kullan diğer ayın aynı şekilde adetin 3. günü tekrar test yapılacak.ayıca benm şuan incir kürüve havu kürü içiyorum.bundan dr a bahsetmedim olur ya dalga geçer.ancak geçen ay adaçayı civnperçemi vs bnları uyguladım ayrıca soğan kürünü de demekki faydası olmuş.pes etmeyelim herkesi çok iyi anlıyorum içim çok acıyor

benm oğluşum 3 yaşında 4 yıllık evliyim ben 32 yaşındayım

Banada banadaa )

bende 2 buçuk yıllık evliyim 1 senedir düşünüyrz ama olmadı yumurtalıklarım yavaşmış ama dktor engel değil dedi engel olobiliyomu gerçekten kafam karıştı iyice

Banada banadaa )

bende 2 buçuk yıllık evliyim 1 senedir düşünüyrz ama olmadı yumurtalıklarım yavaşmış ama dktor engel değil dedi engel olobiliyomu gerçekten kafam karıştı iyice

canım zamanı gelmediyse herşey engel oluyor takma kafana bana da doktorlar birşey yok diyor ama ebe yumurtalıkların tembel demişti yani engel olabiliyor canım kür yapıyoruz biz sende yap tatlım hayırlısı

boşaltaym canım....şuan yine eşimle onu konuştuk gitmeyelim diyor bu ay aksi gibi çokta vakit olarak sıkışık bi zaman denk geiyor ne yapacaz bakalım:26:evet canım sadece ölçüme gidiyorz
kadında biliyordur kuzum diyorumya ben bile hamile kaldığımı öğrendiğim anda özel bi has.ye giderim orayla neden uğraşayım
evet canım o günler bi gelsin bak nasıl keyifli olacakbenim oğlan bide sesten çok etkilenirdi karnımaykensessiz bi oratmada ani bi ses olsa dışarı fırlayacak gibi sıçrardı beni bile korkuturdutabi bu hareketleri yanımdakilerde fark ederlerdi
benim 12.hafta bitince çok şiddetli bi şekilde hareketler başlamıştı seninde az kaldı yanitabi herkeste aynı olmuyor

alırsın canım yaa şimdi çok daha güzel ve uygun ürünler var netten uygun fiyata alma ihtimali var...aldıkça buraya koy resimleri babalım civ civin cicilerini.9:.13:

amin canım inş.unutmayalım can yoldaşlarımızı.....senin adet ne zaman bitiyor canım çalışmalara start verin artık hadi......:13:

aa ne güzel düşmüş işte eğer sorun oysa o zaman inş.en kısa zamanda olur canım rahat olmaya çalış....diğer bebeğine hamile kalıken sorun yaşamadınmı canım:26:hemen olmuş çünkü:26:
seninki yine 3 yaşında benimki 8 yaşına geldi canım çoook istiyor kardeş ukte oldu çocukta
ben artk kürlere çok sıcak bakmıyorum canım ama sen yap bakalım inş.faydası olur:13:

hg aramıza canımbenim yurtalklar zayıf dr um prof konyada 1 numara ve bana ilaçsız hamile kalman zor dedi...yavaş derken kastın ne bilemiyorum ama muhtemelen aynı sorun..sana ilaç vermedimi canım:26:
eşin gittimi dr a canım

amin canım inş.unutmayalım can yoldaşlarımızı.....senin adet ne zaman bitiyor canım çalışmalara start verin artık hadi......:13:

bitti bakalım canım tek günler çalışacağız artık eşimin işi öyle denk geldiyarın 9.günüm umarım çalışırız bakalım eşim işten bu saat oldu daha yeni geldi yazık ya ona da kıyamıyorumkiiiiiiiiiiicanım ya buarada benim face çok yavaş giremiyorum hiçbirşeye sende de sorun varmı?kotadan olabilir dedim ama kotamda doldu bugün kkya da kolay giriyorum anlamadım gitti:26:

Canlarimm bugun 18. Gun adet gelmemekte ama bir sorun var affiniza siginarak anlatiyorum sabah esimle birlikte olduktan sonra akintiyla beraber pembelik geldi uzerime pecete koydum az az kan gelio umarim kotu bisey degildir kizlar ya. Yarin ozele gtcem erkenden korku aldi benii ;((( develette gun almistim ama onu bekleyemicm 8 gun var ona ozele gdp erken teshis en iyisi dua edin kotu bisi olmasin

canım kırmızıya döndü mü devam ediyor mu?:26:ümitlendirmnek gibi olmasında acaba hamilelik olabilir mi canım 18 gün geçmiş buarada doktor ultrasonla bakıp bebiş yok dediğinde kaçıncı günündü?

canım kafamı karıştırdın kız2.adetinden 8 gün sonra mı ilişkiye girdiniz sen durumunu tam yazsana bana bugün kaçıncı günün?kaçıncı gün iliişki oldu

ilişkiden 1 ve 5 hafta sonra adet oldum evde test yaptım negatif çıktı sonra bekledim 2.adetimden 1 hafta sonra yani ilişkiden sonra 6.hafta ultrason testine gittim onda da bişey çıkmadı canım

herkese hayırlı pazarlar nirdesinizzzzzzzzzzzz
burdayız canım günaydın
arkadaşlar ilişkiden 6 hafta sonra yapılan ultrason testi kesin sonucu verir mi
evet verir canım doktor yok demişse yoktur bebek
6 hafta 1,5 ay eder
ilişkiden 14 gün sonra genelde varsa bebek belli olur zaten

canım ilişkiyle birlikte adetin başlamış bence
gecikmelide olsa adet oldun bana sorarsan
üzülme bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama sen yinede doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…