benide ekleyin canım batım 15 ocak
Nasılsın Hicran? :)
Ben de aranıza gelmek istiyorummmm... İlk bebeğimi kaybettim bende.. Kalp atışı hiç oluşmadı aldılar kürtaj oldum 2 aralıkta.. Artık şubattaki adetimden sonra deneyeceğiz.. İnşallah sağlıklı hayırlı nasip eder Rabbim hepimize
ESRAMMMMMMM sen nasılsın canım kanaman ne durumda?:26:
haklısın canım rabbim verecek olduktan sonra bir kere ilişki bile yeter ama tedbiri elden bırakmamak lazımkuzum gün aşırı diye şartlama benim hamis kaldigim ay 6 kez ilişki olmuş sadece
inşallah canımamın cnm tesekkur ederım cumlemıze vermesın rabbım boyle bısey benımde tek avuntum o ALLAH kaybettıklerımızı sefaatcı etsın bızlere ahırette ınsallah
hoşgeldin canım taze gelinsin buaradaNasılsın Hicran? :)
Ben de aranıza gelmek istiyorummmm... İlk bebeğimi kaybettim bende.. Kalp atışı hiç oluşmadı aldılar kürtaj oldum 2 aralıkta.. Artık şubattaki adetimden sonra deneyeceğiz.. İnşallah sağlıklı hayırlı nasip eder Rabbim hepimize
aslında 2 güne bir daha iyi haklısın canım​Arkadaşlar gün aşırı ilişki sperm kaliteinide düşürüyor
azaldı canım ilaçlardan
ama çarpıntım var çok fena bu kezde
selam kızlar nasılsınız. gördüğünüz gibi yolun sonuna geldim hamilelik takvimim bitti ama hala doğuramadım 40ı devirdik( patlamak üzereyim bebiş gelmiyor nolur bana dua edin.
l
ilaçlardan olabilir canım aman dikkatli kullan kuzummmmmmm
amin canımvalla heralde ilaçlardan canım bilemedim bende
hayırlısı bakalım hakkımızda
selam kızlar nasılsınız. gördüğünüz gibi yolun sonuna geldim hamilelik takvimim bitti ama hala doğuramadım 40ı devirdik( patlamak üzereyim bebiş gelmiyor nolur bana dua edin.
değilim henüz 8 aydır uğraşıyoruz bakalım bir oğlum var 2. düşünüyoruz burda hepiniz hamilemisiniz yoksaaa Eki Görüntüle 913953
canim fatma hanima gitmeden yapin pazarligi icerdr gerekirse dr a odeyin parayi diyelim 80 dedi 60 versek falan desin esin
Biz hep öyle yaptık
Canim ben hic sis bilmiyorum yelek baslamayi düşünüyorum da hani su yakadan baslananlardan ama kesmesinu cogaltmasini model koymasını bilmiyorumbi kac yakinlarima ordurcem bi kac da alirim ne yapim
hosbulduk canım tesekkur ederım ,vucudum hıc tepkıde vermedı anlayamdım adet olmasaydım belkı anlardım eger olurda rabbım hayırlşısını versın once yıne anlamassam dıye korkuyorum ılk adetımı gordukten sonra korunmucam ve her hafta test yapıcam tedbır sart oldu ,dusukte doktor ıcerde parca kalmadıgını soyledı kurtaja gerek duyöadı korunda demedı ama yınede korkuyorum
hoşgeldin canım yok canım hamile değiliz ama inşallah Allah söyletti hepimiz hamile olalımhamilelik çizelgen var canım 2 haftalık diye:26:
ilk zamanlar vınn iyiydi canım neden böyle bende anlamadım iyice yavaşladıbenim eşimde sevinir kesin canım gün aşırı olmamasına adamda çok yoğun çalışıyor yazık onada çok üzülüyorum aman canım ne bileyim ya dediğin gibi gün aşırı yaptıkta ne oldu bu ayda gün aşırı düşünüyorum ama ben bakalım son kez deneyelim eşim evde olduğu zamanlar
haklısın canım zaten ben hep dua ediyorum rabbim verirsen tekrardan alma diye daha kötüdür elbetteki ama üzülme o ahirette annesine babasına şefaatçi olacak inşallahhhhhhhhh:16
ESRAMMMMMMM sen nasılsın canım kanaman ne durumda?:26:
bak bak inat etti illa gün aşırı yapacakkendine acımıyosun adama acı bari canım yaa inş.hayırlısyla bu ay kalırsında dr a gerek kalmadan olur yaa
ah kuzum inşallah ya evet inadım inateşim 2.5 yıl burnumdan getirdi stres yaptı yumurtlama zamanlarım hep boş geçti müstehak onaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaslarrrrrr
iyi yillar herkese
illa gün aşırı hee
allah yardimcin olsun canim benimmm sorunsuz bi dogumun olur ins
yeni yil yeni umutlar yeni heyecanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?