Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

ilişkide boşalma olmadı ve 2 saat sonra ertesi gün hapı içmiştim zaten kızlar bunların üstünede dediğim gibi 1 ve 5 hafta sonra adet gördüm 6.haftada da ultrasonda bişey çıkmadı kesinlik kazandı gibi galiba

İns dedigin gibidir ama sabah namaza kalkinca bi belrti yoktu kildim yattim. 18 gun zaman zarfinda oluyordu iliski ama gunu bugune denk geldi heralde yarin sabah olsada gtsem rahatlasam

canim gidemezsenizde sikinti yapma bir ay ara vermiş olursunuz ki dr da ara veriyor zaten ilaçların etkisi devam ediyor galiba..:44:

İgne kullanmaya başladın mi peki

Erkek çocuklardı çok hareketli oluyor diyor herkes bakalim bizim sipacik nasil olacak bende sen gibi erken hissedersem 3 haftam var en az

Evet nette gerçekten çok güzel şeyler var dedim ya eşime kalsan hemen alip koyacak besigi arabayi ana kucagini falan ben frenliyorum

aynen canım bendede face zayıf ama giremiyecek kada değil.senin vınn galiba benimki turkcell ondan diyodum senin ne?
çalışın canım ama öyle gün aşırı diye yormayın kendinizi bizim dr haftada 2 yeter diyor:26:

kız rizelim bana öyle geliyorki sen hamilesin kızzzz varya bi git dr a da hemen haber ver bize dr istemesse bile sen kan testi verecem de

İns dedigin gibidir ama sabah namaza kalkinca bi belrti yoktu kildim yattim. 18 gun zaman zarfinda oluyordu iliski ama gunu bugune denk geldi heralde yarin sabah olsada gtsem rahatlasam

canım ilişkiyle birlikte bşlayan adet bence o ama sen git yinede
bazen gecikinceilişkinin arkasından başlayabiliyor benimde

canım iğneye pzrtsi başlıyacamda ne bileyim yaa ara vermekte istemiyorum ama bakalım ne olur...

yook kız benim oğlum çok sakin hatta bu gün arkadaşın çocuğun doğm günü vardı orda diğer çocuklar ortalığı yıktı bizimki kenadan bakıp kıs kıs gülüyodu onlara
bende 5-6 aydan sonra almıştım canım cesaret edemyor insan:26 alışverişer ayrı bi kyifli yaaa ben şimdi bile kız kıyafetlerine baktıkça hasta oluyrmeşim diyor bizim 2.de erkek olsun yoksa sen beni batırırsın

himm hayirlisi canim basla bakalım olcume ne zaman gidicen peki

Erkekler hareketli oluyormuş derken gobuste demek istedim kuzum annem kardesime hamissen karnimda canavar mi var dogursamda bi gorsem diomus ben cok hareketsizmisim hatta karnimda öldü diye dr gitmiş

Bende baharda alışveriş düşünüyorum canım hayırlısıyla belki ufak tefek kıyafet alırım pipili mi kukulu mu olduğunu öğrenince ayy kis cicileri gerçekten çok güzel ama artık erkekler içinde papyonlu falan güzel takımlar var bende esime şunu da alcaz buda var dedikce battim ben battim diyo sonra canimi veririmmm hersey alcaz dio

canlarim desteginize tesekkur ediyorumm.esra ablaninda dedigi gibi adet oldum cunku lekelenme olsaydi korkardim ama adet gibi gelio kanama. sogan suyu ve incir kuru due bisey okudum bugun adetim bittikten 7gun sonra baslicam hamile kalmak icinmis denicem

sogan kuru adetinin 7. Baslion 15gun sabah akşam iciyorsun canım

evet canım ya benimki de türkcel vın face giriyor ama hiçbirşey yapamıyorumyaaa hafta da 2 yetermiymiş canım bu çalışma işi benim boynumu mahvediyor canım ya damarlarım çok sert ilaçta kullanamıyorum acaba 2 gün yapsak mı dur kocişe diyeyim bakalım ne diyecekcanım ilaca ne zaman başlıyorsun?hadi bakalım bismillah de başla canım

hakkında hayırlısı olsun canımmmmmmmmmm

kendimi tanıtayım:)

28 yaşında 2,5 senelik evliyim.15 aydır bebek istiyoruz.marttan bu yana doktor kontrolündeyim.pkoluyum.serophenenin doz ayarlamasıyla 2 kez yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ama sonuç hüsran.ağustosta HSG çektirdim.soldaki yapışıklık film esnasında basınçla açıldı.ekimde tekrar serophene+çatlatma iğnesi denendi yine olmadı.son reglimi 45 gün sonra geçtiğimiz cuma oldum.bugün 3.günüm ve yeniden serophene ile tedaviye başladık.cuma günü ultrasonum var.puregon 300 iğne ile devam edeceğiz yumurtaları uyarmaya.yani iğneyle ilk ayım olacak.yumoşların durumuna göre aşılama olma durumumda olabilir.eşimin sperm testi de normal.

benim hikayemde böyle.yazıda kısacık gibi görünsede bunları yaşamak insanı gerçekten yoruyor...

memnun oldum canım evet yazıya dökmek kolay oluyor ama yaşamak dediğin gibi çok zor çok.....bende 28 yaşında 4 yıllık evliyim 3.5 yıldır bebişim olmuyor bir negatif aşılamam var anlattıklarının çoğunu bende yaşadım hsg vs canım....eşimin sperm testi normal bende de görünürde problem yok canım....rabbim ol dedikten sonra problem olsa ne yeterki ol desin inşallah......hadi bakalım tedavin iyi sonuç verir inşallah canım

merhaba ıyı aksamlar bende 16 aralıkta 12 haftalık bır dusuk yasadım , doktorum korun demedı adette olmadım henuz amam ıcımde hep bır korku var ya adet duzenım bozlursa ya bırdaha hamıle kalamazsam ve tabıkı psıkolojık tıravma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…