Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hayırlısı olsun diyorum.inşallah çok bekletmez miniklerimiz bizleri

eşin pcye el koydubundan sonra bu topiğe uğrarım.

iyi akşamlarr

hayırlısı olsun diyorum.inşallah çok bekletmez miniklerimiz bizleri

eşin pcye el koydubundan sonra bu topiğe uğrarım.

iyi akşamlarr
amin canım inşallahgel tabiki canım hayırlı geceler sana

canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....düşük sebebin neydi canım?stres yapma canım adetin bozulacak vs diye birşey yok rabbim büyük canım üzülme sen

AMIN canım ben hamıle oldugumu bılmıyordum vucudum hıcbır tepkı vermedı gebelık uzerınde bılınen , adetımı duzenlı oldum , bır sebep bulunamadı ama benım yuzume oldu sankı agır kaldırmıstım oldukca ve ogun kanamam basladı 4 gun sonra dusuk yaptım

canım asla benim yüzümden oldu diye düşünme dünyada rızkı yokmuş canım böyle hayırlısıymış....belki de düşmeseydi sağlıklı bir bebek olmayacaktı canım biz bilemeyiz rabbim bilir oyüzden lütfen kendini suçlama....sonuçta hamile kalabiliyorsun buna bile sevinmen lazım canım ben hiç hamile kalamadım mesela....rabbim hiçbirimizi fazla bekletmesin inşallah canım

amın canım tesekkur ederım rabbım kımselere yasatmasın ınsallah rabbım cumlemıze nasıp etsın boyle bır duyguyu kucagımızada saglıkla almayı nasıp etsın , ınsan uzuluyor ıste hayırlısını versın rabbım. Bazen dusunuyorum hıc olmayanlar ne yapsın dıye bu dahah kotu bır durum bılıyorum ama olmayacakta degıldır ınsallah ALLAH versın yeterkı.Ama kaybemekte cok kotu hele o sevınclı haberı kaybettıgınde alırsan

haa evet canım bide erkek çocuğu daha çabuk belli ediyor cinsiyeti ve hareketleri....
valla canım benim olsa bekleyemem hemen alırım heraldedediğim gii oğlumdan içimde kalan çok şey oldu o zaman bu kadar çok şey yoktu ve çook pahalıydı
evet canım erkekler için olan o lcw deki o minik kazaklara falan hastayım bendearkadaşlar doğum yaptıkça en eğendiğim şeyleri alıp hediye ediyorum
canım cmrtesi ölçüme gitmem lazım ama benim açık öğrtm sınavım var sınavdan sonra gitsek zaten akşama kadar bekliyoz dedim eşime:26: pazar hoca olmaz demi canım

bizim 1 yıl vodafoneydi çok iydi bu taurkceli sevmedim yaa
canım benim dr prof valla bizde gün aşırı yapacaz diye yırtnıyoduk ben arık nefret etmiştim:120:ama dr haftada 2 ilşiki yeter dedi bizde artık öyle yapıyozgün aşırı yapıyodukta sanki oldumu canım:26:
senin kociş ne der bilemem de benimki önceki durumdan daha memnundu
canım pzrtsi başlıyacam inş.

bancede canım sen adet oldun
çünkü benzer durumları bende yaşadım seninle ve sonunda hep adet
iyi akşamlar

misafir kabul ediyor musunuz
her zaman bekleriz canım misafir değil ev sahibi ol sende
anladım canım Allah yardımcın olsun
anlamadığımızı düşünme sakın burada herkes benzer şeyler yaşıyor canım benim
üzülme canım düşük yapman üzücü olsada hamile kalabilmen çok güzel
bir kez olmuşsa yine olacaktır inşallah

canim ins benimde içimden hep erkek geçiyor bekleyip gorcez

Canim hoca cmt günü sadece ölçüm yapiomus erkenden işini bitirip gidiyormuş pazarda yok geçen gittiğimizde eşim sordu da fatma hanım böyle dedi sinav kacta bitiyor cikinca gitseniz

hg aramıza arkadaşımbende düşük yapmıştım ilk bebeğimiama sen yine öğrenip kendini hazırlamamışsın...benim 9 haftalıkken düştü ama dr çok iyi herşey yolunda derken lekelenmeyle düşük oldu kalp atışı hiç olmadı yani....

düzenin bozulmaz canım merak etme....inş.en kısa zamanda tekrar olur bebekin

yani ağır kaldırdım da düştü diyede düşünme canım eğer nasibi olsaydı rabbim herhalükarda saklardı

Banada dua edermisiniz benim cocuğum yok Allah rızası icin

canım 2.30 da bitiyo zaten genelde 4 te randevu veriyor 4 te orda oluruz zaten..cmrtsi gittiğimzdede akşama kadar bekldik canım 3 30 da gider dr dediler ama akşam 7 oldu hala devam ediyodu
bi arayıp sorarım artık ona göre giderz

hayırlısı canım yaa bende hep kız istemiştim eşim diyoduki gör bak oğlan hatta oğlum diye konuşuyodu kızardım ya kızsa diye....
sonra ultrasona girdiğim anda dr erkek dedi ve eşim hiçç oralı değil dedim neden sevinmedin
diyoki illa dr mu diyecekti ben zaten biliyodum

para tatli gelmistirde o yüzden gidememistir canim kesin

Fatma hanım biseyler ayarlar canım bi konuş bakalimmm

Ayy ne güzel bizim babamizda erkek hissediomus bende çok merak ediyorum yaaaaa

yaniii dr ların aldığı parayı kim alıyor canım
hayırlısı canım yaa inş.gönlünüze göre olur örgülere falan başladınmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…