Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

helede ali hoca gibi birinin

Bebisi ogrendigimden beri hiç bisey yapmadım canimda önceden ordugun bi iki bisey var işte cinsiyet belli oldun da elimden geldiğince yapmaya caliscam sis de bilmiyorum

canım burda hiç kadın doğumcu olmayınca niğdeden bi dr gelmiş muayene ücreti tamm 150 istiyormuşsanki kadın profta bu ücreti verecezyine ona göre ali hoca insaflı canım

bende oğluma hiç bişey örmemiştim canım takiii geçenlerde hiç bana bişey örmedin anne yaa bana bi kaşkol ör hemde saks mavisi olsun dedibnde çok garip oldum hicranım yaa oğlum büyümüşte benden örgü istiyor diyeartık ördüm bi kaşkol..

inş.senin sıpackta senden örgüler ister annesi o zaman ne renk isterse o renk modelde yaparsın

benide ekleyin canım batım 15 ocak

canim ali hocada pazarlik yapma sansin var başka dr olsa taviz vermez o konuda hakkını yiyememm

Oyy oyy annesi or tabu atki bere takim su soğuk günlerde giysin sicacik

Bende bi battaniye ormustum bi tane daha mi orsem ki diyorum ama model karar veremedim:44:

benide ekleyin canım batım 15 ocak

canım o listeyi biz unutmuştuk inan görünce dedim allah allah bu ne
topic sahibemiz rahatsız girmiyor kk a.....o yüzden düzenliyecek kimsede yok:26:
biz muhabbet edip dertleşiyoruz senide aramzda görmekten mutlu olurz
hamilemisin sen

valla biz pk pazarlıkta yapmıyoz canım direk fatma hanıma yönlendiriyor çünküölçüme gittiğimzde 60 tl alsın dedi eşimde 50 olsun hoca diyince ok dedi...geçen bi baktım 70 yazıyor hocam geçen ay 50 verdik dedim iy hadi tamam o zaman 60 olsun dedi

canım ben battaniye örmedim benim bebekliğimden kalma varmış çokta güzeldi ama hiç kullanmadım yaatek tığla örmüş annem sert oluyor yani...şu kadifeler ithal battaniyeler daha güzel yumuşacık
tvsiyem sende örme hazırlar inan daha kullanışlıonun yerine yelek ör en çook o kullanılıyor çünkü uykudan kalkınca hemen giydiryosun hele bide senin ev sobalı

10 tane falan yekel vardı bizim yinede az geliyodu çünkü benimki aşıı kusan bi çocuktu:120:

değilim henüz 8 aydır uğraşıyoruz bakalım bir oğlum var 2. düşünüyoruz burda hepiniz hamilemisiniz yoksaaa Eki Görüntüle 913953

canim fatma hanima gitmeden yapin pazarligi icerdr gerekirse dr a odeyin parayi diyelim 80 dedi 60 versek falan desin esin

Biz hep öyle yaptık

Canim ben hic sis bilmiyorum yelek baslamayi düşünüyorum da hani su yakadan baslananlardan ama kesmesinu cogaltmasini model koymasını bilmiyorum bi kac yakinlarima ordurcem bi kac da alirim ne yapim

değilim henüz 8 aydır uğraşıyoruz bakalım bir oğlum var 2. düşünüyoruz burda hepiniz hamilemisiniz yoksaaa Eki Görüntüle 913953
hoşgeldin canım yok canım hamile değiliz ama inşallah Allah söyletti hepimiz hamile olalımhamilelik çizelgen var canım 2 haftalık diye:26:
ilk zamanlar vınn iyiydi canım neden böyle bende anlamadım iyice yavaşladıbenim eşimde sevinir kesin canım gün aşırı olmamasına adamda çok yoğun çalışıyor yazık onada çok üzülüyorum aman canım ne bileyim ya dediğin gibi gün aşırı yaptıkta ne oldubu ayda gün aşırı düşünüyorum ama ben bakalım son kez deneyelim eşim evde olduğu zamanlar

haklısın canım zaten ben hep dua ediyorum rabbim verirsen tekrardan alma diye daha kötüdür elbetteki ama üzülme o ahirette annesine babasına şefaatçi olacak inşallahhhhhhhhh:16

ESRAMMMMMMM sen nasılsın canım kanaman ne durumda?:26:

hosbulduk canım tesekkur ederım ,vucudum hıc tepkıde vermedı anlayamdım adet olmasaydım belkı anlardım eger olurda rabbım hayırlşısını versın once yıne anlamassam dıye korkuyorum ılk adetımı gordukten sonra korunmucam ve her hafta test yapıcam tedbır sart oldu ,dusukte doktor ıcerde parca kalmadıgını soyledı kurtaja gerek duyöadı korunda demedı ama yınede korkuyorum

amın cnm tesekkur ederım cumlemıze vermesın rabbım boyle bısey benımde tek avuntum o ALLAH kaybettıklerımızı sefaatcı etsın bızlere ahırette ınsallah

Nasılsın Hicran? :)

Ben de aranıza gelmek istiyorummmm... İlk bebeğimi kaybettim bende.. Kalp atışı hiç oluşmadı aldılar kürtaj oldum 2 aralıkta.. Artık şubattaki adetimden sonra deneyeceğiz.. İnşallah sağlıklı hayırlı nasip eder Rabbim hepimize

ALLAH yardımcın olsun canım senınde

hg canim.aramıza

hoşbulduk tatlum

evet canım diğer topikte arkadaşlarla totem olsun diye yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…