- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
memnun oldum canım evet yazıya dökmek kolay oluyor ama yaşamak dediğin gibi çok zor çok.....bende 28 yaşında 4 yıllık evliyim 3.5 yıldır bebişim olmuyor bir negatif aşılamam var anlattıklarının çoğunu bende yaşadım hsg vs canım....eşimin sperm testi normal bende de görünürde problem yok canım....rabbim ol dedikten sonra problem olsa ne yeterki ol desin inşallah......hadi bakalım tedavin iyi sonuç verir inşallah canım
sogan kuru adetinin 7. Baslion 15gun sabah akşam iciyorsun canım
amin canım inşallahhayırlısı olsun diyorum.inşallah çok bekletmez miniklerimiz bizleri
eşin pcye el koydubundan sonra bu topiğe uğrarım.
iyi akşamlarr
merhaba ıyı aksamlar bende 16 aralıkta 12 haftalık bır dusuk yasadım , doktorum korun demedı adette olmadım henuz amam ıcımde hep bır korku var ya adet duzenım bozlursa ya bırdaha hamıle kalamazsam ve tabıkı psıkolojık tıravma
mrbbbb hgg aramizaaa
AMIN canım ben hamıle oldugumu bılmıyordum vucudum hıcbır tepkı vermedı gebelık uzerınde bılınen , adetımı duzenlı oldum , bır sebep bulunamadı ama benım yuzume oldu sankı agır kaldırmıstım oldukca ve ogun kanamam basladı 4 gun sonra dusuk yaptımamin canım inşallahgel tabiki canım hayırlı geceler sana
canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....düşük sebebin neydi canım?stres yapma canım adetin bozulacak vs diye birşey yok rabbim büyük canım üzülme sen
canimmmm cok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasin saglikli bi gebelik gecirirsin ins
AMIN canım ben hamıle oldugumu bılmıyordum vucudum hıcbır tepkı vermedı gebelık uzerınde bılınen , adetımı duzenlı oldum , bır sebep bulunamadı ama benım yuzume oldu sankı agır kaldırmıstım oldukca ve ogun kanamam basladı 4 gun sonra dusuk yaptım
amın canım tesekkur ederım rabbım kımselere yasatmasın ınsallah rabbım cumlemıze nasıp etsın boyle bır duyguyu kucagımızada saglıkla almayı nasıp etsın , ınsan uzuluyor ıste hayırlısını versın rabbım. Bazen dusunuyorum hıc olmayanlar ne yapsın dıye bu dahah kotu bır durum bılıyorum ama olmayacakta degıldır ınsallah ALLAH versın yeterkı.Ama kaybemekte cok kotu hele o sevınclı haberı kaybettıgınde alırsancanım asla benim yüzümden oldu diye düşünme dünyada rızkı yokmuş canım böyle hayırlısıymış....belki de düşmeseydi sağlıklı bir bebek olmayacaktı canım biz bilemeyiz rabbim bilir oyüzden lütfen kendini suçlama....sonuçta hamile kalabiliyorsun buna bile sevinmen lazım canım ben hiç hamile kalamadım mesela....rabbim hiçbirimizi fazla bekletmesin inşallah canım
AMIN cok tesekkur ederım cumlemıze ınsallahcanimmmm cok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasin saglikli bi gebelik gecirirsin ins
himm hayirlisi canim basla bakalımolcume ne zaman gidicen peki
Erkekler hareketli oluyormuş derken gobuste demek istedim kuzumannem kardesime hamissen karnimda canavar mi var dogursamda bi gorsem diomus ben cok hareketsizmisim hatta karnimda öldü diye dr gitmiş
Bende baharda alışveriş düşünüyorum canım hayırlısıylabelki ufak tefek kıyafet alırım pipili mi kukulu mu olduğunu öğrenince ayy kis cicileri gerçekten çok güzel ama artık erkekler içinde papyonlu falan güzel takımlar var bende esime şunu da alcaz buda var dedikce battim ben battim diyo sonra canimi veririmmm hersey alcaz dio
evet canım ya benimki de türkcel vın face giriyor ama hiçbirşey yapamıyorumyaaa hafta da 2 yetermiymiş canım bu çalışma işi benim boynumu mahvediyor canım ya damarlarım çok sert ilaçta kullanamıyorum acaba 2 gün yapsak mı dur kocişe diyeyim bakalım ne diyecek canım ilaca ne zaman başlıyorsun?hadi bakalım bismillah de başla canım
hakkında hayırlısı olsun canımmmmmmmmmm
bancede canım sen adet olduncanlarim desteginize tesekkur ediyorumm.esra ablaninda dedigi gibi adet oldum cunku lekelenme olsaydi korkardim ama adet gibi gelio kanama. sogan suyu ve incir kuru due bisey okudum bugun adetim bittikten 7gun sonra baslicam hamile kalmak icinmis denicem
her zaman bekleriz canım misafir değil ev sahibi ol sendeiyi akşamlar
misafir kabul ediyor musunuz
anladım canım Allah yardımcın olsunkendimi tanıtayım:)
28 yaşında 2,5 senelik evliyim.15 aydır bebek istiyoruz.marttan bu yana doktor kontrolündeyim.pkoluyum.serophenenin doz ayarlamasıyla 2 kez yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ama sonuç hüsran.ağustosta HSG çektirdim.soldaki yapışıklık film esnasında basınçla açıldı.ekimde tekrar serophene+çatlatma iğnesi denendi yine olmadı.son reglimi 45 gün sonra geçtiğimiz cuma oldum.bugün 3.günüm ve yeniden serophene ile tedaviye başladık.cuma günü ultrasonum var.puregon 300 iğne ile devam edeceğiz yumurtaları uyarmaya.yani iğneyle ilk ayım olacak.yumoşların durumuna göre aşılama olma durumumda olabilir.eşimin sperm testi de normal.
benim hikayemde böyle.yazıda kısacık gibi görünsede bunları yaşamak insanı gerçekten yoruyor...
üzülme canım düşük yapman üzücü olsada hamile kalabilmen çok güzelmerhaba ıyı aksamlar bende 16 aralıkta 12 haftalık bır dusuk yasadım , doktorum korun demedı adette olmadım henuz amam ıcımde hep bır korku var ya adet duzenım bozlursa ya bırdaha hamıle kalamazsam ve tabıkı psıkolojık tıravma
canim ins benimde içimden hep erkek geçiyor
merhaba ıyı aksamlar bende 16 aralıkta 12 haftalık bır dusuk yasadım , doktorum korun demedı adette olmadım henuz amam ıcımde hep bır korku var ya adet duzenım bozlursa ya bırdaha hamıle kalamazsam ve tabıkı psıkolojık tıravma
2014 vee bebeklerle dolu göbekler inş.....ocak sana hayır ve uğu getirsn inş..canım inş.bu ay kalırsın çok istiyorum ve dua ediyorum....bak sana diyim şimdiye kadar kime böyle çook içten her namazda dua ettiysem oldu
sende artık her duamdasın inş.olacak en kısa zamanda
çünkü inanıyorum ki hiç bir karşılık beklemedem mü'min kardeşin birbirine ettiği dua reddolunmuyor:13:
canim ins benimde içimden hep erkek geçiyorbekleyip gorcez
Canim hoca cmt günü sadece ölçüm yapiomus erkenden işini bitirip gidiyormuş pazarda yok geçen gittiğimizde eşim sordu da fatma hanım böyle dedi sinav kacta bitiyor cikinca gitseniz
Banada dua edermisiniz benim cocuğum yok Allah rızası icin
para tatli gelmistirde o yüzden gidememistir canim kesin
para tatli gelmistirde o yüzden gidememistir canim kesin
Fatma hanım biseyler ayarlar canım bi konuş bakalimmm
Ayy ne güzel bizim babamizda erkek hissediomusbende çok merak ediyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?