Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

hoşgeldin canım
duaların için amin inşallah tez zamanda bebişin olur ve bu kez sağlıkla alırsın kucağına

kuzum gün aşırı diye şartlama benim hamis kaldigim ay 6 kez ilişki olmuş sadece
haklısın canım rabbim verecek olduktan sonra bir kere ilişki bile yeter ama tedbiri elden bırakmamak lazım
amın cnm tesekkur ederım cumlemıze vermesın rabbım boyle bısey benımde tek avuntum o ALLAH kaybettıklerımızı sefaatcı etsın bızlere ahırette ınsallah
inşallah canım
hoşgeldin canım taze gelinsin buaradaöncelikle geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın canım
​Arkadaşlar gün aşırı ilişki sperm kaliteinide düşürüyor
aslında 2 güne bir daha iyi haklısın canım
azaldı canım ilaçlardan
ama çarpıntım var çok fena bu kezde

ilaçlardan olabilir canım aman dikkatli kullan kuzummmmmmm

selam kızlar nasılsınız. gördüğünüz gibi yolun sonuna geldim hamilelik takvimim bitti ama hala doğuramadım 40ı devirdik( patlamak üzereyim bebiş gelmiyor nolur bana dua edin.

valla heralde ilaçlardan canım bilemedim bende
hayırlısı bakalım hakkımızda
amin canım
selam kızlar nasılsınız. gördüğünüz gibi yolun sonuna geldim hamilelik takvimim bitti ama hala doğuramadım 40ı devirdik( patlamak üzereyim bebiş gelmiyor nolur bana dua edin.

doktorların ne diyorlar canım normal doğum mu sezeryen mı hoş sezeryen olsaydın şimdiye bebişi alırlardı dimi 40 hafta olmuşrabbim tez kurtarsın canım doğum anında bizlere de dua etmeyi unutmaaaaaaa

işte yılın son günü geldi bile
2014 hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve isteyen herkese bebişler getirsin inşallah
yeni yılınız kutlu olsun
mutlu senelere

değilim henüz 8 aydır uğraşıyoruz bakalım bir oğlum var 2. düşünüyoruz burda hepiniz hamilemisiniz yoksaaa Eki Görüntüle 913953

hayıııırrrrr keşke olsaaaakkkk ama nerdeeebi arkadaşımz hamile

benimde 1 oğlum var canım seninki kaç yaşında? 8 ay daha yeni canım olur inş.ben tam 4 yıldır uğraşıyrm

aman canım düşündüğün şeye bak biz ne güne duruyoz örer göndeririz sıpacığa
o yakadan başlamalı zor canım yaa sen 2 parça ön bi parça arka ör ohh o çok zevkli oluyor:13:arka bitti hadi önde bitti diye hızlı örüryosun:13:canım modeli boşver çizgi çizgi ör gitsin hem daha spor oluyor

ne bileyim canım yaa eşimde pek pzaralık sevmez ama bu aralar her ya 250 gonal 60 çat.iğnesi bide konyaya gidip gelme maddi olarak yormaya başladı ama eşim hiç sesini çıkarmıyor yazıkk
şükür atık oda benim kadar istiyor ve ciddiye alıyor
bak karışmam bu ay kendine dikkat edecen misafir falan yok iş yapmak yok yatıp dinlenecen diyor

çok ildinç canım yaa adet olman gerçi öyle olanda çok......
korkma canım stres yaptıkça ters teperrabbim gönlüne göre verir inş

bak bak inat etti illa gün aşırı yapacakkendine acımıyosun adama acı baricanım yaa inş.hayırlısyla bu ay kalırsında dr a gerek kalmadan olur yaa

bak bak inat etti illa gün aşırı yapacakkendine acımıyosun adama acı baricanım yaa inş.hayırlısyla bu ay kalırsında dr a gerek kalmadan olur yaa

ah kuzum inşallah ya evet inadım inateşim 2.5 yıl burnumdan getirdi stres yaptı yumurtlama zamanlarım hep boş geçti müstehak onaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…