canım kırmızıya döndü mü devam ediyor mu?:26:ümitlendirmnek gibi olmasında acaba hamilelik olabilir mi canım 18 gün geçmiş buarada doktor ultrasonla bakıp bebiş yok dediğinde kaçıncı günündü?
burdayız canım günaydın
evet verir canım doktor yok demişse yoktur bebek
6 hafta 1,5 ay eder
ilişkiden 14 gün sonra genelde varsa bebek belli olur zaten
canım ilişkiyle birlikte adetin başlamış bence
gecikmelide olsa adet oldun bana sorarsan
üzülme bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama sen yinede doktora git
canim gidemezsenizde sikinti yapma bir ay ara vermiş olursunuz ki dr da ara veriyor zaten ilaçların etkisi devam ediyor galiba..:44:
canim 6gun gecince ultrasonla görünmeye bilir hele de karindansa... Ama bu kanama regl de olabilir :44:
bitti bakalım canım tek günler çalışacağız artık eşimin işi öyle denk geldiyarın 9.günüm umarım çalışırız bakalım eşim işten bu saat oldu daha yeni geldi yazık ya ona da kıyamıyorumkiiiiiiiiiii canım ya buarada benim face çok yavaş giremiyorum hiçbirşeye sende de sorun varmı?kotadan olabilir dedim ama kotamda doldu bugün kkya da kolay giriyorum anlamadım gitti:26:
Canlarimm bugun 18. Gun adet gelmemekte ama bir sorun var affiniza siginarak anlatiyorum sabah esimle birlikte olduktan sonra akintiyla beraber pembelik geldi uzerime pecete koydum az az kan gelio umarim kotu bisey degildir kizlar ya. Yarin ozele gtcem erkenden korku aldi benii ;((( develette gun almistim ama onu bekleyemicm 8 gun var ona ozele gdp erken teshis en iyisi dua edin kotu bisi olmasin
İns dedigin gibidir ama sabah namaza kalkinca bi belrti yoktu kildim yattim. 18 gun zaman zarfinda oluyordu iliski ama gunu bugune denk geldi heralde yarin sabah olsada gtsem rahatlasam
canim gidemezsenizde sikinti yapma bir ay ara vermiş olursunuz ki dr da ara veriyor zaten ilaçların etkisi devam ediyor galiba..:44:
İgne kullanmaya başladın mi peki
Erkek çocuklardı çok hareketli oluyor diyor herkesbakalim bizim sipacik nasil olacak bende sen gibi erken hissedersem 3 haftam var en az
Evet nette gerçekten çok güzel şeyler var dedim ya eşime kalsan hemen alip koyacak besigi arabayi ana kucagini falan ben frenliyorum
himm hayirlisi canim basla bakalım
sogan kuru adetinin 7. Baslion 15gun sabah akşam iciyorsun canımcanlarim desteginize tesekkur ediyorumm.esra ablaninda dedigi gibi adet oldum cunku lekelenme olsaydi korkardim ama adet gibi gelio kanama. sogan suyu ve incir kuru due bisey okudum bugun adetim bittikten 7gun sonra baslicam hamile kalmak icinmis denicem
evet canım ya benimki de türkcel vın face giriyor ama hiçbirşey yapamıyorumaynen canım bendede face zayıf ama giremiyecek kada değil.senin vınn galiba benimki turkcell ondan diyodum senin ne?
çalışın canım ama öyle gün aşırı diye yormayın kendinizi bizim dr haftada 2 yeter diyor:26:
canlarim desteginize tesekkur ediyorumm.esra ablaninda dedigi gibi adet oldum cunku lekelenme olsaydi korkardim ama adet gibi gelio kanama. sogan suyu ve incir kuru due bisey okudum bugun adetim bittikten 7gun sonra baslicam hamile kalmak icinmis denicem
hoşbulduk
kendimi tanıtayım:)
28 yaşında 2,5 senelik evliyim.15 aydır bebek istiyoruz.marttan bu yana doktor kontrolündeyim.pkoluyum.serophenenin doz ayarlamasıyla 2 kez yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ama sonuç hüsran.ağustosta HSG çektirdim.soldaki yapışıklık film esnasında basınçla açıldı.ekimde tekrar serophene+çatlatma iğnesi denendi yine olmadı.son reglimi 45 gün sonra geçtiğimiz cuma oldum.bugün 3.günüm ve yeniden serophene ile tedaviye başladık.cuma günü ultrasonum var.puregon 300 iğne ile devam edeceğiz yumurtaları uyarmaya.yani iğneyle ilk ayım olacak.yumoşların durumuna göre aşılama olma durumumda olabilir.eşimin sperm testi de normal.
benim hikayemde böyle.yazıda kısacık gibi görünsede bunları yaşamak insanı gerçekten yoruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?