helede ali hoca gibi birinin
helede ali hoca gibi birinin
Bebisi ogrendigimden beri hiç bisey yapmadım canimda önceden ordugun bi iki bisey var işte cinsiyet belli oldun da elimden geldiğince yapmaya caliscam sis de bilmiyorum
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
ISRARLA VE UMUTLA GEBE KALACAĞIM DİYENLER
- TUZ KARABİBER
- ASEL
- ESRA1982
- BEYAZLIM
- HICRAN4242
- POFUDUKNAZ
- ASYALI27
- ARRRRR
- VERA05
- TALES AND LEGENDS
- YAREN35
- DIDEM BRS
- T_UGBA
- YASEMIN_84
- ROSE3507
- GAYEBKCI
YUKARIDAKİ LİSTE TOPİC İÇERİSİNDEKİ KATILIMA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR . İÇİMİZDEN KİM HAMİLE KALIRSA HİKAYESİNİ BAŞTAN SONRA KADAR BİZİMLE PAYLAŞACAK VE İLK SAYFADA YER ALACAK. AMAÇ KİM NE SORUNU VARDI NE KULLANDI NEYE İYİ GELDİ... BİZDEN SONRA BURAYI OKUYACAK KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLMAK . TOPİĞİMİZ HAMİŞ KAYNASIN İNŞLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
canim ali hocada pazarlik yapma sansin var başka dr olsa taviz vermez o konuda hakkını yiyememm
benide ekleyin canım batım 15 ocak
canim ali hocada pazarlik yapma sansin var başka dr olsa taviz vermez o konuda hakkını yiyememm
Oyy oyy annesi or tabu atki bere takim su soğuk günlerde giysin sicacik
Bende bi battaniye ormustum bi tane daha mi orsem ki diyorum ama model karar veremedim:44:
canım o listeyi biz unutmuştuk inan görünce dedim allah allah bu ne
topic sahibemiz rahatsız girmiyor kk a.....o yüzden düzenliyecek kimsede yok:26:
biz muhabbet edip dertleşiyoruz senide aramzda görmekten mutlu olurz
hamilemisin sen
canim fatma hanima gitmeden yapin pazarligi icerdr gerekirse dr a odeyin parayi diyelim 80 dedi 60 versek falan desin esin
hoşgeldin canım yok canım hamile değiliz ama inşallah Allah söyletti hepimiz hamile olalımdeğilim henüz 8 aydır uğraşıyoruz bakalım bir oğlum var 2. düşünüyoruz burda hepiniz hamilemisiniz yoksaaa Eki Görüntüle 913953
ilk zamanlar vınn iyiydi canım neden böyle bende anlamadım iyice yavaşladıbizim 1 yıl vodafoneydi çok iydi bu taurkceli sevmedim yaa
canım benim dr prof valla bizde gün aşırı yapacaz diye yırtnıyoduk ben arık nefret etmiştim:120:ama dr haftada 2 ilşiki yeter dedi bizde artık öyle yapıyozgün aşırı yapıyodukta sanki oldumu canım:26:
senin kociş ne der bilemem de benimki önceki durumdan daha memnundu
canım pzrtsi başlıyacam inş.
amın canım tesekkur ederım rabbım kımselere yasatmasın ınsallah rabbım cumlemıze nasıp etsın boyle bır duyguyu kucagımızada saglıkla almayı nasıp etsın , ınsan uzuluyor ıste hayırlısını versın rabbım. Bazen dusunuyorum hıc olmayanlar ne yapsın dıye bu dahah kotu bır durum bılıyorum ama olmayacakta degıldır ınsallah ALLAH versın yeterkı.Ama kaybemekte cok kotu hele o sevınclı haberı kaybettıgınde alırsan
hosbulduk canım tesekkur ederım ,vucudum hıc tepkıde vermedı anlayamdım adet olmasaydım belkı anlardım eger olurda rabbım hayırlşısını versın once yıne anlamassam dıye korkuyorum ılk adetımı gordukten sonra korunmucam ve her hafta test yapıcam tedbır sart oldu ,dusukte doktor ıcerde parca kalmadıgını soyledı kurtaja gerek duyöadı korunda demedı ama yınede korkuyorumhg aramıza arkadaşımbende düşük yapmıştım ilk bebeğimi ama sen yine öğrenip kendini hazırlamamışsın...benim 9 haftalıkken düştü ama dr çok iyi herşey yolunda derken lekelenmeyle düşük oldu kalp atışı hiç olmadı yani....
düzenin bozulmaz canım merak etme....inş.en kısa zamanda tekrar olur bebekin
yani ağır kaldırdım da düştü diyede düşünme canım eğer nasibi olsaydı rabbim herhalükarda saklardı
kuzum gün aşırı diye şartlama benim hamis kaldigim ay 6 kez ilişki olmuş sadece
amın cnm tesekkur ederım cumlemıze vermesın rabbım boyle bısey benımde tek avuntum o ALLAH kaybettıklerımızı sefaatcı etsın bızlere ahırette ınsallahhoşgeldin canım yok canım hamile değiliz ama inşallah Allah söyletti hepimiz hamile olalımhamilelik çizelgen var canım 2 haftalık diye:26:
ilk zamanlar vınn iyiydi canım neden böyle bende anlamadım iyice yavaşladıbenim eşimde sevinir kesin canım gün aşırı olmamasına adamda çok yoğun çalışıyor yazık onada çok üzülüyorum aman canım ne bileyim ya dediğin gibi gün aşırı yaptıkta ne oldu bu ayda gün aşırı düşünüyorum ama ben bakalım son kez deneyelim eşim evde olduğu zamanlar
haklısın canım zaten ben hep dua ediyorum rabbim verirsen tekrardan alma diye daha kötüdür elbetteki ama üzülme o ahirette annesine babasına şefaatçi olacak inşallahhhhhhhhh:16
ESRAMMMMMMM sen nasılsın canım kanama ne durumda?:26:
ALLAH yardımcın olsun canım senındeNasılsın Hicran? :)
Ben de aranıza gelmek istiyorummmm... İlk bebeğimi kaybettim bende.. Kalp atışı hiç oluşmadı aldılar kürtaj oldum 2 aralıkta.. Artık şubattaki adetimden sonra deneyeceğiz.. İnşallah sağlıklı hayırlı nasip eder Rabbim hepimize
iyiyim canim hggg
iyiyim canim hggg
hg canim.aramıza
hoşgeldin canım yok canım hamile değiliz ama inşallah Allah söyletti hepimiz hamile olalımhamilelik çizelgen var canım 2 haftalık diye:26:
ilk zamanlar vınn iyiydi canım neden böyle bende anlamadım iyice yavaşladıbenim eşimde sevinir kesin canım gün aşırı olmamasına adamda çok yoğun çalışıyor yazık onada çok üzülüyorum aman canım ne bileyim ya dediğin gibi gün aşırı yaptıkta ne oldu bu ayda gün aşırı düşünüyorum ama ben bakalım son kez deneyelim eşim evde olduğu zamanlar
haklısın canım zaten ben hep dua ediyorum rabbim verirsen tekrardan alma diye daha kötüdür elbetteki ama üzülme o ahirette annesine babasına şefaatçi olacak inşallahhhhhhhhh:16
ESRAMMMMMMM sen nasılsın canım kanaman ne durumda?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?